Photo Diary #142 | Spelletjes bij oma, handlettering workshop & eerste 5 kilometer hardlopen - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #142 | Spelletjes bij oma, handlettering workshop & eerste 5 kilometer hardlopenOp maandag ga ik langs bij mijn oma in Wekerom om gezellig te eten én uiteraard een potje (lees: 4 potjes) Rummikub te spelen.


En taartjes te eten... zomaar op maandagavond, wat een verwennerij!


Woensdag is mijn vrije dag. Ik doe boodschappen om een nieuw recept te maken en bedenk dat het wel leuk is om daar foto's van te maken en het recept te delen op mijn blog. Dat is dan ook de reden dat ik om half 12 al in de keuken sta om zelf gevulde zoete aardappels te maken. Tja, foto's moeten immers in het licht gemaakt worden, vervelend hoor, om dit als lunch te eten... ;-)

Benieuwd hoe je deze super lekkere gevulde zoete aardappels zelf kunt maken? Het recept stond vorige week op mijn blog!


's Avonds sta ik nog een keer in de keuken omdat Jurrian en Marjolein komen eten. Toen ik in juni hier kwam wonen, woonden zij in de flat naast mij en hebben we heel wat gezellige avondjes met elkaar doorgebracht. In oktober verhuisden ze naar Rotterdam en zien we elkaar een stuk minder, maar des te gezelliger om elkaar weer te zien en bij te kletsen!


Op donderdagavond eet ik bij mijn ouders en spelen we Scrabble. Het is me inmiddels al 2 keer gelukt om van mijn moeder te winnen, yes!


Ohnee, het is weer zover... paaseitjes. Ik heb ze zelf expres niet in huis gehaald, maar als een collega langskomt met een enorme zak paaseitjes, kan ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen.


Op zaterdagochtend ben ik al vroeg uit de veren. Ik geef die dag namelijk een handlettering workshop tijdens een vrouwen evenement van Open Doors. Om half 9 ben ik al op de locatie aanwezig om alle spullen klaar te zetten.


Daarna mag ik op het podium voor 600 (!) vrouwen een pitch geven en wat vertellen over mijn workshop. Doodeng, maar gelukkig gaat het goed!


Ik houd er rekening mee dat er 100 vrouwen in het pauzeprogramma langskomen om een kaartje te maken met handlettering, maar in totaal komen er wel 160 vrouwen op de workshop af. Op het hoogtepunt zijn er wel 60 vrouwen tegelijk bezig met handlettering, haha! Super leuk dat het zo enthousiast werd ontvangen en ik werd helemaal blij van alle leuke creaties en reacties.


's Avonds komt mijn zusje gezellig langs en ploffen we op de bank om de finale van Wie is de Mol? Ik ben super verrast dat Jan de Mol is, dat maakt het seizoen nog éxtra leuk!


Op zondagochtend ga ik naar de kerk en daarna ga ik samen met Reinier, een goede vriend uit Veenendaal, hardlopen. Het is pas de derde keer dit jaar dat ik weer aan het hardlopen ben en ben dan ook super verrast dat ik zonder enige moeite 5,6 kilometer ren. We kletsen zelfs de hele weg en ik heb mijn hartslag prima onder controle. Zo'n mooi resultaat geeft me direct een enorme boost om het hardlopen weer volop op te pakken!


En als je toch zoveel calorieën hebt verbrand, mag je jezelf daarna prima verwennen met een lekkere lunch, toch? :-)


's Middags ga ik naar Sarah, die een aantal weken geleden ook een bullet journal heeft gekocht, super leuk! We hebben elkaar al lang niet meer gesproken, tijd dus om flink bij te kletsen en ondertussen te knippen, plakken en schrijven (en brownies te eten! :-))

Deze week werk ik aan twee super leuke opdrachten voor mijn blog, heb ik een gezellige bandavond, vieren mijn ouders hun verjaardag (ze waren in augustus en december jarig, haha!) en heb ik enorm veel zin om lentekleding te gaan shoppen. Laat dat zonnetje maar komen!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

 1. Brownies, bullet journal, creatief bezig zijn het klinkt als de perfecte middag!
  Leuk verslag weer.. heb gelijk trek om morgenochtend ook met een gebakken eitje te beginnen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zien je gevulde zoete aardappels er heerlijk uit! Ik klik even door naar het recept. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er allemaal vet gezellig uit! En ik vnd het maar knap hoe creatief jij bent met je bullet journal en handlettering haha.

  Trouwens, ik las 'badavond' ik dacht al huh?! Iets te vlug gelezen hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je zoveel enthousiaste reacties hebt ontvangen op je handlettering workshop!
  Ik krijg nu ook echt zin in aardbeiengebakjes.

  BeantwoordenVerwijderen