Photo Diary #124 | Hardlopen, rommelmarkt & Gilmore Girls - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #124 | Hardlopen, rommelmarkt & Gilmore GirlsAfgelopen week is weer voorbij gevlogen! Ik had een werkweek van vier dagen, genoot van een heerlijke vrije dag op woensdag, heb maar liefst 3 (!) keer gesport, ging naar de rommelmarkt en raakte lichtelijk verslaafd aan de serie Gilmore Girls....


Een schouderklopje voor mezelf, want afgelopen week heb ik maar liefst drie keer gesport! Na een hele regenachtige zondagmorgen, begint 's middags ineens de zon te schijnen en besluit ik mijn hardloopschoenen aan te trekken. Het gaat verrassend goed, ik ren bijna 2,5 km aan één stuk door, zonder tussendoor te lopen.


Zondag = spelletjesdag! Ik eet bij mijn ouders en met mijn moeder en zusje speel ik een potje Scrabble.


Op dinsdagochtend staat op kantoor de hele gang vol katten- en hondenvoer. We hebben een merkstrategiesessie met een groot Nederlands dierenwinkelconcern waarvoor we verschillende producten van merken bekijken.


's Avonds komen wat vrienden langs. Het oorspronkelijke plan is om spelletjes te spelen, maar uiteindelijk zijn we alleen maar aan het kletsen en is het voordat we het weten alweer 11 uur!


Op woensdag ben ik een dagje vrij. Ik neem mezelf dan altijd voor om lekker lang uit te slapen, maar ik word standaard om half 8 wakker. Met een wel heel bijzonder uitzicht dit keer, het is extreem mistig en onze flat zit midden in de wolken.


In mijn vorige kamer had ik boven mijn bed een muur vol met polaroidfoto's die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Nu lagen ze al weken in een laatje, tijd om ze eens uit te zoeken.


Mijn favoriete polaroidfoto's hang ik met kleine, houten wasknijpertjes aan het wandrek dat ik vorig jaar bij Karwei kocht. Ik vind het er zo leuk uit zien!


Wat doe je als alle Knorr-wereldgerechten maar €0,99 kosten bij de Hoogvliet? Juist, een flinke voorraad in slaan. Ik weet dat deze pakjes bomvol zout en andere 'slechte' dingen zitten, maar ik vind het stiekem wel heel makkelijk als ik een keer geen inspiratie heb voor een spannende maaltijd.


Voor mijn blog ontvang ik een perspakketje met drie drankjes van het nieuwe merk A Good Drink. Altijd leuk om weer wat nieuws te proberen! Deze drankjes zijn sinds vorige maand verkrijgbaar bij de Action voor maar €0,49 per flesje. Alle drankjes bevatten enkel natuurlijke ingrediënten en weinig calorieën. Ook al vind ik de verpakking heel tof, de smaak is helaas niet mijn ding...


Vorige week vroeg ik op Instagram naar tips voor leuke Netflix-series. Iemand tipte de serie Gilmore Girls en nadat meerdere mensen mij deze serie al hadden aangeraden, besluit ik daar maar eens aan te beginnen. En dat is geen verkeerde beslissing, want ik vind het echt een super leuke, lekker luchtige feel good serie. Er zijn maar liefst 7 seizoenen, dus hier ga ik me de komende maanden wel mee vermaken! Wie heeft deze serie ook gezien?


Op donderdag heb ik geen zin om te koken, dus haal ik kant-en-klare pannenkoeken in de supermarkt. Ook huisgenootje Annemijn vindt dat - gelukkig - een heel goed idee en dus eten we gezellig samen pannenkoeken.


Na de enorme pannenkoekensuikercaloriebom, heb ik spontaan zin om een rondje te hardlopen. En ook deze keer gaat het weer verrassend goed, ik ren in totaal 3 kilometer in een hele nette tijd.


Even lekker douchen en daarna op de bank met thee, koekjes (ik had immers net hardgelopen) en een aflevering Gilmore Girls.


Op vrijdagavond ga ik na een hele gezellige vrijdagmiddagborrel op kantoor nog even langs bij mijn ouders voor - uiteraard - een potje Scrabble.


Op zaterdag ben ik alweer vroeg uit de veren om naar de jaarlijkse rommelmarkt in Ede te gaan. Ik heb hier heel wat jaren gestaan om spullen te verkopen, dit jaar ga ik er alleen heen in de hoop zelf wat leuke spullen te scoren. Helaas regent het de hele ochtend, dus houd ik het al snel voor gezien. Ik koop uiteindelijk twee boeken van Jill Mansell en twee vazen voor op de vensterbank.


Aan het einde van de ochtend ga ik met Marjolein naar Eijerkamp in Veenendaal, een hele toffe woonwinkel waar we alle ge-wel-di-ge (en veel te dure) meubels en woonaccessoires bewonderen.


Daarna lunchen we bij La Place in Veenendaal. Sinds het faillissement van V&D was ik er niet meer geweest, maar gelukkig verkopen ze nog steeds de heerlijke broodjes kruidenkaas!


Het leuke van in een nieuwe stad wonen: nieuwe koffietentjes ontdekken! We drinken koffie bij Espressobar De Fazant in Veenendaal, echt een enorm leuk plekje. 's Middags gaat zelfs de zon schijnen, dus we gaan lekker op het terras aan de 'Veenendaalse gracht' zitten ;-)


Aan het begin van de avond rijd ik naar Ede om daar nog een drankje te doen met vrienden op het Museumplein, altijd gezellig om weer even bij te kletsen! Ik ben aardig op tijd weer terug in Veenendaal en trek samen met huisgenootje Annemijn een fles wijn open. Dat zijn de betere zaterdagavonden ;-)


Op zondagochtend slaap ik uit, ga ik naar de kerk en doe ik de rest van de dag niet veel meer dan relaxen. Ik kijk wat afleveringen van Gilmore Girls, zet deze Photo Diary in elkaar en lees een boek. Heerlijk, zo'n relaxte zondag!

Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Zo leuk dat je Gilmore Girls kijkt! Ik vind het zo jammer dat ik alles al gezien heb, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh, dat broodje kruidenkaas. Raad maar waar ik nu ineens zin in heb :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat je zoveel gesport hebt! Goed bezig. En wat een fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wie heeft Gilmore Girls níét gezien, bedoel je? ;-) Zo'n leuke serie. Jammer dat ik alles al gezien heb. Wat bijzonder, je appartement zo in de wolken! En je hebt dat wandrekje erg mooi aangekleed met die polaroids!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Faaazaaant, jaaaa! :) Leuk! En goed bezig zeg, lekker aan het sporten!

  BeantwoordenVerwijderen