Mijn nieuwe BURKELY tas - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn nieuwe BURKELY tasAls je de inhoud van mijn tas bekijkt, voldoe ik denk ik wel aan het stereotype beeld van de gemiddelde vrouw. Ik sjouw dagelijks heel wat spullen met mij mee zodat ik zeker weet dat ik alles bij me heb. Stel je toch eens voor dat je spontaan droge lippen krijgt en geen lippenbalsem bij je hebt? Juist, je begrijpt het... die tas van mij dient als eerste hulp bij heel veel ongemakken ;-)

Ik was al langere tijd op zoek naar een mooie, grote tas die ik mee kon nemen naar mijn werk. Want als ik in mijn overvolle tas ook nog eens een laptop moest proppen, dan leverde dat nog wel eens problemen op. Nu heb ik eindelijk een tas gevonden die niet alleen lekker groot is, maar ook nog eens heel erg mooi en van fantastische kwaliteit!Blouse (Jacqueline de Yong) - Broek (ZARA) - Zwarte laarsjes (Van Haren) - Ringen (Lucardi en MelanO) - Horloge (Daniel Wellington)

Dit is 'm dan: mijn ge-wel-di-ge nieuwe tas! Het is een BURKELY tas die ik uit mocht zoeken in één van mijn favoriete webshops op het gebied van tassen, sieraden en accesssoires: Brandfield. Ik ben meteen voor de allergrootste BURKELY tas gegaan die in de webshop is te vinden, de Antique Avery Cognac Laptop Tas.

Deze tas heeft een inhoud van maar liefst 13 liter en bevat meerdere vakjes. Ideaal, want als je zoveel spullen als ik vervoer, is het handig om voor alles een apart vak te hebben.
De tas heeft twee grote vakken en ook nog één los vak voor je laptop. Daar past mijn MacBook Air makkelijk in, zelfs als de hoes erom heen zit.

De tas is van echt leer gemaakt. Daar hangt natuurlijk ook wel een prijskaartje aan, voor deze tas betaal je €159,95. En nu denk je misschien: Waarom laat een budget-fan zo'n dure tas op haar site zien? 

Omdat een dure aankoop soms ook budget kan zijn.

Je kunt wel een nieuwe tas van een paar tientjes kopen, maar als die na een paar maanden alweer uit elkaar valt, ben je alsnog duur uit. Ik investeer daarom soms liever in duurdere producten die langer meegaan, waardoor het al met al nog een budget aankoop is.


Zo'n leren tas is voor onhandige mensen zoals ik eigenlijk heel handig. Het maakt namelijk niet uit of er krassen of beschadigingen op komen, dat maakt een leren tas juist tof. Ik ben super blij met mijn prachtige nieuwe tas, die ik elke dag met veel plezier mee neem naar kantoor.

Op zoek naar een mooie, nieuwe tas van BURKELY of één van de andere vele merken die bij Brandfield te vinden is? Kijk dan eens bij de tassen in de webshop, je vindt gegarandeerd een tas die jij mooi vindt!

De tas in dit artikel heb ik gekregen van Brandfield.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

1 opmerking:

  1. Ik heb een Burkely tas in kleiner formaat als forse handtas naast een rugzak voor de laptop en papieren. Hij kan makkelijk op schoot of naast mijn stoel bij vergaderingen en in de trein en ik heb alles bij de hand. Maar belangrijker: na vier jaar is hij totaal onveranderd. Het leer is iets zachter geworden, maar daar is ook alles mee gezegd. Alle naden zijn nog zoals op de eerste dag, de rits is gaaf, niets slijt. Echt een supermerk en inderdaad enorm duurzaam! Voor een tas vind ik dat extra belangrijk, want als je eenmaal een fijne tas hebt gevonden wil je die niet hoeven vervangen alleen vanwege slijtage (mijn vorige was een Hester van Eeghen, bijna drie keer zo duur als de Burkely, dus ik spreek uit ervaring).

    BeantwoordenVerwijderen