Letterbord van CoolGift (+ een GIFje waar 3 uur werk in zit) - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Letterbord van CoolGift (+ een GIFje waar 3 uur werk in zit)Het is weer zover: je broertje, beste vriendin of tante is jarig. Dit jaar neem je je voor om eindelijk eens iets anders te kopen dan een cadeaubon of douchegel en echt met een origineel cadeau aan te komen.

Het enige probleem: je hebt nul komma nul inspiratie.

Geen paniek in de tent, want als je op zoek bent naar originele cadeautips, dan helpt CoolGift je gewoon een handje. CoolGift is een ge-wel-di-ge webshop bomvol originele cadeaus voor je lover, vrienden of familieleden. Wat dacht je van Sudoku toiletpapier, een eenhoornmok of Emoji kussen?

Kortom: genoeg leuke én originele cadeaus waarmee je jouw vrienden, familie of jezelf heel blij gaat maken. Want wat is er nu leuker dan voor jezelf cadeautjes uitkiezen? Van CoolGift mocht ik een aantal leuke items in de webshop uitzoeken en dit fantastische letterbord is één van de items die ik uitkoos.Ik was al heel lang op zoek naar een letterbord, maar kon er eigenlijk nooit één vinden die voldeed aan mijn wensen. Toen ik dit letterbord in de webshop van CoolGift zag, wist ik het meteen: deze gaat linea recta in de winkelmand! Het letterbord is van vilt, heeft een houten kader en is verkrijgbaar in twee verschillende maten en kleuren. Je kunt een vierkant of rechthoekig letterbord bestellen en hebt daarbij de keuze uit een witte of zwarte versie.

Het vierkante letterbord (25 x 25cm) kost €24,95 en voor het zwarte, rechthoekige letterbord (45 x 30 cm) dat ik heb, betaal je €34,95.

Ook zitten er maar liefst 286 lettertekens bij het bord, waardoor je ook genoeg lange quotes op je bord kunt plaatsen. Ideaal!


En tja... wat doe je als je vakantie hebt en midden in de nacht ineens een fantastisch leuk idee krijgt om een GIFje te maken met het letterbord? Dan doe je dat gewoon! Ook als het 3 uur tijd kost om dat te maken.

Mijn collega Boyan beschikt over fantastische Photoshop-skills en is wel eens zo aardig om mij wat dingen aan te leren. En nu ik - dankzij Boyan - zelf weet hoe ik GIFjes kan maken in Photoshop, moet ik daar natuurlijk optimaal gebruik van maken.

Dat wil zeggen: camera op een statief op een stoel, letterbord op de grond, afstandsbediening in de aanslag, lettertje voor lettertje op het bord leggen en van elke nieuwe letter een foto maken. Vervolgens in Photoshop ervoor zorgen dat de belichting op elke foto (ongeveer) hetzelfde is, de afbeeldingen uitsnijden, kleiner maken, in de tijdlijn plaatsen, exporteren naar GIF en uploaden naar Giphy.

En dan krijg je dus dit (na 3 uur werk). En nu maar hopen dat er iemand is die 'm net zo leuk vindt als ik ;-)

Het letterbord heb ik gekregen van CoolGift.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

 1. Dat letterbord is echt awesome, die wil ik ook! En je mag trots zijn op je GIF'je, echt echt leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat gifje is ook echt leuk gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind zo'n letterbord ook zó leuk! En ja, cool gifje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat letterbord is echt cool! En wat een leuk gifje, hahah.

  BeantwoordenVerwijderen