Ik ga op vakantie en ik neem mee... (What's in my bag) - The Budget Life

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Ik ga op vakantie en ik neem mee... (What's in my bag)Nog maar twee dagen en dan lig ik in mijn bikini op een strandbedje aan de Turkse kust met een cocktail in mijn ene hand en een boek in mijn andere hand. Ik kan je vertellen dat ik héél erg toe ben aan een relaxvakantie waarin ik vooral zoveel mogelijk wil uitrusten, boeken lezen en genieten van het heerlijke Turkse eten.

Naast ultiem relaxen, willen we natuurlijk ook wel iets van de omgeving zien. Zo staat er al een boottochtje op de planning naar het Griekse eiland Kos en gaan we ongetwijfeld wat marktjes en dorpjes in de omgeving bezoeken.
Het liefst neem ik dan een klein tasje mee die ik gewoon over mijn schouder kan dragen met zo min mogelijk spullen erin. In dit blogartikel laat ik je zien wat ik meeneem in mijn tasje die ik zowel gebruik als handbagage en als ik een dagje op stap ga.

Tasje

Vorig jaar kocht ik bij Van Haren een donkergrijs schoudertasje. Hij is klein, maar er past verrassend veel in. Bovendien heeft het tasje een klein voorvakje, waar ik vaak mijn telefoon of portemonnee in doe. Super handig!Dit zijn de spullen die ik dagelijks meeneem in mijn tasje:

 • Desinfecteergel;
 • Mijn paspoort (ik krijg alweer mijn zevende Turkse stempel!)
 • Mijn 'Secrid Wallet', daarover straks meer;
 • Mijn Panasonic Lumix GF7 systeemcamera;
 • Een pakje kauwgum;
 • MP3-speler (ja, ik gebruik nog steeds een MP3-speler)
 • Een Moleskine notitieboekje en pen;
 • Een zonnebril;
 • Deodorant;
 • Mijn iPhone;
 • Een spiegeltje;
 • Sleutels.


Eén van de meest vervelende dingen om op vakantie mee te slepen, vind ik mijn grote portemonnee vol met tientallen pasjes, kassabonnetjes en verdwaald muntgeld. Af en toe neem ik een klein portemonneetje mee waar alleen wat muntgeld in kan, maar dan slingeren mijn pasjes weer overal en nergens rond.

Gelukkig blijkt er een hele handige oplossing voor mijn 'portemonneeprobleem' te bestaan!De Secrid wallet is een compacte houder waar je je pasjes en briefgeld handig in kunt opbergen. Je hoeft dus niet je grote portemonnee overal mee naartoe te slepen, maar kunt gewoon je belangrijkste pasjes en geld met je meenemen in de Secrid Wallet. De binnenkant bestaat uit een aluminium cardprotector. Niet alleen blijven je pasjes zo netjes, je bent ook beschermd tegen skimmen. Altijd fijn als je op vakantie bent in het buitenland!

Er passen zes pasjes in de cardprotector en daarnaast zijn er ook nog vakjes voor briefgeld, muntgeld of andere pasjes. De zes pasjes in de cardprotector kun je door midden van een hendeltje aan de onderkant (zie foto's) gemakkelijk omhoog schuiven. Ik ging voor een zwarte Secrid Wallet (van echt leer!) maar zijn nog veel meer leuke kleurtjes en materialen!

De Secrid Wallets vind je o.a. bij Brandfield vanaf €49,95 per stuk.

Had jij wel eens van de Secrid Wallet gehoord? En wat mag er niet ontbreken in jouw 'vakantietas'?

Dit artikel is gesponsord door Brandfield.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

 1. Ik had hem al eens zien passeren. Lijkt me een ontzettend handig ding voor op festivals en dergelijke!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk die portemonnee! Klein en heel handig lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig, zo'n klein portemonneetje! Ik draag eigenlijk hetzelfde in mijn tas, alleen zou ik er nog een lippenbalsem aan toe voegen! En iets van zonnebrand als je naar een warm land gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt handig, zo'n klein portemonneetje! Zeker voor op reis!

  BeantwoordenVerwijderen