Photo Diary #127 | Huis herfstproof maken & hardloop record - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #127 | Huis herfstproof maken & hardloop record
Op zondagavond ga ik bij mijn ouders en zusje eten. Mijn zusje maakt heerlijke appel-kaneelbroodjes.


En daarna spelen we natuurlijk weer een potje Scrabble. Ik vraag me af waarom ik überhaupt nog Scrabble speel, aangezien ik al-tijd verlies.


Dit is zo'n beetje hoe mijn avonden er de afgelopen week uit zagen: Sims, Sims en nog eens Sims. Beetje verslaafd maar ;-)


Op dinsdagavond komt Marjolein eten. Het is haar laatste weekje in Veenendaal, omdat ze deze week met haar vriend naar Rotterdam verhuist. Ik maak broccolisoep met spekjes en Turks brood, hmmm!


Op woensdagavond ga ik naar vrienden toe en spelen we een potje Kolonisten. Dat is lang geleden! Een jaar of twee geleden speelden we wekelijks meerdere potjes.


Een gemiddelde werkdag bij Media Artists: er is altijd wel iemand die met een zak borrelnoten, pepernoten of chips rondloopt en dan haal ik ook nog eens koek en chocola. Tja, als je gezond wilt doen, kun je maar beter geen kantoorbaan nemen ;-)


's Avonds besluit ik toch maar weer een poging te doen tot het worden van een fitgirl. Huisgenootje Annemijn gaat hardlopen en ik zeg: 'Ik loop wel een klein rondje mee.' Vervolgens zijn we een uur verder en hebben we bijna 8 kilometer hardgelopen. Als je bedenkt dat ik een ver ver verleden ooit een keer 5 kilometer heb gelopen en daarna nooit meer zo ver kon rennen, is dat toch wel een hele prestatie. En nu proberen vol te houden!


Op zaterdag ben ik al vroeg wakker en heb ik samen met huisgenootje Annemijn een mega productieve ochtend. We maken het hele huis schoon, van de badkamer tot de keuken en onze eigen kamers. Dat is blijkbaar hard nodig, want in de koelkast vind ik een levende (?!) spin. Nu is ons huis weer heerlijk schoon, zo'n fijn gevoel vind ik dat!


Mijn oude gitaar gaat (met een klein beetje pijn in mijn hart) de deur uit. Een aantal weken geleden kocht ik een nieuwe gitaar, dus is deze overbodig geworden. Mocht je geïnteresseerd zijn, je vindt hem hier op Marktplaats.


Bij het postkantoor haal ik een pakket op. Voor mijn blog mocht ik wat leuke spulletjes uitzoeken bij Bedsupply, binnenkort meer op mijn blog!


Het is de hoogste tijd om weer eens een nieuw recept uit te proberen. Op internet vind ik een heerlijk recept voor pompoencurry en aangezien het 'pompoenenseizoen' alweer begonnen is, besluit ik dat maar eens te gaan maken. En dat valt gelukkig heel goed in de smaak, aanrader!


Eigenlijk eet ik bijna nooit meer toetjes, maar eens in de zoveel tijd moet je jezelf verwennen toch? ;-)


's Avonds komt één van mijn middelbare schoolvriendinnen langs. We kletsen gezellig bij (uiteraard met heel veel snacks) en kijken de Nederlandse film Smoorverliefd.


Zoiets waar je doordeweeks nooit tijd voor hebt (of maakt): een gekookt eitje als ontbijt op zondagochtend.


's Ochtends werk ik aan mijn blog en maak ik mijn huis 'herfstproof'. Vorige week kocht ik bij de Action wat leuke herfstpulletjes waarmee ik mijn woongedeelte alvast in herfstsferen breng. De herfst is mijn favoriete seizoen en ik kan niet wachten om nog meer leuke herfstpulletjes te kopen!

Deze week heb ik een korte werkweek. Donderdag trouwt één van mijn beste vriendinnen en die bijzondere dag wil ik natuurlijk maar al te graag bijwonen. Vrijdag ben ik ook nog lekker vrij. Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

 1. Leuk allemaal! Jeetje wat goed ook. Ik doe het je niet na die 8k!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh super leuk dat herfstplankje! Vind het trouwens zo grappig om te lezen dat er op kantoor zoveel gesnackt wordt! Hier is iedereen zo bezig met gezond eten dat als iemand een keer een 'cheat' bij heeft iedereen gek kijkt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo herkenbaar die verslaving aan de Sims, haha. Ik heb het daarom maar gewoon helemaal verwijderd van mijn computer.. Oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook weer helemaal addicted aan de Sims!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook sims verslaafd de laatste tijd haha! Oh die kaneel- appel broodjes zien er trouwens lekker uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Liefde voor alles herfst-related! ♥ En de Sims moet ik hoognodig opnieuw installeren. Wat een topspel, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat gezellig om je huis weer helemaal herfst-proof te maken. Ben ik ook dol op, al moet ik zeggen dat ik ook al aardig aan het kerstshoppen ben. What can I say...

  BeantwoordenVerwijderen