Photo Diary #150 | Vast in de wasstraat, SIMS & Ceremoniemeester - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #150 | Vast in de wasstraat, SIMS & CeremoniemeesterAfgelopen week speelde ik eindelijk weer SIMS, deed ik een poging tot tekenen, werkte ik een ochtendje aan mijn blog aan de Veenendaalse grachten, overwon ik eindelijk mijn angst voor de wasstraat (en werd mijn grootste nachtmerrie waar) en was ik ceremoniemeester op de bruiloft van één van mijn beste vriendinnen.


De week begin ik gezond met een bak vol vers fruit. Ideaal, zo'n Turkse supermarkt op de hoek!


Ik heb het maandenlang niet meer gedaan, maar ineens had ik weer enorm veel zin om te Simsen! Ik kocht een tijdje geleden de uitbreiding Studententijd die erg leuk is.


En dit is iets wat ik ook al jaaaaren niet meer heb gedaan: tekenen. Grappig om te zien dat je het niet echt verleert...


Deze foto heeft even wat uitleg nodig. Eens in de 4-5 maanden vervang ik de snaren op mijn gitaar, maar omdat ik geen normaal gereedschap in huis heb, komt de pollepel hier altijd bij kijken. Het ronde element aan het uiteinde is perfect om de pinnetjes uit mijn gitaar te halen. Creatieve oplossing toch?!


Een nieuw recept: taco's met biefstuk, zwarte bonen, paprika, veldsla, tzatziki en avocado. Heel lekker!


Woensdag is mijn blogdagje. 's Ochtends ga ik met mijn laptop bij Espressobar de Fazant zitten, heerlijk buiten aan de enige echte Veenendaalse grachten. 


Op de één of andere manier ben ik als de dood voor de wasstraat. Maar omdat mijn auto al ruim een jaar niet meer gewassen is en de vogelpoep overal en nergens zit, kan ik er niet meer onderuit: ik moet wel door de wasstraat.

Gelukkig is dit een wasstraat waar je je auto erin moet zetten en je zelf vervolgens uit kunt stappen, want na vijf minuten wordt mijn grootste nachtmerrie werkelijkheid: de wasstraat stopt ermee en mijn auto staat vast. Ben ik even blij dat ik niet in de auto zit... Al met al is het ruim een half uur later voordat mijn auto gewassen is, maar ook dit avontuur heb ik weer overleefd! ;-)


Met deze warme temperaturen is zo'n ijsje op werk geen vervelende traktatie.


Op vrijdagochtend sta ik om 6 uur op. Ik ben namelijk ceremoniemeester op de bruiloft van één van mijn beste vriendinnen die vandaag trouwt. Omdat de bruiloft in Venlo is, gaat de wekker al zo vroeg. Je snapt dat ik deze koffie hard nodig had.


Dit is mijn outfit voor de bruiloft. Héél last minute vond ik toch nog een rood jurkje, verrassend genoeg bij Ter Horst & Van Geel, waar ik normaal nooit iets koop. En ook nog eens in de sale! Omdat ik de hele dag van hot naar her moet rennen, vermijd ik hakken het grootste gedeelte van de dag en draag ik deze leren sandaaltjes van Ziengs.


's Ochtends ben ik al om half 9 bij de bruid in Venray die op dat moment bij de kapper zit voor make-up en haar.


En wat zien ze er stralend uit! Zo bijzonder om je vriendin in zo'n prachtige jurk te zien.


Samen met de andere ceremoniemeester, het nichtje van de bruidegom. Wat was het ontzettend leuk én bijzonder om dit samen te doen. Ik heb de hele dag van elke minuut genoten. Na een heel leuk feest, lig ik uiteindelijk om 3 uur in mijn hotelbed bij Van der Valk Venlo. Een paar uurtjes slaap, een mega ontbijt en een hele brakke autorit later, duik ik bij thuiskomst direct mijn bed in. Ik slaap die dag nog 6,5 uur, ik denk dat ik even wat in moest halen ;-)


's Avonds moet ik om 10 uur nog avondeten en rijd ik maar even snel langs de McDonald's voor een burger, zoete aardappel friet (aanrader, mega lekker!) en cola.


De volgende dag doe ik dan ook héél weinig. Ik help 's middags bij een evenement in de kerk en plof aan het einde van de middag op de bank met een serie op Netflix, liters water tegen de hitte en broodjes shoarma.


... en natuurlijk een ventilator, want het is enorm warm in ons appartement op de 11e verdieping.

Deze week werk ik vier dagen op kantoor, komen mijn ouders eten, heb ik afgesproken met een oud-collega en wil ik een bezoekje brengen aan IKEA omdat ik op zoek ben naar een nieuwe eettafel/bureau. Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

1 opmerking:

  1. Dat rode jurkje staat je erg goed! Supertof dat je ceremoniemeester mocht zijn. En ik denk dat ik binnenkort ook maar terug ga Simsen. Ik heb dat spel vroeger kapot gespeeld, haha!

    BeantwoordenVerwijderen