Een nieuwe lamp in de woonkamer


Mijn huisje begint steeds meer af te raken! Alle plankjes en posters hangen, ik heb een prachtige nieuwe eettafel en een enorme TV. Het enige dat nog echt ontbrak in mijn kamer, was een mooie lamp in het woongedeelte.

De enige lamp die ik tot nu toe in het woongedeelte had staan, was een staande lamp van IKEA die maar beperkt licht gaf. Tijd voor een mooie, grote hanglamp die heel veel licht geeft!

Het mailtje dat ik een aantal weken geleden van Directlampen.nl ontving, kon op geen beter moment komen. Of ik het leuk vond om een mooie lamp in de webshop uit te zoeken. Die vervelende klus nam ik maar wat graag op me ;-)
Qua stijl houd ik van een mix tussen industrieel, modern en landelijk. De hoofdkleuren in mijn kamer zijn zwart, wit en grijs (goh, lekker kleurrijk weer!) en ik wilde dus graag een lamp die aansloot bij mijn stijl en kleuren in mijn kamer.

Uiteindelijk ben ik voor een prachtige eettafel lamp van Directlampen.nl gegaan. De naam zegt het al: officieel is het een lamp die je boven de eettafel hangt, maar ook boven mijn salontafel vind ik hem super mooi staan. De lamp heeft een beetje een beton-look wat ik heel tof vind.
Hij is lekker groot met een doorsnede van 50cm en is makkelijk te bevestigen aan het plafond - met een beetje hulp van mijn vader! ;-)

De lamp maakt mijn woonhoekje echt 'af', ik ben er super blij mee! Je vindt deze lamp in de webshop van Directlampen.nl voor €89,95.

De lamp heb ik gekregen van Directlampen.nl

2 opmerkingen: