Last minute minivakantie in Nederland vanaf €30,- p.p. - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last minute minivakantie in Nederland vanaf €30,- p.p.



Er is vrijwel niets dat ik leuker vind dan toeristje spelen in eigen land. Gewapend met mijn spiegelreflexcamera, een zonnebril op mijn hoofd en rugtas op mijn rug ga ik er maar al te graag op uit.
Vorige week heb ik bijvoorbeeld heerlijk genoten van een welverdiende week vakantie én ben ik zelfs op minivakantie geweest in eigen land.

Samen met mijn moeder ben ik drie dagen naar Vught geweest, een gezellig dorpje dichtbij Den Bosch. Ik ben een rasechte koopjesjager en dat heb ik niet van een vreemde ;-) Ook mijn moeder is dol op kortingen, goede deals en koopjes scoren.
Zij was dan ook degene die deze spotgoedkope vakantie spotte via haar all time favourite site Voordeeluitjes.nl (niet gesponsord, ik ben gewoon héél enthousiast!) Mijn ouders boeken al jaren hun zomervakanties en weekendjes weg via deze site en ik sta elke keer versteld van de goede deals die zij weten te scoren.


We boekten onze minivakantie nog geen twee weken van tevoren en verbleven vervolgens twee nachten in een schattig hotelletje vlakbij de prachtige recreatieplas de IJzeren Man voor het bizar lage bedrag van €75,- per persoon. Voor die €75,- p.p. kregen we:

  • 2 overnachtingen
  • 2 keer ontbijt
  • 1 keer lunchpakket
  • 1 keer driegangen menu

Met toeristenbelasting en administratiekosten erbij, kwam het totale bedrag volgens mij uit op €85,- per persoon. Oké - voor dit bedrag krijg je geen vijfsterrenhotel. Verwacht dus geen enorme luxe, maar het leuke vind ik dat je op onverwachte plekken terecht komt én dit nog eens vaker kunt doen. €85,- voor een driedaagsevakantie in een hotel, inclusief ontbijt (ik ben dol op hotelontbijtjes!!), één keer lunch en één keer diner is natuurlijk 'geen geld' :-) 

Last-minute weekendje weg in Nederland

Wil je er deze zomer ook op uit in eigen land? Ik heb 5 hele leuke hele betaalbare last minute vakanties gevonden die je kunt boeken in de maanden juli & augustus.


Die laatste is mijn persoonlijke favoriet, hoe leuk ziet dit hotelletje eruit?! Wie weet boek ik deze vakantie nog wel een minivakantie in eigen land... :-) Oh, en als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je ook nog eens €5,- korting op je boeking via Voordeeluitjes. YES!

Ga jij deze vakantie ook op vakantie in eigen land? Wat zijn jouw beste tips voor een budgetvakantie?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

  1. Ahh, liefde voor hotelontbijtjes! :-D Echt op vakantie in eigen land gaan we zelden. Weleens een paar daagjes naar de Belgische kust. Een paar jaar geleden verbleven m'n vriend en ik een weekendje in Brugge. We waren er voor een concert van Ólafur Arnalds en maakten er maar meteen een citytripje van. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk! België is wat dat betreft ook echt een ideale vakantiebestemming. Niet ver weg en toch heel wat anders dan Nederland.

      Verwijderen
  2. Haha we zouden familie kunnen zijn Ik doe ook niets liever dan koopjes scoren samen met mijn dochter we vinden altijd wel iets en zijn dan zo blij als een kind :) En voordeel uitjes doe ik ook vaak met mijn man lekker een paar dagen in eigen land en je komt zo nog eens ergens waar je normaal niet heengaat

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super handig! Ik was toch nog op zoek naar een goedkope minivakantie in Nederland, dus ik ga aan de slag ermee :)

    BeantwoordenVerwijderen