De leukste woonaccessoires van Kwantum onder de €10


Ik zal vast niet de enige zijn die vindt dat een huis nooit af is. Bijna dagelijks heb ik zin om een winkelkar vol te laden met nieuwe woonaccessoires om mijn kamer een touch-up te geven.
Het gebeurt dan ook regelmatig dat ik thuis kom met nieuwe woonaccessoires en mijn oude items linea recta naar de berging verplaats.

Omdat mijn portemonnee er niet heel blij van wordt als ik wekelijks nieuwe dingen koop, probeer ik het in ieder geval een beetje budget te houden. Winkels zoals Action en IKEA zijn natuurlijk bekende woonwinkels waar je betaalbare woonaccessoires kunt vinden. Maar omdat bijna iedereen wel iets van deze winkels in zijn of haar huis heeft staan, ga ik toch liever voor wat uniekere items. En die vind ik bij Kwantum!

Ik heb het idee dat niet veel mensen weten dat er bij Kwantum heel veel leuke woondecoratie te vinden is die ook nog eens hartstikke betaalbaar is. En zo'n leuke budgettip, die deel ik natuurlijk graag met jou! In deze blog heb ik de vijftien leukste woonaccessoires verzameld onder de €10. Ik waarschuw je alvast: na het lezen van deze blog wil je spontaan naar Kwantum... :-)

1. Klok Portada - €7,00
2. Wandlijst - €6,00
3. Decoratie Kat Mila - €4,00
4. Krijt vlaggenlijn - €2,00
5. Clipboard Trevi - €4,50


6. Glazen stolp - €6,00
7. Betonnen klok (deze heb ik ook!) - €4,00
8. Bloempot Papel - €3,00
9. Hangspiegel 20 cm - €6,00
10. Decoratie huis zwart (deze heb ik ook!) - €2,7511. Schilderij - €5,00
12. Glazen decoratielijst - €1,75
13. Wandrek - €4,50
14. Bloempot Trino - €4,00
15. Kaartenrek - €7,00

Welk item vind jij het leukst? Heb jij wel eens iets bij Kwantum gekocht?


Dit artikel is gesponsord door Kwantum.

5 opmerkingen:

 1. Dit is mij nog nooit opgevallen maar er dit zijn hele leuke items!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, al die goedkope woonaccessoires! Ik wist helemaal niet dat Kwantum dat verkoopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk allemaal! Vooral zo'n 'papieren' bloempot vind ik echt een leuk idee, ga ik zelf denk ik ook doen. Grote plant erin en klaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook erg fan van de Kwantum. Ben net verhuisd naar mijn eigen huisje en heb de laatste weken de kwantum regelmatig bezocht :) Aantal van bovenstaande items staan dan ook in mijn huisje te pronken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke items! Ik kom echt nooit bij de Kwantum, maar deze producten maken het wel echt de moeite waard om de winkel te bezoeken.

  BeantwoordenVerwijderen