Photo Diary #149 | Workshop voor studenten, fotoshoot & vrijgezellenfeest - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #149 | Workshop voor studenten, fotoshoot & vrijgezellenfeestIk begin de week met een workshop op kantoor voor een aantal tweedejaars marketingcommunicatiestudenten. Super leuk om te doen! De studenten gaan zelf een website bouwen voor een aantal echte opdrachtgevers en ik leg ze uit hoe je goede websiteteksten schrijft.


En na al dat ongezonde eten de laatste tijd, is dit een poging tot 'iets' gezonder eten...


Mijn goede voornemen voor de komende weken is om eerder op te staan zodat ik 's ochtends niet zo gehaast de deur uit ga. Mijn strategie is om steeds iets eerder op te staan, net zo lang totdat het me geen moeite meer kost om tussen kwart over 6 en half 7 uit bed te komen. Het lijkt me heerlijk om meer tijd te hebben om rustig te douchen, ontbijten én koffie te drinken. Als je nog goede tips hebt om dit luie monster zo vroeg haar bed uit te krijgen, dan hoor ik het natuurlijk graag! ;-)


Op donderdag is mijn vrije dag en heb ik in Apeldoorn afgesproken met Tine. Tine is fotograaf in opleiding en benaderde mij een aantal weken geleden met de vraag of ik het leuk vond om model te staan. Kwam dat even goed uit, want voor twee blogcampagnes kon ik wel een fotograaf gebruiken. We maken outfitfoto's op drie hele toffe locaties en ik kan niet wachten om het resultaat met jullie te delen!


Hierbij alvast een sneak preview van één van de twee campagnes met dit ge-wel-di-ge pak dat ik van Miss Etam heb gekregen. Ik heb nog nooit zoveel DM's via Instagram gehad naar aanleiding van een post, dus blijkbaar was ik niet de enige die het zo'n tof pak vond. Helemaal leuk om te zien er zelfs een aantal meiden is dat het pak zelf heeft gekocht!


Hoe lief is dit? Moeder zwaan met twee jonkies!


Bij thuiskomst heb ik even een uurtje om op de bank bij te komen voordat ik weer naar mijn volgende afspraak ga. Na een aantal nachten slecht slapen en vroeg opstaan, kan ik deze Red Bull wel gebruiken!


Ik rijd naar Venray om daar de laatste dingen door te spreken met het bruidspaar voor de bruiloft waar ik aanstaande vrijdag ceremoniemeester ben. We bezoeken ook de locatie in Venlo, tussen deze bomen vindt aanstaande vrijdag het diner en het feest plaats. Hoe tof!


Na een drukke werkweek, doe ik vrijdagavond niets anders meer dan op de bank ploffen met thee, koekjes en een serie. Ik kijk nog steeds de Spaanse serie Gran Hotel op Netflix, inmiddels ben ik al halverwege seizoen 3 en aangezien dit het laatste seizoen is, wordt dat straks flink afkicken.


Na in een heel jaar slechts zes keer in de sportschool te zijn geweest, besluit ik vrijdagavond toch maar mijn abonnement bij Fit for Free op te zeggen. Ik heb hem al die tijd aangehouden omdat ik dacht dat ik echt wel weer twee keer per week zou gaan, maar dat is er in dat hele jaar dus geen één keer van gekomen. Sporten zal nooit mijn favoriete bezigheid worden en met deze heerlijke temperaturen kan ik gewoon buiten gaan hardlopen als ik toch iets aan sport wil doen. En het scheelt toch weer een paar tientjes op jaarbasis!


Op zaterdag ga ik met mijn moeder naar het centrum van Veenendaal omdat ik nog steeds geen outfit en schoenen had voor de bruiloft vrijdag (oeps).  Na twee en half uur winkel in, winkel uit vind ik ein-de-lijk een fantastisch jurkje waar ik heel blij mee ben. Koffie met taart hebben we dan ook meer dan verdiend ;-)


Aan het einde van de middag reis ik naar Utrecht om daar vriendinnetje Rianne te overvallen voor haar vrijgezellenfeest. We maken met een sloep een rondvaart over de grachten van Utrecht, uiteraard met wijn, hapjes en opdrachten voor de aankomende bruid.


's Avonds gaan we uit eten bij de Kleine Parade in de Drieharingenstraat. Ik heb hier zo lekker gegeten, er worden allemaal kleine gerechtjes geserveerd: van vis tot vlees en glutenvrij of vegetarisch. Echt een aanrader!


Op zondag komen er regelmatig mensen eten en ik vind het dan ook de perfecte dag om uitgebreid te koken. Voor mijn verjaardag heb ik een grill gekregen die ik nog niet had geprobeerd, dus het is de hoogste tijd om dat te doen! Ik maak een marinade van sojasaus, honing, basterdsuiker, knoflook en peper en laat de kipdijfilet geruime tijd marineren voordat ik ze onder de grill leg.


Ook grillen we paprika's en zoete aardappel met als resultaat deze heerlijke maaltijd!


En een gezond toetje achteraf, mijn zusje wilde graag even haar mango-snij-skills showen, haha.


's Middags werk ik aan een blogartikel over Bitcoins dat deze week online komt en zet ik de Photo Diary in elkaar die je nu aan het lezen bent.

Deze week werk ik drie dagen op kantoor en heb ik vrijdag dus de bruiloft van een vriendin waar ik ceremoniemeester ben. We blijven met vrijwel alle daggasten slapen in het hotel naast de feestlocatie, ik kijk nu al uit naar alle brakke koppies bij het ontbijt :-) Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's weer! (Behalve die van de kip onder de grill haha, ieeeehhhh). Super gaaf dat je een workshop hebt gegeven aan studenten. Dat pak staat je echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Die mango, perfect! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig dat je een bruiloft hebt in Venlo! Ik woon zelf ook in Venlo. Op welke locatie wordt de bruiloft gehouden? Ik herken het zelf namelijk niet.
  Ik ben heel benieuwd naar de outfit foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een cool pak, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen