Photo Diary #148 | Zelf Pumpkin Spice Latte maken, kanoën & Vaderdag - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #148 | Zelf Pumpkin Spice Latte maken, kanoën & Vaderdag
Afgelopen week kwam mijn balkon make-over online en ik heb zoveel leuke reacties gekregen via mijn blog en Instagram! Mocht je mijn balkon make-over gemist hebben, klik hier om het artikel terug te lezen.


Over anderhalve week trouwt één van mijn vriendinnen en ik ben ceremoniemeester. Vrijwel alles is tot in de puntjes geregeld, behalve mijn eigen outfit en schoenen. En dus ben ik nu als een gek last minute jurkjes aan het bestellen via internet. Dit rode jurkje blijft in ieder geval een optie, maar de zoektocht gaat nog even verder.


En dat is niet mijn enige nieuwe kledingstuk, want hoe tof is dit pak van Miss Etam dat ik heb gekregen? Deze week ga ik foto's maken met een fotograaf in opleiding die haar portfolio uit wil breiden, dus binnenkort kun je outfitfoto's met dit ge-wel-di-ge pak op mijn blog verwachten.


Onze koelkast maakt al weken een enorm irritant bromgeluid. Na wat research via Google kwam ik erachter dat het misschien wel eens nodig kon zijn om het vriesvak te ontdooien. En dat was inderdaad de hoogste tijd aangezien ik nog net niet de hoeveelheid ijs van de Noordpool uit het vriesvak haalde :-)


Het is nog niet zolang geleden dat ik mijn nieuwe lay-out online zette inclusief nieuw logo. Maar ik merkte dat ik niet blij was met mijn nieuwe logo en mijn oude logo miste. En wat bleek? Daar dachten jullie net zo over, want ruim 80% stemde in mijn Instagram poll op mijn oude logo. Dus hier is 'ie weer en stiekem ben ik er heeeel blij mee!


Woensdag is mijn vrije dag. Normaal ben ik dan super productief, werk ik aan mijn blog en maak ik het hele huis schoon maar vandaag kan ik maar moeilijk op gang komen. Ik doe boodschappen en veel meer dan dat (op Netflixen na) gebeurt er die dag niet. Mijn fruitschaal is in ieder geval weer gevuld met voldoende vers fruit & groenten.


's Middags maak ik eindelijk eens zelf Pumpkin Spice Latte omdat ik dat al heel lang eens wil proberen. Maar helaas mislukt het compleet: er zitten allemaal klontjes van de pompoen in mijn koffie (ieeeehl!) en ook de smaak is niet echt denderend. Helaas! Als iemand nog een goed recept heeft, hoor ik het natuurlijk graag.


's Avonds ga ik bij mijn ouders eten. Met als toetje pepernotentiramisu. Dat kan gewoon, ook al is het juni.


Na het eten ga ik samen met mijn moeder nog even naar de kringloop waar ik dit leuke jurkje koop voor maar €4.


Deze salade is echt een aanrader! Toen ik eind vorig jaar een weekendje in Wenen was, at ik deze salade bij een vegan restaurant en inmiddels heb ik hem al drie keer zelf gemaakt. Het is een couscoussalade met veldsla, vijgen, dadels, walnoten, paprika en bosui. Super lekker!


Ook dit product is echt een héle grote aanrader (niet gesponsord!). Oké, het is niet bepaald budget, maar het is het enige middel dat tot nu toe echt heeft geholpen. Sinds ik deze 'deodorant' van Nuud gebruik, heb ik niet meer gezweet en ik weet niet wat me overkomt. Je smeert elke dag een heel kleine hoeveelheid van de crème onder je oksels na het douchen en je hoeft niet eens deodorant te gebruiken. Het product is 100% dierproefvrij en natuurlijk en bevat geen parabenen en aluminium. Een kleine tube (15ml) kost €11,95 en je doet er ongeveer 6 weken mee. Ik kan in ieder geval niet meer zonder!


Op vrijdag komt mijn zusje 's avonds spontaan langs. We hebben elkaar alweer een tijdje niet gezien dus hebben heel veel om over bij te kletsen. En we spelen natuurlijk een spelletje, dit is Qwixx.


Halverwege de avond lopen we naar het centrum om een ijsje te eten bij Daisy's en te shoppen.


Ook al is het alweer een week geleden dat ik jarig was, de vlaggetjes hangen er nog steeds. Ik ben te lui om ze weg te halen, maar inmiddels zijn ze al netjes weggehaald en opgeruimd door mijn huisgenootje.


Op zaterdag heb ik een teamuitje met de bands van mijn kerk. We gaan 's middags kanoën op de Grift in Veenendaal, daarna barbecuen en gaan nog met een paar mensen het centrum in om wat te drinken. Een hele gezellig middag en avond!


Op zondag heb ik dan ook moeite om uit bed te komen, maar met een extra dutje tussendoor, overleef ik de dag zonder problemen. 's Middags ga ik gezellig langs bij mijn ouders omdat het Vaderdag is. De ideale gelegenheid om weer eens een foto met z'n vieren te maken, haha!

Deze week gaat de zoektocht naar de perfecte bruiloftoutfit nog even verder, dus als je nog tips hebt voor leuke webshops/winkels met (bij voorkeur rode) jurkjes, deel die dan zeker :-)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

2 opmerkingen: