Outfit: pak van Miss Etam (+ winactie!)


Vroeger was ik echt een spijkerbroeken en sneakermeisje. Gekke printjes en opvallende accessoires? Mij niet gezien! Dat je mij dan ook ooit in zo'n idioot pak met opvallende print zou zien, is wel het laatste dat ik een jaar of tien geleden had verwacht. Maar zo zie je maar dat niet alleen je smaak, maar ook je stijl door de jaren heen kan veranderen.

Afgelopen winter droeg ik bijvoorbeeld deze panterjas van Miss Etam en het afgelopen jaar heb ik meer kleur gedragen dan ooit. Mijn ooit zo saaie, zwart-witte garderobe verandert langzaam naar een kleurrijke kledingkast met opvallende kledingstukken. Waaronder dus ook dit pak!Pak van Miss Etam

Dat ik zo'n opvallend pak ook nog eens 'gewoon' bij Miss Etam zou vinden is denk ik net zo'n verrassing als het feit dat dit pak nu überhaupt in mijn kledingkast hangt. De laatste jaren vind ik Miss Etam een steeds leukere collectie krijgen die echt niet alleen geschikt is voor je moeder en oma, als je dat soms nog steeds denkt ;-)

Toen ik van Miss Etam in de webshop een outfit uit mocht zoeken en dit pak zag, heb ik dan ook niet lang getwijfeld. Die ging zeker in mijn winkelmandje!
Twee weken geleden ging ik shooten in Apeldoorn met fototgraaf in opleiding Tine Pieterse. Ik deelde toen al een preview van mijn outfit op Instagram en ik heb nog nooit zoveel reacties gehad. Er waren zelfs een paar meiden die het pak ook hebben gekocht, hoe leuk?!

Omdat het pak zelf al zo opvallend is, heb ik de rest van de outfit simpel gehouden. Ik draag een zwart hemdje en mijn zwarte hakken (ooit gekocht bij de V&D).


WIN: Miss Etam shoptegoed t.w.v. €75,-

Wil je dit pak ook scoren? Dan kan dat nu in de sale voor slechts €70, of je doet gewoon mee met deze winactie waarbij je kans maakt op shoptegoed t.w.v. €75. En geloof me: voor dat geld kun je een hele leuke outfit scoren!

Wat moet je doen om kans te maken?


1) Volg mij (@nicolevanroekel) op Instagram
2) Volg Miss Etam (@missetamnl) op Instagram

Je kunt nog meedoen t/m maandag 16 juli. De winnaar wordt bekend gemaakt in mijn Instagram stories.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Miss Etam. 
De foto's zijn gemaakt door Tine Pieterse.

3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig pak! Hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt zo'n toffe outfit, ik hou wel van zo'n drukke print en in pak vorm :)
  ik doe graag mee met deze winactie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Zo'n pak staat al een tijdje op m'n wishlist dus ik maak graag kans :)

  BeantwoordenVerwijderen