Photo Diary #136 | Panterjas, reisje naar Berlijn plannen & naar de bioscoop


Jullie hebben het even twee weken zonder Photo Diary moeten doen. Niet omdat ik geen zin had om te bloggen, maar omdat mijn iPhone op oudjaarsnacht uit mijn jaszak besloot te vallen en overlopen te worden door 20 mensen. Het resultaat? Een compleet gecrashte iPhone waardoor ik vier dagen zonder telefoon moest doen. En tja, aangezien mijn laatste reservekopie van 29 weken geleden was (dom, heel dom) was ik ook al mijn leuke foto's van de kerstvakantie en oud & nieuw kwijt.

Maar ik heb mijn lesje geleerd: ik heb direct een glasplaatje op mijn iPhone gezet en extra iCloud-ruimte gekocht waardoor er nu netjes elke dag een automatische reservekopie gemaakt wordt.
Deze week dus eindelijk weer een Photo Diary waarin ik laat zien wat ik de afgelopen week gedaan heb!


Tijd om mijn reisje naar Berlijn te plannen! Over minder dan twee weken ga ik drie dagen naar Berlijn, all by myself. Stiekem best spannend, maar ik heb er ook ontzettend veel zin in. In de kerstvakantie kocht ik bij Sissy Boy dit super leuke rode notitieboekje met zebra's, die ik als reisdagboekje ga gebruiken. Ik heb alvast een lijstje gemaakt met alle dingen die ik wil zien en doen, naar aanleiding van de leuke tips die ik heb ontvangen op Instagram. Mocht je nog meer dingen weten doe ik moet zien of doen in Berlijn? Laat het vooral weten!


Het kledingstuk waar ik de afgelopen maanden ontzettend over heb getwijfeld: de panterjas. Ik spotte hem al weken geleden bij de Miss Etam en vond 'm eigenlijk direct leuk. Toch bleef ik twijfelen omdat ik bang was dat ik zo'n panterjas te 'fout' zou vinden en me er niet gemakkelijk in zou voelen. Totdat de sale aanbrak en ik deze jas voor maar €50 in de uitverkoop scoorde. En wat ben ik blij dat ik hem heb gekocht, want stiekem ben ik er heel blij mee!


Op zondag sta ik 's ochtends al om half 7 naast mijn bed omdat ik gitaar speel in de twee kerkdiensten op zondagochtend. Dat is altijd super leuk om te doen, maar wel intensief, dus doe ik de rest van de dag lekker niets. En van het zonnetje genieten, kan toch ook gewoon op de bank? ;-)


Het derde seizoen van de Engelse serie Lovesick staat op Netflix. De eerste twee seizoenen keek ik begin vorig jaar al en het is echt een hele leuke serie. Seizoen drie kijk ik binnen twee dagen uit en nu is het dus wachten totdat Riverdale en Dynasty deze week weer beginnen!


Op maandagavond stiekem chocoladepinda's eten in bed, haha!


Op dinsdag ga ik tijdens de lunchpauze met collega's een rondje lopen door het centrum van Veenendaal. Onderweg worden we aangesproken door een cameraploeg en geïnterviewd voor een programma van de EO met de vraag 'Wat heb je dit jaar te vieren?'. Ik heb nog geen idee wanneer (en of) het op TV komt, maar ben uiteraard wel heel erg benieuwd...


Op dinsdagmiddag werk ik aan een artikel voor een klant in onze vergaderruimte. Dat gaat best wel lastig met een enorme pot snoep op minder dan een meter afstand...


's Avonds ga ik naar een vriend waar we met z'n vijven weer Ticket to Ride spelen. We hebben inmiddels al diverse kaarten gespeeld (onder andere Pennsylvania met aandelen en Europa met pakhuizen) en het blijft echt een super leuk spel.


Woensdag is mijn vrije dagje. Ik doe niet veel bijzonders: ik blijf uren in bed liggen, lees mijn boek uit, kijk series en scoor via Marktplaats deze twee super leuke krukjes. Ik ga ze opknappen en opnieuw verven om er vervolgens leuke plantjes op te zetten.


's Avonds ga ik bij mijn ouders eten en speel ik natuurlijk weer een potje Scrabble met mijn moeder. Het hele spel lijkt het erop dat ik (voor het eerst in m'n leven) ga winnen, maar met de laatste twee beurten verslaat mijn moeder mij toch nog, grrr... Ik blijf volhouden totdat ik een keer ga winnen, haha!


Op woensdagavond is mijn favoriete kringloopwinkel in Ede open en aangezien ik toch al bij mijn ouders in Ede ben, ga ik direct even langs. Normaal kom ik met een volle tas terug, maar dit keer koop ik alleen twee tijdschriften.


Applaus voor mezelf! Na een hele leuke vrijdagmiddagborrel op m'n werk plof ik op de bank maar weet ik mezelf na een uurtje weer - aangekleed, gemake-upt en wel - ervan af te slepen om naar de verjaardag van Reinier, een goede vriend, te gaan.


Bij de Albert Heijn zijn de trosanjers in de bonus: twee bossen voor €3. Genoeg bloemetjes om mijn hele kamer mee op te vrolijken, dus! Een bos in mijn mintgroene vaas op de salontafel...


... in het kleine vaasje naast de TV...


... en nog een minibosje in het vaasje op mijn trolley.


Zaterdag is boodschappendag. Ik haal mijn wekelijkse boodschappen bij de Albert Heijn en sla alle fruit en groenten in bij de Turkse supermarkt om de hoek. Lekker goedkoop!


Tegen een uitnodiging om pannenkoeken te komen eten zeg ik nooit nee! Op zaterdagavond ben ik bij mijn ouders waar we heerlijke pannenkoeken eten.


Daarna ga ik voor het eerst in hele lange tijd weer eens naar de bioscoop. Tijd om mijn verlate verjaardagscadeau (ik ben in juni jarig...) te verzilveren, want we gaan we gaan met een groepje naar de film Pitch Perfect 3. Net als de andere twee delen, is dit ook weer een hele leuke en vooral hilarische film.


Op zondag kijk ik na de kerk Wie is de Mol? terug, al jarenlang mijn lievelingsprogramma. Wie verdenken jullie als Mol? Ik heb nu Loes bovenaan mijn lijstje staan, maar in al die jaren heb ik het nog geen één keer goed gehad...

3 opmerkingen:

  1. Die panterprint jas staat je heel erg leuk! Goed dat je 'm toch gekocht hebt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh, ik ben inmiddels al 2 keer in Berlijn geweest en ik vind het een geweldige stad. Heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat je binnenkort naar Berlijn gaat! Is een hele mooie stad! Alvast veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen