Photo Diary #125 | Barbecuen, een nieuwe gitaar kopen & naar een festival - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #125 | Barbecuen, een nieuwe gitaar kopen & naar een festival
Op zaterdagavond rijd ik naar het Brabantse Veghel waar vriendin Marianne woont. Volgend jaar gaat ze trouwen en ik ben samen met het nichtje van haar verloofde cermoniemeester. Een hele eer en super leuk om te doen! We spreken af om alvast wat dingen voor de bruiloft door te spreken, maar eerst... friet!


Op zondag is het heerlijk weer buiten. De perfecte timing om ein-de-lijk de barbecue uit te proberen die ik eind juni voor mijn verjaardag heb gekregen! Moet je nagaan, we hebben dus zulk weinig lekker weer gehad,  dat ik mijn nieuwe barbecue nog niet eens heb kunnen gebruiken.


Na al dat ongezonde eten van het weekend, sta ik op maandagochtend al om half 7 (!) naast mijn bed om een rondje te hardlopen in het Stadspark. Als mijn wekker zo vroeg gaat, vraag ik mezelf bijna hardop af hoe ik op zo'n slecht idee ben gekomen, maar als ik er een paar kilometer op heb zitten, ben ik blij dat ik ben gegaan. Een heerlijk begin van een nieuwe werkweek!


Pasta met heel veel groenten, saus en natuurlijk kaas :-)


Ik ben de laatste tijd weer helemaal into lezen. Na een lange dag op kantoor is het wel lekker om 's avonds even niet naar een beeldscherm te hoeven staren. Ik lees het boek 'Solo' van Jill Mansell, een feel good boek dat lekker makkelijk wegleest.


Dit is zo typisch Nicole: een boterham met hagelslag eten op de bank en vervolgens ligt de hele bank - inclusief mezelf - onder de hagelslag.


Op dinsdag tikt de thermometer maar liefst 30 graden aan, dus daar maken we uiteraard goed gebruik van door nog een keer te barbecuen, dit keer bij mijn buren/vrienden op het balkon.


En daarna nog een ijsje eten bij onze favoriete ijssalon Daisy's in Veenendaal, ik neem yoghurt mango. Hmmm!


Op woensdag ben ik lekker een dagje vrij. Ik ga met een vriend en vriendin naar Utrecht om iets heeeel leuks te doen, namelijk... een nieuwe gitaar uitzoeken! Ik speel al bijna 12 jaar gitaar en mijn oude gitaar is echt aan vervanging toe. Daarnaast ga ik vanaf komende zondag in de band van onze kerk spelen, dus heb ik nu een extra goeie smoes om een nieuwe gitaar te kopen :-)

We gaan naar Keymusic in Utrecht, een muziekwinkel met heel veel mooie gitaren én fantastisch personeel. Wat een top service zeg! We zijn bijna twee uur binnen geweest en er werd echt uitgebreid de tijd genomen voor je. Uiteindelijk verlaat ik de winkel met deze ge-wel-di-ge Taylor gitaar, waar ik echt super blij mee ben.


's Avonds komt oud-collega Janet gezellig langs. We hebben ruim twee jaar samengewerkt bij One4Marketing en spreken nog regelmatig af. Super leuk om weer bij te kletsen, uiteraard onder het genot van wat lekkers - deze carrotcake!


Hoe schattig is dit boeketje dat ik van Janet krijg? Hij staat super leuk op de eettafel.


Ik weet dat ik ongelooflijk achterloop, maar ik heb afgelopen week voor het eerst een fidget spinner in mijn handen gehad. Als je eenmaal zo'n ding vast hebt, blijf je er mee klooien... ;-)


Oh oh oh, al dat eten in die Photo Diary van deze week is weer lekker ongezond zeg... Op vrijdag halen we met collega's altijd eten buiten de deur, dit keer gaan we voor kip, hmmmm.


's Avonds komen twee vriendinnen langs om naar Fuze te gaan, een festival dat jaarlijks in het Stadspark van Veenendaal wordt gehouden. En laat dat nu net naast mijn huis zijn! Ik maak zelf sangria (altijd lekker!)


Wat een fantastische belichting voor een foto! Ondanks deze niet al te charmante foto, hebben we wel een enorm leuke avond. Er zijn twee area's met Hollandse Hits en 90's muziek, inclusief een optreden van de Venga Boys. Ik ga eigenlijk nooit naar festivals, maar deze keer vind ik het super leuk en zijn we de hele avond in de 90's tent te vinden.


Op zaterdagavond ga ik langs bij vrienden in Ede. We kletsen gezellig bij, spelen spelletjes en verzinnen zelfs ons eigen spel, haha!


Op zondag ga ik naar de kerk en naar mijn oma en sluit ik de dag af bij mijn ouders met een heerlijke maaltijd. Het weekend is weer voorbij gevlogen! Klaar voor een nieuwe werkweek :-)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Je hebt echt een mooie gitaar op de kop getikt, buuf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hoop lekkers, leuk dat je die sangria zelf maakt, lijkt me ook extra lekker. Heel veel plezier met je nieuwe gitaar, kan begrijpen dat je er erg blij mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh als ik jou zo zie met je vroege wekker om hard te lopen voel k me stiekem toch wel schuldig. Tijd om ook een rondje te doen!
  Leuke week, lekker veel eten hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk weekje! Je hebt lekker genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke week! ook lekker twee keer de BBQ kunnen aansteken! ik wou dat het weer dat nu nog toe liet

  BeantwoordenVerwijderen