Photo Diary #128 | Waterverven, bruiloft & zussendagjeIk ben vorige week naar de kapper geweest en ben super blij met het resultaat. Van de lengte is bijna niets af, maar de kapster heeft wat lagen in mijn haar geknipt waardoor het nu een stuk volumineuzer valt.


Deze week trouwt vriendinnetje Céline. Voor het diner met de daggasten kalligrafeer ik de naamkaartjes, heel leuk om te doen.


Op zondagmiddag ga ik met Annemijn, Jurrian en Marjolein naar de Fazant in Veenendaal, wat inmiddels onze 'stamkroeg' is geworden. Het is heerlijk weer en we drinken koffie en eten taart op het terras. Genieten!


's Avonds pak ik mijn waterverf en schetsboekje erbij en ga ik verder met het schilderen van bloemetjes. Geloof me: dit is echt heel ontspannend om te doen.


Voor mijn blog ontvang ik een superleuk pakketje van Coolgift.com. Hier alvast een sneak peek van één van de fantastische items die ik heb ontvangen, binnenkort meer op The Budget Life!


En ook op dinsdagavond haal ik de waterverf weer uit de kast om lekker hersenloos bloemetjes en blaadjes te schilderen.


Op woensdag verlaat ik om stipt 17.00u het kantoor, wat betekent dat ik nog precies een uur heb om een geschikte bruiloftsoutfit voor de bruiloft van donderdag te shoppen. Tja, een beetje last minute is het wel, maar ik heb goede hoop. Om 17.15u (!) sta ik al buiten, want het eerste jurkje dat ik pas in de eerste winkel waar ik naar binnen stap, zit eigenlijk perfect.
Dat is nog eens fijn shoppen!

En op donderdag is het dan zo ver: de allereerste bruiloft van één van mijn vriendinnen. Heel bijzonder om dat mee te maken. 's Middags gaan we naar het gemeentehuis en de kerkdienst en 's avonds is natuurlijk het feest, waar we flink losgaan op de dansvloer. Vrijdag ben ik gelukkig vrij en kom ik pas om half 4 's middags écht m'n bed uit. Laten we het erop houden dat het een héél leuk feestje was!


Na een dagje uitbrakken ga ik 's avonds naar mijn ouders om daar te eten. Mijn ouders zitten - zoals je ziet - midden in een verbouwing. Het behang is van de muren en de helft van de oude meubels is al verkocht via Marktplaats.


Oké, note to self: stop met het spelen van Scrabble. Ik verlies elke keer en word er zelfs chagrijnig van, terwijl ik eigenlijk heel goed tegen m'n verlies kan.


Vraag me niet waarom, maar op zaterdag ben ik al om half 8 (!) wakker. Ook al had ik veel liever tot laat in de ochtend uitgeslapen, erg vervelend is het ook weer niet, want ik heb een megaproductieve ochtend. Om kwart over 9 heb ik al een pan pompoensoep op het vuur staan die ik 's middags als lunch wil eten.


En ik heb tijd om een lekker gekookt eitje als ontbijt te maken.


Samen met huisgenootje Annemijn doe ik boodschappen bij de Jumbo en de Turkse supermarkt. Bij de Turkse supermarkt sla ik weer een flinke lading fruit in voor de komende week. Die vitamientjes kan ik wel goed gebruiken, aangezien ik al bijna drie weken verkouden ben.


Een heerlijke kom pompoensoep met Turks brood als lunch. Het recept voor deze pompoensoep vind je trouwens hier op mijn blog, aanrader!


Op zaterdag is het Nationale Broer en Zus dag en ga ik gezellig met mijn zusje een op stap. Ondanks de regen, vermaken we ons 's middags prima in het centrum van Veenendaal. Tja, geef ons een paraplu en een winkelcentrum vol leuke winkels en je hoort ons niet klagen! ;-)


Even een pitstop bij de HEMA voor chocoladetaart en karamel cappuccino (lekker!)


De rest van de avond chillen we op de bank met een film en een bak vol chocoladepepernoten. De eerste dit jaar, hmmm!


Op zondagochtend ga ik naar de kerk en even langs mijn oma in Lunteren. Daarna komen Jurrian en Marjolein eten. Ik maak een Mexicaans buffetje klaar, ook dat recept kun je hier op mijn blog vinden.


De rest van de middag doe ik niet veel meer dan in bed liggen en YouTube-filmpjes kijken. Omdat ik toch nog even wil genieten van het mooie weer en mijn laatste hardloopsessie ook alweer anderhalve week geleden is, besluit ik even een rondje te gaan hardlopen. En dat gaat eigenlijk heel erg goed! Ik ren 5 kilometer in 35 minuten.Het weekend sluit ik af met een online shopsessie bij OTTO op de zondagavond. Ik heb een winterjas en twee hele leuke jurkjes besteld, ik ben benieuwd!

Ik wens jullie een fijne week! 

7 opmerkingen:

 1. Wauw, wat maak je mooie dingetjes met waterverf, echt heel knap! :) En oeh, wat zien die pepernoten er lekker uit, hier nog geen gegeten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zo knap hoe je die bloemetjes verft! Echt super mooi. Lekker ook dat Mexicaanse eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd weer leuk je blogs! En zo knap dat schilderen :)
  Volgens mij heb je alleen een verkeerde link geplaatst, ik kom op een voetbalsite uit.. via google kwam ik wel op coolgift.com ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed dat je het zegt! Ik had inderdaad de verkeerde link in het artikel staan, ik heb 'm meteen vervangen voor de goede!

   Verwijderen
 4. Leuke foto's! De gekalligrafeerde kaartjes zien er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh als ik ooit een keer trouw dan wil ik jou ook inhuren voor zulke kaartjes. Dan weet je het vast haha <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Fazant is inmiddels ook mijn vaste plek geworden, heerlijk is het daar! Je gaat trouwens goed met het hardlopen!

  BeantwoordenVerwijderen