XXL Photo Diary #115: Klussen, meubels shoppen & verhuizen!


Zo, hallo, daar ben ik weer! Jullie hebben het drie weken zonder Photo Diary moeten doen en ik zal jullie eerlijk zeggen: ik heb het bloggen best wel gemist. Door de verhuizing en wat andere persoonlijke dingetjes, stond mijn hoofd er niet echt naar en kwam ik er amper aan toe. Nu ik eenmaal gesetteld ben in mijn nieuwe appartementje, heb ik direct mijn laptop erbij gepakt om mijn Photo Diary in elkaar te zetten.

En niet zomaar een Photo Diary, want deze XXL Photo Diary is van de afgelopen drie weken!


Van het PR-bureau van Batiste (mijn oude stageplek!) ontvang ik dit leuke pakketje met de twee nieuwste droogshampoo’s én flamingolampjes. De lampjes heb ik al opgehangen op het balkon.


De afgelopen weken waren de bouwmarkt en meubelboulevard mijn tweede thuis. Ik weet inmiddels alles over wandpanelen, plakplintjes en steigerhouten tafels :-)


Een auto vol laminaat! Bij de Gamma scoor ik heel mooi laminaat met 30% korting.


Tussen al het meubelshoppen, klussen en verhuizen door komt vriendinnetje Sarah gezellig eten. We maken een salade en ovenfriet met gekruide kip, hmmm!


In het weekend verf ik alvast de muren in mijn kamer. Alle muren verf ik wit en één muur verf ik voor de helft in de kleur Early Dew van Flexa, net als in mijn vorige kamer.


Met mijn ouders, oma’s en zusje gaan we uit eten bij TapAsia. We gaan elk jaar uit eten voor de verjaardag van mij en mijn zusje en TapAsia is en blijft favoriet. Ik heb er zelf vier jaar lang gewerkt, je kunt hier heerlijk onbeperkt Aziatische tapas eten. Uiteindelijk zitten we ruim drie en half uur aan tafel, zo gezellig!


Wat hebben we een geluk gehad met het prachtige weer de afgelopen weken. Van de tuin van mijn ouders tot een terrasje met vriendinnen… ik heb er intens van genoten!


Met mijn vader leg ik het laminaat in mijn kamer. Zowel mijn vader als ik hebben het nog nooit gedaan, dus dat is toch even spannend. Maar uiteindelijk valt het hartstikke mee en hebben we de hele vloer binnen één avond gelegd. Applaus voor ons!


De avond erop plaatsen we de plakplintjes. Daar zijn we net zolang mee bezig als het leggen van de hele vloer, je kunt wel nagaan wat voor een precies klusje dat is!


Via Marktplaats scoor ik dit leuke brocante kastje voor maar €15. Let even niet op de geverfde muur achter het kastje, deze heeft nog een extra laagje verf nodig :-)


Mijn verslaving de afgelopen weken? De serie Reign! Geheel te ‘wijten’ aan vriendinnetje Sarah met wie ik de eerste paar afleveringen heb gekeken. Daarna ben ik er in m’n eentje in sneltreinvaart doorheen gegaan, binnen een paar weken heb ik drie seizoenen gekeken. Best een prestatie voor iemand die niet van TV-kijken houdt ;-)


Door het klussen en verhuizen waren mijn maaltijden niet al te gezond… het grootste gedeelte is achter de rug en dus besluit ik maar eens een ultragezonde maaltijd te maken voor mezelf: een couscoussalade met verse perzik, spinazie, paprika, komkommer, noten en rozijnen.


Vorig weekend was het heerlijk weer. Op vrijdag werk ik nog drie uurtjes op kantoor en daarna ga ik samen met mijn zusje het centrum van Veenendaal in. Een ijsje kan natuurlijk niet ontbreken met deze zomerse temperaturen.


’s Avonds eten we samen in de tuin van mijn ouders. Buiten eten en tot ’s avonds laat buiten kunnen zitten, vind ik één van de fijnste dingen van de zomer.


Op zaterdag wordt het 33 graden en is er maar één plek waar je nog enigszins normaal kunt vertoeven: bij het water! Samen met mijn ouders en zusje ga ik een dagje naar Zeumeren, waar we genieten van het warme weer.


’s Avonds komen drie vriendinnen bij mij langs. Tot 11 uur kunnen we nog prima buiten zitten. We maken cocktails, kletsen gezellig bij en gaan daarna zelfs stappen in Ede. Dat is al zeker een half jaar geleden, maar wel weer mega gezellig. Uiteindelijk zijn we pas om 4 uur thuis…


In Veenendaal ga ik samen met één van mijn vriendinnen (Annemijn) in een appartement wonen. Zij is vorig weekend al in de flat getrokken en dus ga ik op donderdagavond gezellig langs om op het balkon te genieten van een wijntje, snacks en het uitzicht.


Tussen het verhuizen door vind ik gelukkig nog even de tijd om een update-blogje te tikken. Ik kwam de afgelopen weken gewoon niet aan bloggen toe, maar ik heb het heel erg gemist en kan niet wachten om weer artikelen te schrijven en foto’s te maken!


Met mijn moeder ga ik op vrijdag naar de Kwantum om daar gordijnstof te kopen. Uiteindelijk ga ik voor deze lichtgrijze stof met witte stipjes, die maar €5 per meter kost!


Vrijdagavond: de laatste avond in mijn oude kamer! Alles ingepakt en wel om op zaterdag te verhuizen.


Mijn vader en twee vrienden helpen met op zaterdag met de verhuizing. Super fijn, want met die kippespiertjes van mij kan ik nog geen doos met boeken naar boven tillen ;-)
We beginnen  ’s ochtends vroeg en om half 1 ’s middags staat alles in mijn kamer. Terwijl ik alle dozen uitpak en alles op z’n plek zet, hangt mijn vader alvast wat plankjes op. Het ziet er al best ‘af’ uit!Op zondag ga ik met Annemijn naar Opwekking in Biddinghuizen. Opwekking is een christelijke conferentie die elk jaar in het Pinksterweekend wordt gehouden. Door de verhuizing kan ik helaas niet het hele weekend mee, maar een dagje is ook heel gezellig!


We komen rond half 10 ’s avonds weer thuis en worden verwelkomd met dit uitzicht. Zucht… :-)

Zo, dat was even een beknopte update van de afgelopen drie weken. Ik beloof jullie plechtig dat ik vanaf nu weer regelmatig zal bloggen. Vandaag ben ik nog lekker vrij en verhuis ik de laatste dingetjes vanuit mijn kamer in Ede naar Veenendaal. Ook willen we nog even een bezoekje brengen aan het tuincentrum om wat leuke plantjes voor in huis en op het balkon te scoren. Vanaf morgen weer aan het werk, na een megalang weekend van 5 (!) dagen. De week eindigt leuk, want aanstaande vrijdag ben ik jarig en word ik 23 jaar :-) Ik wens jullie een fijne week!

6 opmerkingen:

 1. Ijsje van Daisy's uit Veenendaal, één van mijn favoriete plekken waar ze het lekkerste ijs hebben! Heerlijke week hoor, dat lekkere weer mag wel zo blijven aanhouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig uitzicht vanuit je nieuwe huisje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat en prachtig uitzicht vanuit je nieuwe huis! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je nieuwe huisje ziet er echt super mooi uit. Wat een mooi uitzicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh aziatische tapas, klinkt erg goed zeg; leuk concept ook! En wat heb je een schitterend uitzicht <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig uitzicht vanuit je nieuwe plekje! Oh, Aziatische tapas, hier daarmee! En wat ziet die couscoussalade er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen