Photo Diary #112 | Koningsdag, perspakketje en knuffelen met kittens - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #112 | Koningsdag, perspakketje en knuffelen met kittens
Vorige week startte ik samen met vriendinnetje Sarah met de serie Reign. De serie werkt zo verslavend dat we op zondagmiddag weer afspreken om samen verder te kijken. Buiten is het toch regenachtig en koud, dus een middagje series kijken is wat mij betreft een prima besteding van de zondag.


Een goed begin van een nieuwe week met een heerlijk ontbijtje: kwark met aardbeien en noten, hmmm!


Deze week heb ik een hele korte werkweek omdat ik op woensdag én donderdag vrij ben. Op woensdag ben ik vooral bezig met boodschappen doen, wasjes draaien en opruimen. Ik maak foto's voor mijn blog en schrijf een artikel met tips voor het inrichten van een fijne werkplek, dat je afgelopen week al op mijn blog hebt kunnen lezen.


Tussen de middag ga ik bij mijn moeder lunchen, die op woensdag ook altijd vrij is. 


Deze maand blog ik alweer zes (!) jaar, maar het blijft een feest om perspakketjes te ontvangen en te openen. Het is altijd weer een verrassing wat erin zit. Ik ontvang dit super leuke pakket van Lidl met allerlei zomerse make-up en verzorgingsproducten. Ik ben het meest benieuwd naar de bronzer en de sea salt scrub. Alle producten zijn al verkrijgbaar in de winkel, ik ga ze de komende tijd uitgebreid testen en wie weet lees je binnenkort een review op mijn blog.


's Avonds ga ik bij vrienden eten in Veenendaal. Marjolein maakt deze couscoussalade met gerookte kip, avocado, spinazie en perzik, mega lekker! Na het eten komt Sarah ook en spelen we een spelletje en eten we een oranjesoes om Koningsdag alvast een piepklein beetje te vieren.


Koningsdag gaat voor mij niet voorbij zonder de rommelmarkt te hebben bezocht. Ik vind het heerlijk om langs al die kleedjes te struinen op zoek naar verborgen schatten. Om half 9 's ochtends sta ik met Annemijn op de eerste rommelmarkt in Ede, waar we al wat leuke spulletjes scoren. En ondanks dat er eigenlijk slecht weer wordt voorspeld, schijnt het zonnetje volop, wat het nog extra leuk maakt.


Na de eerste rommelmarkt maken we een pitstop bij Koffie & Koffie, mijn favoriete koffietentje in Ede. Even opwarmen met koffie, carrotcake en appeltaart.


Daarna lopen we ook nog over de rommelmarkt in het centrum van Ede. Op bovenstaande foto zie je een deel van mijn buit: een flinke stapel boeken waarvan ik er hopelijk een aantal uit ga lezen als ik volgende week in Turkije op vakantie ben.


Op vrijdagochtend word ik wakker met een maandag gevoel. Ik moet namelijk gewoon werken, maar heb natuurlijk twee vrije dagen gehad, waardoor het net voelt alsof ik weekend heb gehad. De werkdag vliegt voorbij en dan heb ik gewoon weer twee dagen vrij, je hoort mij niet klagen :-)
's Avonds komen mijn vriendinnen van de middelbare school bij mij voor een heus Yahtzee-toernooi, een traditie die erin is gebleven na onze vakanties samen.


Iedereen heeft drie prijsjes gekocht en ingepakt, zodat het een verrassing blijft wat je wint. Zoals altijd hebben we weer een hilarische avond en uiteindelijk win ik ook nog eens de hoofdprijs!


Op de rommelmarkt scoorde ik al een uienhakker en nu heb ik ook nog eens een nieuwe stofzuiger gekocht... huisvrouw in wording ;-)


Op zaterdagavond ga ik weer naar Sarah waar we verder gaan met onze serie Reign. Voordat ik het weet is het 12 uur en hebben we al vijf afleveringen gekeken, haha!


Op zondagochtend ga ik eerst naar de kerk en daarna rijd ik met mijn zusje naar Lunteren om te knuffelen met de kittens van mijn oma. De laatste keer dat ik bij mijn oma was, hadden alle kittens hun oogjes nog dicht, maar inmiddels springen ze al overal rond met hun nieuwsgierige oogjes, zo schattig!


Eten koken met m'n zusje: spaghetti met gehakt, groenten, rode saus en een salade.

Deze week heb ik weer een lekker korte werkweek van vier dagen. Vrijdag heb ik een dag vrij genomen om mijn koffer in te pakken, want vrijdag op zaterdagnacht ga ik op vakantie! Ik kan niet beschrijven hoeveel zin ik heb in een week lang relaxen, eten en zonnen. Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

10 opmerkingen:

 1. You had me at knuffelen met kittens! Leuk dat je Koningsdag zo uitgebreid gevierd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Perspakketjes van de LIDL, wat leuk! Maar ik moest direct naar de kittens, owwww...wat een schatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe ongelooflijk schattig zijn die kittens?! ♥︎ Wat ziet die couscoussalade er lekker uit, zeg. Alvast veel plezier op vakantie! Jij ook een fijne week gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie een leuke week voorbijkomen! Kun je eens een boekenreview doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was ook zeker een leuke week! Dankjewel voor je suggestie, ik ga er eens over nadenken. Zijn er specifieke boeken of een specifieke categorie waarover je een review zou willen lezen? Liefs, Nicole

   Verwijderen
 5. Aww die kittens! I'm in LOVE! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb bij de Lidl twee showerfoams gekocht, ben super benieuwd
  en ahw ben zo verliefd op die kittens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk, zo'n yahtzee toernooi! En zeker wanneer er kleine cadeautjes bij zin ;-) Geniet van je vakantie!!!

  BeantwoordenVerwijderen