Deze Black Friday acties wil je niet missen! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Deze Black Friday acties wil je niet missen!



Black Friday: de dag van het jaar waar elke koopjesjager (en ik dus ook!) reikhalzend naar uitkijkt. Black Friday was de afgelopen jaren niet meer dan een overgewaaid verschijnsel uit Amerika, maar dit jaar lijkt het populairder dan ooit.

Mijn mailbox ontplofte de afgelopen weken met Black Friday acties waar ik heel enthousiast van werd. Mijn favoriete Black Friday acties deel ik vandaag met jou!

H&M: Black Friday Count Down

H&M heeft de hele week al ‘Black Friday Count Down’ acties. Elke dag is er een nieuwe actie (zowel online als in de winkel) waarbij je korting krijgt op een bepaalde categorie en als H&M Club Member krijg je zelfs nog 10% extra korting (winning!)

Zo scoorde ik afgelopen dinsdag online deze winterjas die afgeprijsd was van €59,99 naar €43. Omdat ik niet kon kiezen tussen de roze en de grijze heb ik beide jassen besteld en kan ik thuis rustig kijken welke ik het mooiste vind!

20% korting bij Jacqueline de Yong

Jacqueline de Yong is een heel betaalbaar merk dat verkocht wordt bij ONLY en Vero Moda. Tegenwoordig heeft het merk ook wat filialen in Nederland, waarvan één in het centrum van Veenendaal. Ik heb al heel wat bezoekjes aan deze winkel gebracht en het pand nog geen één keer verlaten met lege handen (oeps).

Dit weekend krijg je 20% korting op de hele collectie, dus ik ga zeker even kijken of ik wat leuks met korting kan scoren.

1+1 gratis op alle make-up bij Kruidvat

Dit is misschien wel de actie waar ik het allermeest naar uit kijk. De 1+1 gratis actie op alle make-up bij Kruidvat is al jarenlang mijn favoriete actie en mijn hart maakt elke keer weer een sprongetje als ik de aankondiging voorbij zie komen.
Zo scoorde ik in 2015 maar liefst 20 make-upproducten voor maar €33. De buit zal dit jaar niet zo groot zijn, maar ik ga in ieder geval een paar van mijn favoriete make-upproducten inslaan als back-up.

De actie geldt aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag, zowel in de winkel als online. Inslaan maar!

Tot 70% korting bij Brandfield

Brandfield is mijn favoriete webshop op het gebied van tassen, sieraden en accessoires. Op Black Friday (24 november) krijg je tot wel 70% korting op gave merken zoals OOZOO, Buddha to Buddha en Cluse. Ook krijg je nog 20% korting op alle tassen, portemonnees en zonnebrillen.

€30 korting bij Esprit

Ook bij Esprit slaag ik de laatste tijd steeds beter. Zo scoorde ik laatst in de sale een ge-wel-dig bomberjack die afgeprijsd was van €80 naar €40. Als je op Black Friday online een bestelling plaatst van minimaal €75 krijg je maar liefst €30 korting. Dat is nog eens de moeite waard!

20% korting op alle kleding bij OTTO

Met OTTO heb ik jarenlang samengewerkt voor mijn blog. Van het shoptegoed dat ik ontving, heb ik heel veel leuke kledingstukken gescoord van merken die verkrijgbaar zijn bij OTTO zoals ONLY, Vero Moda en adidas.

Op Black Friday krijg je 20% korting op alle kleding bij OTTO.

25% korting op de hele Hunkemöller collectie

Al sinds ik mijn eerste BH kocht (heel, heel lang geleden) draag ik niets anders dan de BH’s van Hunkemöller. Omdat ze natuurlijk wel vrij prijzig zijn, probeer ik deze altijd in de sale te kopen.
Dit weekend krijg je 25% korting op de hele collectie, maar je kunt nog beter wachten tot maandag, want dan krijg je 30% korting op de hele collectie!

Op zoek naar meer Black Friday Deals? Check dan BlackFridayDealz.nl.

Heb jij nog leuke acties die ik zeker niet mag missen tijdens Black Friday? Deel ze in de reacties!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

3 opmerkingen:

  1. Anoniem23.11.17

    Ik heb zelf net met 40% korting een bestelling geplaatst bij The Body Shop, love Black Friday :))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoveel toffe acties! Ik ga zelf niks bestellen, ik heb niks nodig dus het mag van mezelf niet, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze ochtend geshopt bij Happy Socks, haha. Daar gaat het volgens mij bij blijven, want verder heb ik niets nodig. Ik ben tijdens m'n lunchpauze wel snel de limited edition Lush-zeep Orangutan gaan kopen. Als je ze koopt, steun je de met uitsterven bedreigde Sumatraanse orang-oetans. Ik heb er net een blogpost over gepubliceerd, mocht het je interesseren. :-)

    BeantwoordenVerwijderen