Photo Diary #143 | Nieuwe telefoon, lente in huis & paaseitjes!


Jullie hebben het de afgelopen twee weken even zonder blogartikelen moeten doen. Tja, wat zal ik zeggen... ik had even niet zo'n zin om te bloggen en voel gelukkig ook niet meer die druk die ik een aantal jaar geleden wél voelde om elke week wat online te plaatsen.
Maar nu heb ik de blogkriebels weer te pakken en ben ik direct achter mijn laptop gekropen om een nieuwe Photo Diary in elkaar te zetten.

Inmiddels heb ik een nieuwe telefoon (ik heb de overstap gemaakt van iPhone naar de Huawei P10) en ben ik de camera van mijn nieuwe Huawei volop aan het testen. Er zitten twee camera's op, net als bij de nieuwste iPhones, waarvan één met 20 megapixel. Met mijn Instagram- en 'Ik wil van alles een foto maken!'-verslaving, had ik me geen betere telefoon kunnen wensen ;-)

Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder.


Laat ik mijn Photo Diary direct beginnen met de op één na beste aankoop van de afgelopen weken: mijn nieuwe koffiezetapparaat! Ik begon mijn echt lekkere koffietjes steeds meer te missen en zit al weken te dubben over welk koffiezetapparaat ik moet kopen.
Op een maandagavond ga ik naar de MediaMarkt om voor een nieuwe telefoon te kijken, maar kom ik thuis met een koffiezetapparaat... :-) Ik ben gegaan voor de Nespresso Insinnia en dan de witte variant. Ik ben er super blij mee!


Ook kocht ik een melkopschuimer van HEMA en is dit een beetje hoe mijn afgelopen twee weken eruit zagen: elke ochtend begin ik de dag met een lekker kopje koffie. Bij mijn nieuwe apparaat zaten maar liefst 14 verschillende smaakjes Nespresso, leuk dus om van alle soorten smaken uit te proberen. Ook heb ik de nepperds al gekocht, van het huismerk van Hoogvliet. Tja, ik blijf toch fan van The Budget Life, hè ;-)


Make-up en andere verzorgingsproducten probeer ik eigenlijk altijd in de aanbieding te kopen. Bij Trekpleister is er een leuke actie op alle CATRICE-make-up waarbij je het tweede product voor €1 krijgt. Direct een goed excuus om wat nieuwe producten uit te proberen zoals deze bronzer en wenkbrauwpotlood.


Ik kan niet meer wachten totdat het buiten ook echt lente wordt, dus maak dit leuke lente-achtige hoekje in huis: een mooie bos tulpen en een lente-quote op mijn letterbord van CoolGift.


Voor mijn blog krijg ik een super leuk pakketje van de sieraden- en accessoires webshop BY.NADI. Met al die confetti is het een heus feestje om uit te pakken!


Boehoee... waarom ben ik toch zo'n slechte plantenmoeder?! Volgens mij heeft mijn oma wel eens gezegd dat ik mijn tulpen op 7Up moet zetten om ze langer mooi te houden, dus ik denk dat ik het advies van mijn oma nu toch echt moet op gaan volgen.


Op dinsdag komt Sarah gezellig langs en bakken we zelf pannenkoeken.


Woensdag is mijn vrije dag. Ik word wakker met zo'n vol hoofd, dat ik eerst maar eens besluit om naar de sportschool te gaan. Om 5 over 8 sta ik al op de loopband en voel ik me daarna weer als herboren, heerlijk!


Hoi! De camera op mijn nieuwe Huawei maakt me wel iets witter dan ik in werkelijkheid ben, maar ik wilde even m'n nieuwe jurkje showen waar ik heel blij mee ben.


Voor mijn Bullet Journal Instagram account maak ik foto's van de spulletjes die ik het meest gebruik.


Een hele brave, Oerhollandse maaltijd: aardappeltjes, salade en beenham. Hmmm!


Een lekker koffietje 's avonds in één van mijn favoriete koffiemokken (want: mintgroen!) en chocola erbij.


Op vrijdag merk ik dat ik nog steeds snel moe ben na een week werken en probeer ik dan ook al een tijdje om niets meer in te plannen op vrijdagavond. Ik kruip na het avondeten lekker op de bank en kijk de film The Holiday. Niets mis mee toch, een kerstfilm kijken in maart?!  ;-)


Op zaterdag spreek ik af met mijn vriendinnen plus aanhang. We lunchen bij Stadscafé Oscar in Ede, een super leuk plekje met een hele uitgebreide lunchkaart. En ook al kan ik kiezen uit tientallen verschillende dingen, de Club Sandwich blijft toch altijd mijn favoriet!


Wat een heerlijk weer hebben we gehad dit weekend. Na de lunch ga ik gezellig langs bij mijn ouders waar ik met mijn moeder bijklets in de tuin, in het zonnetje.


Nog even snel langs de Albert Heijn voor wat boodschappen. Ik heb de paaseitjes al weken kunnen weerstaan, maar nu kan ik het echt niet meer laten. En je snapt dat als je een bakje met paaseitjes neerzet op tafel, die gewoon leeg moet. Het liefst zo snel mogelijk... ;-)


Nog meer lente in huis! Op deze foto zie je nog maar een paar kleine gele knopjes, maar inmiddels staan deze narcissen al mooi te bloeien. Zo gezellig!


Op zondag is het nog steeds zulk lekker weer en geniet ik samen met twee vrienden na de kerkdienst op het terras van wijn en bittergarnituur. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan me slechtere zondagmiddagen indenken ;-)

Deze week werk ik drie dagen op kantoor en heb ik vrijdag ook vrij omdat ik 's avonds gitaar speel tijdens de Goede Vrijdag diensten in onze kerk. En met Pasen ga ik een weekendje weg met m'n ouders, zusje en oma, ik heb er wel zin in om er even tussenuit te zijn! Ik wens jullie een fijne week!

1 opmerking:

  1. Wat een portie, die Club Sandwich! Ik krijg er honger van, haha. Ik snap wat je zegt, over het voelen wegvallen van die druk om te bloggen. Het loslaten lucht echt ontzettend op. Ik ben trouwens ook een slechte plantenmoeder. :'(

    BeantwoordenVerwijderen