Een nieuw dekbed & kussentjes van Bedsupply


Mijn bed: de plek waar ik per dag heel wat uurtjes doorbreng. Ik ben zo iemand die minimaal acht (het liefst negen) uur slaap per nacht nodig heeft. Na een nacht van zeven uur kan ik al amper functioneren, dus ik probeer op tijd naar bed te gaan zodat ik de volgende ochtend helemaal fris en fruitig naast mijn bed sta.

Ik heb een woon- en slaapkamer in één en wil liever dat de nadruk ligt op mijn woongedeelte, dan mijn slaapgedeelte. Dat is dan ook de reden dat ik een eenpersoonsbed prima vind. Ik krijg vaak de vraag: 'Waarom heb je geen tweepersoonsbed?!' maar qua ruimte vind ik een eenpersoonsbed nu een stuk praktischer. Daarnaast lig ik er toch alleen in (all the single ladies, put your hands up!) en slaap ik 's nachts zo diep, dat ik amper beweeg. Kortom: dat eenpersoonsbed is in deze ruimte en voor mij helemaal prima.
In de webshop van Bedsupply mocht ik wat leuke dingen uitzoeken om mijn slaaphoekje nog gezelliger en rustiger te maken. Een nieuw dekbedovertrek kon ik nog goed gebruiken, aangezien ik mijn witte dekbedovertrek per ongeluk met een aardbei (ja, dit is een waargebeurd verhaal) in de wasmachine heb gewassen. Wat het eindresultaat was, kun je denk ik wel raden... ;-)

Katoenen dekbedovertrekken zijn voor mij een must. Ik heb het 's nachts altijd warm en katoenen dekbedovertrekken werken heerlijk verkoelend en zijn totaal niet zweterig qua stof. Ook vind het fijn als een dekbedovertrek een instopstrook heeft die lekker lang is. Als er iets is dat ik vervelend vind, dan is het wel een dekbed dat 's nachts continu losraakt. Dit dekbedovertrek voldoet gelukkig aan al mijn eisen! Daarnaast vind ik het design met de grote, zwarte stippen ook heel tof.
Mijn bed maak ik elke ochtend braaf op door het dekbed recht te trekken, een plaid eroverheen te leggen en wat leuke kussentjes tegen het hoofdkussen aan te zetten. En tja, kussens heb je nooit genoeg, dus koos ik ook nog twee leuke sierkussens uit in de webshop. De witte is van het merk KAAT Amsterdam en heeft een heel tof, uniek model. Het lichtblauwe kussen heeft een gehaakte stof en past qua kleur perfect bij de andere woonaccessoires in mijn kamer.De spullen die op mijn bijzettafeltje staan zijn totaal niet functioneel, maar wel heel leuk - al zeg ik het zelf. Ach ja, het oog wil ook wat, toch? ;-) Het glazen vaasje, de kaarsjes en herfstdecoratie zijn van Action en de neppioenrozen en betonnen klokje van Kwantum.

Meestal ligt er ook een boek op het tafeltje. Ik vind het heerlijk om voor het slapen gaan nog even te lezen. Momenteel lees ik Dit wordt jouw jaar! van Ben Tiggelaar: een heel inspirerend boek met 12 lessen in persoonlijke verandering. Aanrader!


Ik ben heel blij met mijn nieuwe slaaphoekje! Hier ga ik de komende nachten heerlijk slapen, can't wait! :-)

Een aantal producten in dit artikel heb ik gekregen van Bedsupply.

6 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk dekbedovertrek! Ik ben gek op stipjes, de kussentjes staan er ook cute bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo een mooie dekbedovertrek en prachtige kussentjes.
  Mooie theelichthouders.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke combi zo! Alleen of niet, ik houd van een lekker groot bed. Ik rol juist graag van de ene naar de andere kant op zoek naar een vers/koud plekje haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een super gezellig plekje! Vind vooral de kussentjes heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke dingen heb je uitgezocht! Love je dekbedovertrek :-)

  BeantwoordenVerwijderen