Photo Diary #117 | Wentelteefjes, verlovingsfeestje & verjaardag vieren!


Mijn wekelijkse Photo Diary is één dagje later dan normaal omdat we al een aantal weken met gebrekkig tot geen internet te maken hebben in ons nieuwe appartement. En een blogger zonder internet… tja, dat is niet de beste combinatie kan ik je vertellen ;-). Nu ontdek ik hoe ‘internetverslaafd’ ik ben en hoe vanzelfsprekend het is om op internet te surfen via je telefoon of mobiel.
Het was dus even afkicken voor mij afgelopen week, maar dat was niet heel erg met dat warme weer. Ik heb heel wat avondjes op het balkon doorgebracht, shopte leuke spulletjes voor in mijn nieuwe kamer, had een verlovingsfeestje en vierde mijn verjaardag voor familie. Kortom: een hele leuke week!


Je merkt pas echt dat je ‘oud’ wordt als je eerste vriendinnen gaan trouwen. In september trouwt vriendinnetje Céline en ik maak als verrassing deze trouwgelofteboekjes waarin het toekomstige echtpaar hun ‘weddingvows’ kan opschrijven.


De huidige staat van onze keuken… In de vorige Photo Diary kon je al lezen dat we de hele week klusjesmannen over de vloer hadden om de nieuwe keuken te installeren. Het einde komt in zicht, want de keuken staat… nu moet alleen de muur nog gestukt worden en moeten we zelf nog een vloer leggen.


Na een grondige schoonmaakbeurt kan ik op maandagavond in ieder geval voor het eerst koken in onze nieuwe keuken. Voor iedereen die anti-burgerlijke-en-huishoudelijke-praat is, sla het volgende stukje even over, maar wat ben ik blij met onze inductiekookplaat! Alles kookt mega snel en na afloop kun je het kookstel super gemakkelijk schoonmaken door er een nat doekje over te doen. Ik ben fan!


Het is de hele week heerlijk weer en ook dinsdagavond zitten we nog tot laat op ons balkon met een wijntje. Op deze dagen ben ik echt dol op de zomer.


Woensdag is mijn vrije dag en dat komt wel goed uit. Ik heb een mega to-do-lijst met allemaal dingen die ik nog voor het nieuwe huis moet doen. Met een lange boodschappenlijst ga ik naar het centrum en de woonboulevard. Bij de Leen Bakker spot ik dit superleuke kuipstoeltje, voor maar €15! Het is dat ik echt niets nodig heb, maar anders had ik het wel geweten…


Het leuke van in een nieuwe stad wonen, is shoppen bij winkels waar je normaal niet zo vaak komt. Zo heb je in Veenendaal een grote Esprit, waar ik altijd wel wat leuks vind, zeker in de sale!


Twee hele burgerlijke aankopen: een deurmat en een plantenspuit, haha!


’s Avonds komt vriendinnetje Sarah gezellig eten, bijkletsen en spelletjes doen. Ik maak een heerlijke eenpanslasagne (recept van Albert Heijn, aanrader!)      


Genieten van dit prachtige uitzicht vanaf ons balkon.. dat gaat toch nooit vervelen?!


Op donderdagochtend komt er weer een monteur langs, dus ik begin de dag met thuiswerken en een verse smoothie van de Albert Heijn.


Op vrijdagochtend heb ik een leuke werkafspraak en als lunch maak ik voor alle collega’s wentelteefjes. Het is misschien wel tien jaar geleden dat ik voor het laatst wentelteefjes heb gegeten, het voelde ook direct als jeugdsentiment! Oh, en mocht je denken: "Nicole, schotel jij al je collega's pikzwarte wentelteefjes voor?!" ... dit was de enige die nogal verbrandde ;-)


Van Lucardi ontvang ik een heel leuk perspakketje, binnenkort lees je hier meer over op m’n blog!


Als ik boodschappen doe voor de rest van de week, haal ik direct een mooie bos pioenrozen bij de Albert Heijn. Je kunt maar een korte periode genieten van deze prachtige bloemen, dus nu het nog kan, doe ik dat maar volop!


Op zaterdag spring ik na de lunch met een aantal vriendinnen in de auto voor een lange autorit naar Limburg. Eén van mijn vriendinnen van de middelbare school gaat volgend jaar trouwen met haar – inmiddels – verloofde uit Limburg of all places… Op zaterdag viert ze haar verlovingsfeestje voor familie en vrienden. Een hele gezellige dag met veel taart, barbecue en drankjes.


Op zondagmiddag vier ik mijn verjaardag voor mijn oma’s, ouders en zusje. Uiteraard met taart en lekkere hapjes. Heel leuk zo’n verjaardag, maar ik ben inmiddels al wel een paar kilo zwaarder door al die taart denk ik, haha!


De dag sluit ik af op het balkon, waar je met deze temperaturen nog prima tot een uur of 11 buiten kunt zitten. Ik kan me bijna niet meer voorstellen dat ik in mijn oude huis geen balkon of tuin had...

Deze week werk ik voor het eerst sinds lange tijd weer vijf dagen op kantoor. Dat zal wel weer even wennen zijn! Voor de rest heb ik niet veel bijzonders gepland, met deze temperaturen doe ik niets liever dan 's avonds niks doen... Ik wens jullie een fijne week!

6 opmerkingen:

 1. Skibbo krijg ik ook nooit genoeg van, erg leuk overzicht weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, die taart! Ziet er heerlijk uit! Een inductiekookplaat is inderdaad geweldig. Mijn schoonouders hebben er ook eentje op hun appartement aan zee. Handig ding! Thuis koken mijn vriend en ik elektrisch... Erg vervelend, soms.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke taart! En nog gefeliciteerd!
  Toen ik wentelteefjes zag staan kreeg ik er ook direct zin in. Mijn moeder maakte regelmatig vroeger!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhh wat leuk allemaal! Ben heel benieuwd naar jullie appartementje als ie helemaal af is. Foto's, foto's, foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat ziet die taart er lekker uit, krijg spontaan trek ;) hopelijk heb je lekker kunnen genieten van het warme weer de afgelopen dagen!

  BeantwoordenVerwijderen