Photo Diary #129 | Bowlen, uit eten & een dagje shoppenElke vrijdagochtend verruil ik mijn bureau op kantoor voor de collegezaal op het ROC. Ik geef daar namelijk elke vrijdagochtend online marketing colleges aan de eerste- en derdejaars studenten marketingcommunicatie/accountmanagement. Super leuk om te doen!


Op vrijdagavond gaan we uit eten en bowlen met collega's. Daarna gaan we zelfs nog de kroeg in én verkennen we het uitgaansleven van Veenendaal. Uiteindelijk ben ik pas om 4 uur thuis, laten we het erop houden dat het heel gezellig was! :-)


De volgende dag doe ik dan ook niet veel bijzonders, behalve 's avonds met huisgenootje Annemijn een film kijken. We kijken de film Water for Elephants, echt een aanrader als je die nog niet hebt gezien, hij staat gewoon op Netflix.


Op zondag komen mijn ouders eten. Ik ben de laatste tijd helemaal into zelfgemaakte soepjes (langleve mijn staafmixer!). Deze keer maak ik een tomaatpaprikasoep met gehakballetjes en crème fraîche, die goed in de smaak valt.


Na de hele zaterdag en zondag niet veel uitgespookt te hebben, besluit ik zondagmiddag mijn hardloopschoenen maar weer eens aan te trekken. Ik ren een rondje van 4 kilometer door het centrum van Veenendaal. Daarna werk ik nog aan mijn blog met een flinke bak groenten. Ik lijk wel een fitgirl! ;-)


Ik val waarschijnlijk totaal niet binnen de doelgroep, maar ik vind de Freek Vonk plaatjes die je bij de Albert Heijn kunt sparen helemaal fantastisch. Zeker als je collega's dat ook weten en al hun plaatjes aan mij geven, haha. Mijn album begint al aardig vol te raken.


Op dinsdagavond komt vriendinnetje Sarah langs om gezellig bij te kletsen en te waterverven.


Op woensdag ben ik een heerlijk dagje vrij. Ik sta vroeg op en ga met de trein naar Arnhem om daar een dagje te winkelen. Stiekem vind ik in m'n eentje winkelen het allerfijnst, je kunt overal zolang kijken als je wilt en je hoeft met niemand rekening te houden.


Even een tussenstop bij de HEMA met een broodje mozzarella.


Mijn bescheiden buit van die dag: een nieuwe tas (€16) en een sjaal (€8), beide van Primark. Ik hoopte eigenlijk wel meer te scoren, want ik heb echt nieuwe herfst/winterkleding en een winterjas nodig. Dan toch maar online shoppen...
  

Op donderdagavond ga ik gezellig uit eten met m'n zusje bij Red's in Ede. Je kunt hier onbeperkt Spaanse tapas eten en daar houden wij allebei heel erg van.


Na de colleges op het ROC op vrijdagochtend, breng ik de rest van de dag door op kantoor. Ik heb een grote deadline, dus werk 's middags hard door aan het project. Dat is een stuk aangenamer met cappuccino en chocoladepepernoten, kan ik je vertellen.


Na de vrijdagmiddagborrel haal ik samen met huisgenootje Annemijn friet en snacks, lekker makkelijk na een lange werkweek!


's Avonds gaan we nog even naar Robert's Pub, een gezellige kroeg in het centrum van Veenendaal waar we op het terras een drankje doen.


Op zaterdagochtend doen we altijd boodschappen en de rest van de middag ben ik bezig met het huis schoonmaken. Ik heb zelfs de ramen gezeemd! Na al dat gepoets, plof ik lekker op de bank met de serie Riverdale, waarvan ik het eerste seizoen in één week heb gekeken.


's Middags komen mijn oom en tante gezellig langs om mijn nieuwe huisje te bewonderen en koffie te drinken. Ik krijg dit super leuke boeketje van ze, ik word altijd zo blij van bloemen in huis!


's Avonds heb ik afgesproken met drie middelbare schoolvrienden. Gezellig bijkletsen, wat drinken en spelletjes spelen, een hele fijne avond!

Deze week heb ik een hele korte werkweek! Ik werk alleen maandag en dinsdag, ben woensdag nog een dagje vrij en donderdag stap ik in het vliegtuig om een lang weekend naar Wenen te gaan. Daar zie ik na ruim een jaar mijn lieve Duitse & Vlaamse vriendinnen uit mijn studietijd in Istanbul weer en daar heb ik natuurlijk super veel zin in! 

5 opmerkingen:

 1. Zo een leuke en gezellige week had jij ;-)

  Fijne holiday....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha altijd spelletjes bij jouw verslag, zo leuk om te zien en dat waterverven ziet er prachtig uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke week! Wat grappig ook dat je die plaatjes spaart, waarom ook niet toch! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik ken je niet meer terug, fitgirl!!
  Leuk dat je naar wenen gaat trouwens, have fun <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind jouw waterverf- kunstwerkjes zo mooi!! :)

  BeantwoordenVerwijderen