Photo Diary #126 | Herfstweer, vrijgezellenfeest & Sims - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #126 | Herfstweer, vrijgezellenfeest & Sims
Op zondagochtend gaat de wekker om 6.15u. Ik denk niet dat ik ooit zo vroeg ben opgestaan op een zondag. Wel met een goed doel gelukkig, want ik speel vandaag voor het eerst mee in de band van de kerk. Elke zondagochtend zijn er twee diensten en aangezien de eerste dienst al om 9 uur begint, moet ik om half 8 in de kerk zijn om alles klaar te zetten en te sound checken.


En daar sta ik dan, heel serieus kijkend op het podium, haha! Best spannend kan ik je vertellen, als er twee keer achter elkaar +/- 1.000 man je aan zit te staren. Gelukkig ben ik al snel over mijn zenuwen heen en geniet ik enorm!


's Avonds ga ik bij mijn ouders en zusje eten en spelen we - zoals bijna elke zondag - een potje Scrabble dat ik - zoals bijna elke zondag - verlies.


Maandagochtend is direct een stuk leuker als je koffie drinkt uit een pinguin mok! ;-)


Wat een herfstachtig weer hebben we de afgelopen week gehad. Mij hoor je niet echt klagen, want de herfst is mijn lievelingsseizoen. Met een kleedje op de bank, kaarsjes aan en de regen tikkend op de ramen, ik vind het heerlijk!


Mijn nieuwe laarsjes van Van Haren die ik een paar weken geleden scoorde, zijn nu al mijn beste aankoop van de herfst. Ze lopen zo ontzettend lekker en staan leuk bij elke outfit.


Op dinsdagavond ga ik gezellig langs bij vriendinnetje Sarah voor een creatief avondje én om pannenkoeken te eten.


Op woensdag is mijn vrije dag en daar ben ik héél erg aan toe. Ik ben 's ochtends al lekker vroeg wakker, breng een bezoekje aan de kapper, doe wat boodschappen en lunch met lekkere broodjes.


Ik woon in Veenendaal naast de Turkse supermarkt, waar ik wekelijks een flinke voorraad fruit en groenten in sla. Zo koop ik deze week o.a. nectarines, noten en een hele grote bak blauwe bessen, in totaal voor nog geen €6!


's Middags komt mijn moeder gezellig langs die op woensdag ook vrij is. We drinken thee en kletsen gezellig bij.


Met al dat lekkere fruit van de Turkse supermarkt, maak ik ook elke ochtend een heerlijk ontbijtje. Goed begin van de dag!


Op vrijdagochtend ga ik al vroeg de deur uit (inclusief sjaal, brrr wat is het koud!) omdat ik 's ochtends les geef op het ROC in Ede. Het komende schooljaar geef ik elke vrijdagochtend twee gastcolleges over online marketing, wat ik super leuk vind om te doen.


Op zaterdagochtend sta ik samen met vriendinnen om 10 uur 's ochtends bij het huis van vriendinnetje Céline. Over twee weken gaat ze trouwen en vandaag is het tijd voor haar vrijgezellenfeest! Ze krijgt een gekke outfit aan en we starten de dag met koffie en taart bij ons 'stamcafé' in Ede. Daarna krijgt ze een aantal opdrachten die ze uit moet voeren in het centrum, waarbij ze natuurlijk flink voor gek wordt gezet. 's Middags hebben we een workshop in Apeldoorn en we sluiten de dag af met een heerlijk driegangendiner bij Villa Brutus in Ede. Een hele geslaagde en gezellige dag!


Op zondagochtend ben ik al vroeg wakker. Ik heb al maanden zin in Sims en dus besluit ik dat het de hoogste tijd is om Sims 3 te installeren. Dit wordt ongetwijfeld mijn nieuwe guilty pleasure voor de komende tijd :-)


Om half 12 ga ik naar de kerk en daarna ga ik met vrienden naar de Fazant in Veenendaal om koffie te drinken, heerlijk op het terras in het zonnetje!

Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. Aaah The Sims, leukste spel ooit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid, en leuk zo'n creatief avondje met een vriendin! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke week! Heerlijk al dat groente en fruit, ik ga graag naar de markt om lekker veel in te slaan. Ik krijg nu ook heel erg zin om Sims te spelen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne week heb je gehad en sims super leuk! ik heb zelf de sims 4

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat je les geeft nu, zou stiekem wel een lesje van je mee willen pikken hoor! En sims, ohohoh love it. Al te lang niet gespeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hoop fijne momentjes afgelopen week! Ik vind je huisje er super gezellig uitzien, met al die kaarsjes. Super leuk ook dat je gastcolleges geeft, dat zou ik echt super spannend vinden!

  BeantwoordenVerwijderen