Photo Diary #141 | Naar de kapper, kringloopkoopjes & hardlopen - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #141 | Naar de kapper, kringloopkoopjes & hardlopen
De week begint direct al goed (ahum) met taart van een collega die in het weekend jarig is geweest. Daar gaan m'n goede, gezonde voornemens...


De lucht is weer prachtig op maandagavond!


Op maandag heb ik zin in een ultieme chillavond. Na het eten ga ik onder een warme douche staan, trek ik mijn allerfoutste (maar meest comfortabele) kerstpyjama aan, kruip met een dekentje en chocolademousse op de bank en kijk de film That Awkward Moment met o.a. Zac Efron. En tja... als mr. Efron in een film speelt, is dat eigenlijk al standaard goed ;-)


Brrrr, wat een kou afgelopen week. Ik ben ook nog eens snotverkouden, dus ik pak me elke ochtend goed in met een dikke sjaal, muts en handschoenen. Ondanks dat ik niet kan wachten totdat de temperaturen weer gaan stijgen, levert de kou wel mooie plaatjes op.


Op dinsdagochtend help ik mijn collega's bij een fotoshoot voor een klant met een stropdassenwebshop. Super leuk om te doen! We maken foto's bij BROUWER in Veenendaal, een leuk lunchtentje met tof industrieel interieur.


Woensdag is mijn vrije dag. Omdat ik zaterdag een handlettering workshop geef, moet ik daar nog het één en ander voor voorbereiden. Dat betekent dat mijn tafel er ongeveer zo uit ziet (en hier had ik al de helft opgeruimd, haha!)


's Middags ga ik naar de Fazant (hoe kan het ook anders...) om aan mijn blog te werken.


Ik stijl en krul mijn haar sinds mijn veertiende bijna dagelijks. En ook al probeer ik het goed te verzorgen met serums, haarolie en maskers, het houdt een keer op... Mijn haar begint steeds vaker af te breken en dat is voor mij het teken om nu toch echt te gaan minderen met de krul- en stijltang. Ik ga woensdagavond naar de kapper en laat er weer een stuk afknippen zodat het lekker gezond is.


Vroeger kwam ik bijna wekelijks in de kringloop, tegenwoordig kom ik er nog maar zelden. Daarom is het extra leuk om er weer een keertje naartoe te gaan! Op zaterdagochtend ga ik naar de Dorcas kringloopwinkel in Veenendaal, één van mijn favorieten hier in de buurt. De winkel is netjes, er is superveel aanbod en de prijsjes zijn ook nog eens goed.


Mijn kringloopvondsten! Ik ben vooral super blij met de roze mokken en de lantaarn. Voor dit alles bij elkaar betaal ik nog geen €6, daarom houd ik zo van de kringloop :-)Ik denk dat ik pas twee jaar geleden voor het eerst in m'n leven rosbief at en sindsdien is het één van mijn meest favoriete soorten broodbeleg. En ook nog eens gezond! Nu heb ik een nieuwe combi ontdekt: rosbief met ei en bosuitjes. Moet je echt eens proberen!


's Middags ga ik ook nog even het centrum in voor een shopsessie. Ik heb enorm veel zin om urenlang te winkelen, maar als ik eenmaal drie winkels in ben geweest, ben ik er alweer klaar mee, haha! Gelukkig heb ik ook niet echt wat nodig, maar bij The Sting scoor ik deze heerlijke comfy trui en een legergroen leren rokje.


Vroegâh (10 jaar geleden) droeg iedereen van die oorringen. Ik zie ze de laatste tijd weer vaker voorbij komen en dacht: hé, eigenlijk zijn ze best wel leuk! Bij de H&M koop ik dit setje met vier paar oorbellen.


Ik zet meteen een paar van mijn kringloopkoopjes op de trolley die ik een paar weken geleden bij de Action kocht. Dit is één van de favoriete hoekjes uit mijn kamer!


Via een winactie op de Instagram van Tedje heb ik dit boek van Femke gewonnen. Ik ben heel benieuwd, ik hoor er veel goede verhalen over.


Op zondagochtend ben ik weer vroeg uit de veren omdat ik gitaar speel in de kerk. De eerste dienst begint sinds deze week een half uurtje later, dus dat betekent dat wij ook 'pas' om 8 uur hoeven op te bouwen. Scheelt toch weer! ;-)


Na die kou is het heerlijke zonnetje dat op zondagmiddag tevoorschijn komt meer dan welkom. Twee weken geleden begon ik al vol goede moed met hardlopen, maar met die bizarre temperaturen van de afgelopen week, krijg je mij niet in sportkleding naar buiten. Nu kan ik er niet meer onderuit en trek ik mijn hardloopschoenen aan voor een heerlijk hardlooprondje in de zon.


En daarna geniet ik natuurljk van mijn nieuwe favoriete combi, dit keer op knackebrod, ook erg lekker!


's Avonds maak ik een stamppotje met zoete aardappel, prei en aardappels. Ik kan er zo van genieten als de weegschaal precies het gewicht aangeeft dat je nodig hebt, haha! Of ben ik de enige...? ;-)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

2 opmerkingen:

  1. anneleen5.3.18

    Die roze mokjes van de kringloop zien er inderdaad heel erg leuk uit ! :) En wat was het koud idd! Van mij mag de lente nu toch echt gaan komen hoor! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die foto waar je je haar geknipt hebt is echt mooi! Dat rokje van de Sting is leuk he ik heb die in de kleur cognac.

    BeantwoordenVerwijderen