Betaalbare sieraden van Lucardi - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Betaalbare sieraden van Lucardi"I have enough jewelry" - said no one, ever. Een geniale quote die ook op mij van toepassing is. Vroeger was ik een heuse 'sieraden hoarder' en had ik ontelbaar veel kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. Ik heb zelfs een tijdje horloges gespaard...

De afgelopen jaren heb ik mijn sieradenverzameling flink geminimaliseerd en nu heb ik nog maar een aantal sieraden die ik echt mooi vind en vaak draag. Ik investeer het liefst in kwalitatief goede, wat duurdere en bijzondere sieraden. Bij Lucardi mocht ik een aantal prachtige sieraden uit zoeken, dus ik wist niet hoe snel ik naar Lucardi juwelier Veenendaal moest gaan.

In dit artikel laat ik je mijn nieuwste aanwinsten zien!


Zilveren oorbellen - €14,99 per paar (2e paar voor €5!)

Wist je dat ik pas op mijn veertiende gaatjes liet prikken? Tot die tijd was ik een bangeschijterd en vond ik het maar niets: een pistool dichtbij je oor. Toen al mijn vriendinnen inmiddels gaatjes hadden en me verzekerden dat het echt niet pijn deed, durfde ik het aan: op mijn veertiende verjaardag liet ik gaatjes prikken!

Precies vier jaar later - op mijn achttiende verjaardag - liet ik een tweede en een derde gaatje schieten in mijn linkeroor. Gaatje drie is inmiddels al lang dichtgegroeid, maar gaatje twee zit er nog.


Ik vind het heel tof om twee verschillende oorbellen te combineren met elkaar en dat is dan ook precies de reden dat ik deze twee setjes heb uitgekozen: ringetjes en staafjes. De ringetjes draag ik in beide oren en het staafje draag ik in het tweede gaatje in mijn linkeroor.

De oorbellen zijn gemaakt van zilver, waardoor de kwaliteit lang goed blijft. Op dit moment loopt er trouwens een actie bij Lucardi waarbij je bij een groot aantal oorbellen het tweede paar voor €5 besteld, net als de twee paar die ik uitzocht. 


Zilveren ring met bolletjes - €19,99

Ik draag nu al bijna twee jaar lang elke dag dezelfde ringen. Om mijn linkerhand de ring die ik op mijn laatste dag van mijn studieperiode in Istanbul kocht en aan mijn rechterhand twee ringen van MelanO en TiSento die ik van mijn ouders kreeg voor mijn afstuderen.

Maar ach, soms is het toch wel leuk om af te wisselen en dus wilde ik graag nog een zilveren ring aan mijn sieradencollectie toevoegen. Ik wilde graag een subtiele, smalle ring die ik in plaats van mijn Istanbul-ring kan dragen. Deze zilveren ring met bolletjes is helemaal mijn smaak en zit perfect. Hier ben ik heel blij mee!


Regal roségouden horloge - €29,99

De rest van de sieraden in deze post verraadt het al een beetje: ik draag eigenlijk alleen maar zilveren sieraden. Ik ben niet zo'n fan van goud en vind het ook niet mooi staan bij mijn huidskleur. Vroeger droeg ik wel regelmatig roségouden sieraden, maar nu ontdekte ik dat er in mijn sieradencollectie geen roségouden sieraad te vinden is.

Tijd voor verandering! Ik koos dit prachtige roségouden horloge van Regal uit, die me sterk doet denken aan mijn Daniel Wellington Petite Classic Petite. De wijzerplaat is alleen iets groter én hij is een stuk betaalbaarder dan een echte Daniel Wellington. Voor dit Regal horloge betaal je namelijk maar €29,99 (afgeprijsd van €59,99!) Voor de liefhebbers: hij is ook in het zilver verkrijgbaar.


Als je op zoek bent naar betaalbare en kwalitatief goede sieraden, dan kan ik je Lucardi van harte aanraden. Sinds kort kun je ook Guess sieraden bij Lucardi kopen die een stuk betaalbaarder zijn dan de officiële prijs.

De sieraden in dit artikel heb ik gekregen van Lucardi.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Ik heb eigenlijk geen sieraden van Lucardi, maar deze zien er heel mooi uit! Vind het allemaal mooie items. Vooral het horloge ziet er heel chique uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lucardi heeft echt leuke sieraden. Ik wil heel graag nog nieuwe oorbellen, alleen ik ben allergisch voor nikkel en merk dat heel veel zilveren sieraden nog steeds nikkel bevatten.

  Het horloge vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die horloge is echt heel erg leuk en voor zo'n mooi prijsje! :)

  BeantwoordenVerwijderen