Interieur: een nieuwe kleur op de muur! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Interieur: een nieuwe kleur op de muur!Wie mij een beetje kent, weet dat mintgroen mijn lievelingskleur is. Van mijn kussens op de bank tot aan het logo van mijn blog: alles is mintgroen! In mijn vorige kamer verfde ik zelfs één van mijn muren met een mintgroene muurverf, wat ik zó leuk vond, dat ik ook in mijn nieuwe kamer besloot om de onderste helft van mijn muur in de kleur Early Dew te verven.

Zonder na te denken ging ik aan de slag en verfde in mijn muur. Heel leuk en aardig, maar toen ik helemaal klaar was en mijn nieuwe meubels op hun plek stonden, vond ik het ineens helemaal niet mooi staan. Ook bij de grijze gordijnen en donkergrijze kast paste die mintgroene kleur gewoonweg niet.
Lang leve Pinterest en vrienden, want na heel wat moodboards te hebben gemaakt en vrienden om advies gevraagd, wist ik wat me te doen stond: Paint That Wall! 


Eerst even terug naar hoe mijn muur er eerst uit zag. Deze foto kon je al zien in mijn roomtour van een aantal weken geleden. Omdat de verf na twee lagen nog niet helemaal perfect dekte, moest ik sowieso nog een extra laag erover heen verven. Dan maar meteen de kleur die ik echt mooi vind staan bij de overige meubels: lichtgrijs!


En voilà: dit is het eindresultaat. Ik ben gegaan voor de kleur Cyber van Histor (afgelopen week met 40% korting bij Praxis, kaching!). Ik heb hiervoor altijd Flexa muurverf gebruikt, maar daar heb ik nu bijna spijt van, want was is de verf van Histor fijn! Hij dekt ontzettend goed (ik had nog maar één extra laag nodig over de mintgroene kleur heen), verdeelt makkelijk en droogt ook nog eens snel.


Nu ik geen bureau meer heb op mijn kamer, is de eettafel ook direct mijn werkplek. Dit is de plek waar ik mijn mails beantwoord, foto's bewerk en blogartikelen typ.
De witte vaas kocht ik afgelopen week bij Kwantum, deze was nu afgeprijsd van €10 naar €5. De twee takken zijn ook van Kwantum en - uiteraard - nep. Laten we het er maar op houden dat dat voor iedereen het veiligst is. Mijn plantverzorgingsskills willen me nog wel eens in de steek laten ;-)


En als we toch bezig zijn met het veranderen van het interieur, dan ook maar de woonaccessoires. Op de plank boven de eettafel heb ik een aantal nieuwe accessoires neergezet. De lichtgrijze, glazen vaas is van Kwantum, net als de neptakken die erin staan. Het clipboard is van Blokker en de verftekening heb ik zelf gemaakt met waterverf. Mijn polaroidcamera is van Instax en de broodtrommel is vintage.


De muur die ik heb geverfd is ruim vier meter lang en loopt door tot achter mijn televisiekast. Dit staat zoveel mooier dan de mintgroene kleur die ik hiervoor had! De plantenpot is van Kwantum (toch nog een beetje mintgroen in huis, yes!), de plant van Praxis en het dressoir heb ik tweedehands gekocht via Marktplaats.

Zo zie je maar wat een kleur op je muur kan doen voor de rest van je interieur! Op zoek naar inspiratie voor het verven van (een deel) van je muur? Bekijk dan mijn Pinterest-moodboard

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

3 opmerkingen:

  1. Super mooi geworden zo met die grijze muur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat staat dat leuk! Wij hebben ook Cyber in de woonkamer, zo'n mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaa ziet er heel mooi uit! De muur op mijn nieuwe studentenkamer is knal geel, dat wordt een uitdaging (want ik mag niets verven). Maar we gaan ervoor haha, ik houd gelukkig wel van 'net een beetje anders'.

    BeantwoordenVerwijderen