Photo Diary #131 | Interview voor het AD, Sinterklaas en High School Musical marathon - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #131 | Interview voor het AD, Sinterklaas en High School Musical marathonEin-de-lijk weer eens een Photo Diary! De laatste 'wekelijkse' Photo Diary is alweer ruim een maand geleden en dat had voornamelijk te maken met het feit dat ik de afgelopen tijd niet heel veel spannende dingen beleef. Ik zit sinds een paar weken gedeeltelijk in de ziektewet vanwege stress- en moeheidsklachten. Daardoor werk ik nu een stuk minder en heb ik even te tijd om weer op te laden zodat mijn energielevel zo snel mogelijk weer op 100% zit!

Het is dus even een rare periode voor mij, waarin ik goed moet nadenken wat ik wel en niet kan doen. Maar ondanks dat, heb ik afgelopen week wel veel leuke dingen gedaan én ook veel rust genomen om te kunnen ontspannen.


Op zaterdag is er in mijn kerk een evenement waar ik samen met Annemijn de hele dag achter de social media knoppen zit. Samen met de fotograaf zorgen we dat er de hele dag posts op Instagram en Facebook staan, super leuk om te doen!


Aan het einde van de middag glip ik nog snel even binnen bij de Turkse supermarkt om de hoek, waar ik elke week een flinke lading groenten en fruit in sla.


's Avonds komen Jurrian en Marjolein gezellig eten. Ze waren maandenlang praktisch gezien mijn buren omdat ze in de flat naast mij woonden, maar zijn vorige maand naar Rotterdam verhuisd. Nu zien we elkaar natuurlijk een stuk minder, maar des te gezelliger om weer bij te kletsen!Ik krijg een prachtige bos bloemen van ze die 's avonds nog mooi in de vaas staat, maar de volgende dag hangen ze er alweer slap bij. De vaas nog eens grondig schoonmaken, de bloemen schuin afsnijden en er nieuw water bij doen, mocht helaas niet baten. Wat gaat er bij mij toch altijd mis...?


Op maandagavond ga ik sporten in de sportschool en eet ik daarna een lichte avondmaaltijd: crackers met avocado en een heerlijk zelfgemaakt pompoensoepje.


Op Netflix zie ik tussen mijn aanbevolen films een nieuwe kerstfilm voorbij komen, The Christmas Prince. Het is een heerlijke, cliché romantische kerstfilm, heerlijk om even hersenloos naar te kijken!


Als ik mijn boodschappen doe bij de Jumbo, kan ik het niet laten om deze oatmeal cookies mee te nemen. Ook al klinken havermoutkoekjes misschien heel gezond, dat zijn ze totaal niet, maar wel erg lekker, haha!


Ik spit de folders door voor de komende week en maak altijd foto's van aanbiedingen of acties waar ik graag gebruik van wil maken. Zoals de 1+1 gratis Black Friday actie op alle make-up bij Trekpleister!


Omdat de SIMS 3 me de laatste tijd zo goed bevalt, besluit ik het uitbreidingspakket 'Studententijd' aan te schaffen. Ik moet alle ins and outs nog een beetje ontdekken, maar tot nu toe vind ik het een hele leuke uitbreiding!


Ons huis is van binnen nog niet in kerststemming, maar de galerij hebben we alvast kerst proof gemaakt! ;-) Laatst scoorde Annemijn deze hysterische lichtjes in de kringloop die we aan de balustrade hebben vastgemaakt. Je ziet de lichtjes al van honderden meters afstand, haha!


Op woensdag komt Sinterklaas langs in onze flat, wat een verrassing... :-)


En ook als ik op donderdag bij mijn ouders ga eten, heeft Sinterklaas daar ook al een cadeautje voor mij achtergelaten.


Vorig jaar stond ik al op AD.nl en in de Gelderlander met een interview over Black Friday. Dit jaar word ik opnieuw geïnterviewd en staat er op donderdag een artikel online waarin ik kort wat vertel over koopjesjagen en Black Friday. Super leuke reclame voor mijn blog! Het artikel kun je hier teruglezen op AD.nl.


Op vrijdagavond herpakken Annemijn en ik onze 'vrijdagavondtraditie'. Toen we hier net kwamen wonen, waren we van plan om elke vrijdag friet te eten bij de snackbar. Nu was dat al zeker twee maanden geleden, maar eens in de zoveel tijd is het wel erg lekker én makkelijk om even 'uit eten' te gaan ;-)


's Avonds ga ik naar Ede waar ik met vriendinnen van de middelbare school heb afgesproken om bij te kletsen. We gaan naar de Premier, voor mensen die uit de omgeving van Ede komen vast geen onbekende kroeg ;-) Na een week werken merk ik dat ik erg moe ben, dus lig ik al braaf om half 12 op bed.


Na een onrustige nacht heb ik de volgende dag ook erg veel moeite om m'n bed uit te komen. Ondanks dat ik al om kwart over 8 wakker word, lukt het me pas om half 11 om uit bed te komen ;-) Eerst maar eens de dag rustig opstarten met een smoothie, kwark en muesli. Ondertussen zoek ik in het kookboek dat ik voor mijn verjaardag kreeg een lekker recept uit voor 's avonds.


Aan het begin van de middag ga ik met Annemijn naar het centrum van Veenendaal, waar we naar een paar winkels gaan waar de Black Friday acties nog gelden. Wie houdt er nu niet van shoppen met korting? ;-) Uiteindelijk blijft mijn portemonnee dicht en dat is maar beter ook, want eigenlijk heb ik niets nodig.


Even koffie drinken bij Espressobar de Fazant, waar ze de lekkerste koffie in Veenendaal hebben. Ik neem de Pumpkin Spice Latte, zo lekker!


's Middags ga ik met mijn moeder naar een kerstmarkt in Lunteren. Het stelt niet veel voor, maar wel gezellig om even overheen te lopen.


's Avonds plof ik neer op de bank en daar kom ik niet meer van af. Ik kijk The Voice of Holland terug en ga bij tijds slapen.


Op zondagochtend ga ik naar de kerk en 's middags houd ik met Annemijn een High School Musical marathon waarbij we deel 1 en deel 2 kijken. Zo leuk! De films komen uit 2006 en 2007 en eigenlijk was ik bijna alles vergeten. Behalve de liedjes natuurlijk, die kunnen we nog van A tot Z meezingen. Echt jeugdsentiment dit :-)

Deze week is het de hoogste tijd om voorbereidingen te treffen voor Sinterklaas. Ik moet nog wat cadeaus kopen, maar hoef gelukkig geen surprises of gedichten te maken. Verder komen er gezellig wat vrienden eten en ben ik van plan om in ieder geval twee keer naar de sportschool te gaan. Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

2 opmerkingen:

  1. Leuk druk weekje zo. Oh en die bloemen , hebben ze wel zonlicht genoeg? kan vaak ook daar aan liggen haha. Ik speel de sims 4 , vind ik ook erg leuk. Laatst is er een uitbreiding honden en katten uitgekomen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk om al die bekende dingen in Veenendaal te zien, mag ook wel als je er 5 keer per week komt haha! Die uitbreiding van de Sims lijkt me erg tof, die staat nog op het lijstje. En wauw, die oatmeal koekjes zien er echt heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen