BLUX box van september / oktober - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

BLUX box van september / oktober



De beautyboxen... een aantal jaar geleden, toen ik nog een echte beautyblogger was, heb ik heel wat beautyboxen getest. Van de roze Glossybox tot de Truly Yours box, ze zijn allemaal de revue gepasseerd. Het idee achter de beautybox? Je betaalt een bedrag en krijgt maandelijks een box vol beauty- en verzorgingsproducten met een veel hogere waarde dan het bedrag dat je ervoor betaald hebt.

De laatste jaren zijn de beautyboxen volgens mij een stuk minder populair, maar er is één box die ik toch regelmatig op blogs zie verschijnen: de BLUX box. Je betaalt €29,95 voor deze box en ontvangt vervolgens 8 tot 10 producten met een waarde rond de €200. Dat klinkt goed! Ik heb de Autumn BLUX box ontvangen. In deze blog laat ik jullie zien welke producten erin zitten en wat ik ervan vind.



Inhoud van de BLUX box

Een overzicht van alle producten die in de Autumn box van september/oktober zitten. 11 producten maar liefst, waardoor ik op het eerste blij verrast ben.


Balmi Super Cube Lip Balm Mint - €4,99

Een hele fijne lippenbalsem met een heerlijke muntgeur. En hoe tof is deze verpakking? Lekker klein en dus makkelijk om mee te nemen in je tas.

GOSH Prime'n Set Primer & Mattifying Banana Powder - €16,99

GOSH wordt (bijna) niet meer verkocht in Nederland, dus dit is ongetwijfeld een product uit een hele oude collectie. Dat vind ik altijd jammer van zulke boxen.
Ik gebruik zelf eigenlijk nooit poeders, dus deze gaat door naar een vriendin. Wel een hele lekkere geur trouwens!

STYLONDON Oval Face Brush - €10

Dit vind ik nou een leuk product! Een dupe van de bekende MAC-kwast die vorig jaar uit kwam. Je kunt de kwast gebruiken voor het aanbrengen van bronzer, blush en poeder. Ik ben heel benieuwd naar deze kwast!

Love Me Green Regenerating Night Face Cream - €5,90 

Een nachtcrème, dat kon ik nog wel gebruiken! Het is een kleine, compacte verpakking en de crème heeft een lekkere, neutrale geur.


Karin Herzog Professional Cleansing (25ml) - €34,50 

Dit is typisch zo'n product dat ik nooit zou kopen vanwege de belachelijk hoge prijs. Des te leuker om zo'n duur product nu eens uit te proberen! Het is een cleanser die je kunt gebruiken om make-up te verwijderen. De full size (50 ml) kost maar liefst €69! Voor dat geld mag het wel een fantastisch goed product zijn... ;-)


Batiste Original Dry Shampoo - €2,19

Ik ben een groot fan van Batiste, dus zo'n mini is super handig voor op vakantie. Ik heb al heel veel geuren en limited editions van Batiste geprobeerd, dit is de 'Original' versie die ik grappig genoeg nog nooit eerder heb geprobeerd.

 

Paula's Choice Resist Skin Firming Line Minimizer - €56,00

De producten van Paula's Choice heb ik een aantal jaar geleden regelmatig gebruikt. Het product heeft een groot assortiment aan huidverzorgingsproducten, die ik heel fijn vind. Dat mag ook wel voor dat geld ;-)
Dit is is een soort anti rimpelcrème die je in de avondroutine kunt gebruiken op je gezicht. Een mooie verpakking, ik ben heel benieuwd of ik op de lange termijn resultaat zie na het gebruik van deze crème!


Olaz Ultimate Eye Cream - €24,99

Deze oogcrème heb ik wel eens eerder geprobeerd toen ik een proefmonstertje had. Ik vind de crèmes van Olaz altijd heel fijn: ze zijn lekker zacht, niet vet en ruiken heerlijk. De crème zorgt voor een frissere oogopslag, wat ik na een kort nachtje zeker kan gebruiken.


PostQuam Eyebrow Fixer - €24,00

Mijn wenkbrauwen teken ik elke dag bij met een potloodje van CATRICE. Dat zit aan het begin van de dag perfect, maar als ik gedurende dag een paar keer over mijn gezicht wrijf, is er aan het einde van de dag niets meer te zien van mijn perfect getekende wenkbrauwen. Dit potloodje van het merk PostQuam zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag perfect in model blijven zitten. Dit product kan ik dus goed gebruiken!


SPLAT BLACKWOOD whitening toothpaste - €7,50

Een zwarte tandpasta... die heb ik wel eens eerder uitgeprobeerd. Na die een aantal weken gebruikt te hebben, zag ik geen verschil en had ik geen stralend witte glimlach zoals beloofd werd. Ik ben natuurlijk des te benieuwder of deze tandpasta mij wel een Hollywood smile gaat geven!


PostQuam Facial Oat Water - €35,00

En tot slot de PostQuam Facial Oat Water die je kunt gebruiken voordat je crème of make-up aan brengt. Dit product hydrateert, verzacht en verzicht de gevoelige huid. Klinkt goed!


Wat vind ik van de BLUX box?



Al mijn vooroordelen over de beautyboxen gooi ik na het zien van deze BLUX box overboord. Ik ben echt positief verrast door de inhoud van deze box! Voor een prijs van €29,95 krijg je 11 producten die ik bijna allemaal interessant en nuttig vind met een totale waarde van ruim €222. Wat mij betreft dus echt een aanrader! De herfstbox is helaas al uitverkocht, maar je kunt je wel laten verrassen en de kerstbox van november/december bestellen.

Heb jij wel eens een beautybox besteld?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

2 opmerkingen:

  1. Best een leuke inhoud! Ik vind het ook altijd jammer dat de producten in dit soort boxen zo oud zijn, soms al ver over datum zelfs. Dat heb ik helaas ook al met verschillende boxen meegemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedgevulde box weer dit keer, er zitten echt producten tussen die mij aanspreken.

    BeantwoordenVerwijderen