Photo Diary #140 | Workshop geven, high school musical & terug naar Istanbul?! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #140 | Workshop geven, high school musical & terug naar Istanbul?!
Ik ben de laatste tijd weer helemaal into handlettering! Na een dag lang op kantoor naar een beeldscherm te hebben gestaard, vind ik het heerlijk om 's avonds creatief bezig te zijn.


Op dinsdagochtend ben ik voor mijn werk op mijn oude hogeschool te vinden. Ruim 2,5 jaar geleden studeerde ik af aan de opleiding Communicatie en nu mag ik samen met een collega een workshop geven aan de communicatieafdeling van de Christelijke Hogeschool Ede. Super leuk om te doen!


Erwtensoep als lunch op woensdag... beter wordt het niet! :-)


Op 10 maart mag ik een handlettering workshop verzorgen tijdens het Women to Women Live Event van Open Doors. Aangezien er +/- 100 vrouwen verwacht worden, moeten daar flink wat inkopen voor gedaan worden. Het grootste gedeelte van de spullen koop ik bij de Action, heerlijk inkopen doen zo!


Deze mok krijg ik als afscheidscadeau van een stagiair. Past perfect bij mij, haha!


Op donderdagavond ga ik samen met mijn moeder naar de musical van mijn oude middelbare school Het Streek. Het is alweer 6 jaar geleden dat ik eindexamen deed (slik!) maar ik kende nog steeds een aantal mensen die meedeed aan de musical. Dit jaar wordt de High School Musical opgevoerd en laat ik daar nu net groot fan van zijn!


Een beetje laat, maar toch wel handig (en leuk om te doen!) mijn Monthly Spread in m'n bullet journal voor de maand februari. Ik kan inmiddels alweer beginnen aan die van maart.


Het is alweer drie jaar geleden dat ik studeerde in Istanbul en het lijkt me super leuk om weer eens terug te gaan. Dit jaar gaat dat hoogstwaarschijnlijk gebeuren! Samen met Rianne, met wie ik destijds vanuit onze hogeschool voor een half jaar naar Istanbul vertrok, wil ik in oktober weer naar Istanbul gaan, dus dat betekent: ticketprijzen in de gaten houden!


Met die koude winterdagen kan ik elke avond van een prachtige zonsondergang genieten. Zo mooi!


Op vrijdagavond wil ik eigenlijk een rustig bankhangavondje houden, maar als je geappt wordt of je mee gaat een drankje doen... dan kan ik daar geen 'nee' tegen zeggen! ;-) Samen met wat mensen van de kerk spreken we af bij Tr3s, een hele leuke nieuwe tapas/wijnbar in Veenendaal waar we urenlang aan de bar zitten en verschillende wijntjes uitproberen. Als je in (de buurt van) Veenendaal woont, is dit echt een aanrader!


Aangezien het half 3 is wanneer ik in bed lig (oeps, dat was niet helemaal de bedoeling), slaap ik de volgende ochtend lekker uit en word ik tot mijn verbazing om kwart over 12 wakker. Ik kan ineens weer uitslapen, mij hoor je niet klagen! :-) De rest van mijn zaterdag is een typische zaterdag: ik blijf zo lang mogelijk in pyjama, maak het hele huis schoon en maak deze pagina in mijn bullet journal.


Aan het einde van de middag ga ik nog even naar het centrum om te shoppen en boodschappen te doen. Ik wil heel graag een mooi leren jasje. Deze is het helaas niet geworden, dus de zoektocht gaat verder!


's Avonds probeer ik een nieuw recept uit: een Indische ovenschotel met prei, champignons, gehakt en aardappelen. Er moeten allerlei verschillende soorten kruiden en sausjes in, heerlijk om zo'n 'prutje' te maken!


Alvast een sneak peek van mijn nieuwe lamp boven de eetkamertafel. Zoals je ziet moet hij nog even netjes opgehangen worden... to be continued!


's Avonds heb ik eigenlijk nog met vrienden afgesproken, maar aangezien ik elke minuut 6 keer moet hoesten, lijkt het me beter om een avondje rustig aan te doen. Ik kijk Wie is de Mol? op de bank en ga op tijd slapen.


Op zondagochtend ga ik - zoals elke zondag - naar de kerk. Wedstrijdje met vrienden wie er als eerste is, haha! Ik vind het live delen van je locatie zo'n grappige functie op WhatsApp.


Na de dienst spreek ik met wat vrienden af bij de Fazant in Veenendaal voor koffie en taart. Prima vervanging van de lunch, dacht ik zo! ;-)

Deze week werk ik weer vier dagen op kantoor, heb ik donderdagavond een bandrepetitie en mag ik zondag weer gitaar spelen in de kerk. Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

 1. Die mok! Heerlijk, haha! Jij ook een fijne week. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. anneleen26.2.18

  Die zonsondergang, zo mooi! <3 En wat ben je creatief in je bullet journal, echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh ik kan echt veel te lang naar jouw bullet journal en handlettering kijken, zo mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die nieuwe lamp is heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen