Update: verhuizen!


Duizendmaal sorry voor de radiostilte op mijn blog en social media de afgelopen paar weken. Het laatste blogartikel plaatste ik online op 18 mei en mijn laatste Instagram-foto is zelfs van 15 mei.
Gelukkig heeft die radiostilte een goede reden, want op het moment dat je dit leest, ben ik hoogstwaarschijnlijk mijn meubels en dozen vol met spullen aan het inladen om te gaan verhuizen!

Vloer leggen & verven

Een aantal weken geleden kondigde ik mijn verhuizing al aan: ik verlaat mijn kamer in Ede en ga samen met een vriendin in een heel mooi appartement in Veenendaal wonen.
Het appartement bevindt zich op de 11e verdieping (hallo, mooi uitzicht!), heeft een ruime woonkamer, twee slaapkamers van 13m2 en 18m2 en een fijn balkon. Kortom: alles was ons hartje begeert!
Begin mei bezichtigden we de woning en toen ging alles eigenlijk heel snel. We kregen direct de sleutels en zijn de afgelopen maand al druk bezig geweest met klussen.


Voor het eerst in mijn leven heb ik samen met mijn vader een laminaatvloer gelegd. Van tevoren keken we er allebei best een beetje tegenop, maar met behulp van how-to YouTube-filmpjes en een dosis geduld, ging het eigenlijk best soepel. In één avond hadden we de complete ruimte van 27 vierkante meter voorzien van laminaat en de avond erop hebben we de plintjes geplaatst. Ik heb een mooie laminaatvloer van de Gamma uitgezocht (gescoord met 30% korting!) waar ik heel blij mee ben.

Eén van de muren heb ik voorzien van de kleur Early Dew van Flexa, maar toen het er eenmaal op zat, vond ik het totaal niet mooi bij de vloer en de inbouwkast staan. Kortom: ik ga de muur toch nog in een andere kleur verven. Ik neig nu naar lichtgrijs, of toch maar gewoon wit.Project Vensterbank

Verder ga ik samen met mijn vader een grote vensterbank inbouwen in mijn kamer. Ik heb een raam van bijna vier meter lang, waar je prachtig uitkijkt over Veenendaal. De vensterbank wordt 3,80 meter lang en 45 cm breed, waardoor je er makkelijk op kunt zitten en genieten van het mooie uitzicht.
Op Pinterest heb ik alvast wat plaatjes verzameld ter inspiratie, ik wil zelf ook kussentjes en een soort matrasje maken waardoor je er lekker op kunt zitten. Ik weet nu al dat dit één van mijn favoriete plekjes gaat worden!

Mijn bank, salontafel en eetkamerstoelen neem ik mee naar het nieuwe appartement. Ik heb een bed en dressoir gekocht via Marktplaats en wil dan nog een mooie steigerhouten eettafel op maat laten maken. 
Komende week wordt er ook nog eens een nieuwe keuken in ons appartement gezet, dus na volgend weekend, is ons huis helemaal af!

Als de keuken er straks eenmaal in zit, alle meubels staan en de dozen uitgepakt zijn, hoop ik dat het weer een beetje rustiger word en ik weer lekker aan bloggen toe kom. Aanstaande maandag staat er in ieder geval een Photo Diary voor jullie klaar waarin je mijn avonturen van de afgelopen drie weken uitgebreid kunt teruglezen.

Ik kan niet wachten om de eerste foto's van ons ingerichte appartement met jullie te delen!
Liefs, Nicole

1 opmerking:

  1. Wat leuk! Misschien is de kans dan nog groter dat ik je een keer tegenkom!

    BeantwoordenVerwijderen