Photo Diary #132 | Sinterklaas vieren, foute kersttrui & spelletjes - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #132 | Sinterklaas vieren, foute kersttrui & spelletjes
Op zondagavond rijd ik naar de Betuwe om daar een potje Kolonisten te doen met vrienden. Dit potje gaat de geschiedenisboeken in als het slechtste potje aller tijden. Ik eindig met 3 punten: hetzelfde aantal punten als waar je mee start, haha!


Ik voel het op maandag al aankomen: er staat me een flinke verkoudheid te wachten. Op dinsdagochtend word ik dan ook wakker met een zere keel en hoofdpijn en meld ik me ziek op werk. Ik rust lekker uit en werk tussendoor wat mails weg op mijn computer.


In mijn kamer staat een opbergkist die ik - na een uur lang last te hebben gehad van opruimwoede - weer op z'n plek schuif. Ik tik per ongeluk tegen de verwarming aan met als gevolg dat de knop eraf breekt. Op het moment dat ik dit schrijf is het zondag en staat de verwarming al sinds dinsdagmiddag vol te loeien. En ik kan je vertellen: dat is best warm. Volgende week komt de loodgieter pas om de verwarming te maken...


's Avonds ga ik nog even langs bij twee vrienden die ook in onze flat zijn komen wonen. Dat betekent dat ik alleen maar met de lift naar beneden hoef en zo bij ze naar binnen kan stappen, hoe ideaal is dat?! 


Op woensdag ben ik vrij en ga ik het centrum in om Sinterklaascadeautjes te scoren. Ik vier elk jaar Sinterklaas met mijn ouders, zusje en oma's en we kopen dan voor elkaar cadeautjes van ongeveer €4 per persoon. Dat lijkt misschien een lastige opgave, maar voor Nicole van The Budget Life is dat geen probleem hoor!
Tussen het cadeaushoppen door, spot ik dit super leuke, luxe notitieboek. De kaft is zacht en heeft kleine gouden letters erop. Je raadt nooit waar ik deze gespot heb, gewoon bij HEMA! En dat voor maar €5...


Bij Kruidvat spot ik ineens allemaal leuke handlettering materialen. Ik neem een setje van vier stiften mee, dat maar €0,99 kost. De kleurtjes zijn leuk, maar jammer genoeg is de kwaliteit niet denderend. De punt wordt al snel heel zacht en gaat splijten, waardoor het moeilijk is om dunne lijntjes te maken. Maar voor die ene euro was het 't proberen waard! 


Vorige week dronk ik limonade bij een vriend en sindsdien ben ik fan. Toen ik vroeger klein was, dronk ik thuis liters limonade, maar de afgelopen jaren heb ik het niet meer gedronken. Afgelopen week was de Karvan Cévitam ook nog eens in de aanbieding bij de Albert Heijn en kocht ik direct twee flessen Tropical limonade.


's Middags werk ik wat aan mijn blog en verrast huisgenootje Annemijn me met de lekkerste Pumpkin Spice Latte ter wereld, van De Fazant in Veenendaal.


Op woensdagavond komen Twan en Sarah eten en spelletjes doen. Ik maak pompoensoep en broodjes kipshoarma, super lekker!


Op vrijdagavond vier ik Sinterklaas met mijn familie. We zijn met z'n zessen en elk jaar is het weer onvoorstelbaar hoeveel cadeaus we hebben! Ik word onwijs verwend met onder andere een chocoladeletter, kerstlichtjes, washitape, voorraadpotten, een bakvorm en nog veel meer leuks...


De volgende ochtend besluit ik mijn voorraadpotten direct in gebruik te nemen. Ik heb er vier gekregen, dus ik kan eindelijk die losse zakken met rijst en couscous kwijt in deze handige potten. Maar ja, als je Nicole heet, gaat dat allemaal niet zo makkelijk zoals je ziet... :-)


En dit zijn de andere twee opbergpotten. Helaas heb ik geen ruimte in de keuken om ze neer te zetten, ze zijn eigenlijk veel te leuk om in de kast te laten staan!


Jaaaa, naar jaren zoeken heb ik ein-de-lijk een foute kersttrui! Ik heb een hele leuke blogsamenwerking met Zeeman waar je deze week meer over kunt lezen op mijn blog. Mijn zusje en ik zijn in ieder geval heel blij met deze fantastische kersttrui!


Het wordt steeds sneller donker buiten en dan vind ik het heerlijk om met een boek op de bank te kruipen. Afgelopen week heb ik al een dik boek uitgelezen, nu ga ik begonnen aan het boek Sneeuwengelen van Suzanne Vermeer. Ik ben benieuwd!


Op zaterdag is mijn zusje de hele dag bij mij thuis. Zij werkt aan haar freelance vertaalopdrachten, terwijl ik naar het centrum ga en op de bank een boek lees. 's Avonds eten we samen en maken we spaghetti met champignonsaus, ons lievelingseten! We kijken daarna de film Home Again die m'n zusje via internet gedownload heeft. De film draait nu nog in de bioscoop, echt een aanrader als je houdt van een heerlijke romantische komedie.


Mijn vader is op maandag jarig, dus gaan we op zondag vast langs om zijn verjaardag te vieren. Vorig jaar kreeg hij een dagje naar Den Bosch cadeau, dit jaar geven mijn zusje en ik hem als cadeau een middagje midgetgolfen en pannenkoeken eten. Als het straks weer lekker weer is, mag hij zijn cadeau verzilveren! We eten gezellig samen en spelen een potje Ligretto, dat is lang geleden!


De rest van de middag ben ik heerlijk thuis aan het chillen. Ik ruim mijn kamer op (heerlijk om met een opgeruimde, schone kamer de nieuwe week in te gaan!), lees een boek en speel gitaar.

Deze week werk ik vier dagen op kantoor en heb ik veel gezellige dingen afgesproken met vrienden en familie. Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

1 opmerking:

  1. TOevallig heb ik dat notitieboekje nu online staan haha, zo leuk is die

    BeantwoordenVerwijderen