Photo Diary #111 | Zonnebank, een nieuwe serie kijken & pannenkoeken eten!Op Tweede Paasdag word ik al om half acht wakker en dat terwijl ik pas om twee uur 's nachts sliep. Ik merk dat ik even mijn hoofd leeg moet maken, dus trek ik mijn hardloopschoenen aan en ren ik een rondje door het park met keiharde muziek in m'n oren. Heerlijk!


's Middags ga ik naar mijn ouders om spelletjes te spelen en onbeperkt chocoladepaaseitjes te eten. We spelen Scrabble met maar één spelregel: de spelling hoeft niet correct te zijn, als je maar kunt uitleggen wat het woord betekent dat je op het bord legt. Dat levert hilarische woorden op (zie foto).


Nog een kleine twee weken en dan moet ik mezelf alweer in bikini vertonen, dus het is de hoogste tijd om iets te doen aan mijn bijna lichtgevende witte huid... :-) Eerlijk is eerlijk, ik vind de zonnebank eigenlijk veel te duur, maar soms moet je jezelf even verwennen, toch?!


Op woensdag ga ik na mijn werk eerst naar de supermarkt. Ik krijg al weken moeilijk eten door m'n keel, dus ik besluit gewoon te nemen waar ik zin in heb. Dat resulteert in deze wonderlijke maaltijd: een salade (super gezond) en een broodje bapao (super ongezond).


Op donderdag ga ik tussen de middag langs bij mijn oude hogeschool in Ede. Het is alweer twee jaar geleden (!) dat ik daar afstudeerde en inmiddels is de hele school verbouwd, dus herken ik bijna niets meer terug. Ik ben gevraagd om te helpen bij de visitatiedag van mijn opleiding Communicatie. Op deze dag wordt de opleiding beoordeeld en krijgen ze te horen of ze de komende zes jaar weer 'geaccrediteerd' zijn om les te geven. Ik vertel wat over mijn studie, afstuderen en werk en krijg als dank deze prachtige bos bloemen.


's Avonds komt vriendinnetje Sarah eten. We maken kip madras (mega lekker!) en eten als toetje ijs. Sarah praat al weken enthousiast over de serie Reign en dus besluiten we die samen te kijken. Voordat we het weten, zijn we alweer drie afleveringen verder, een hele toffe serie!


Jeeeej, pakketjestijd! Nu de vakantie zo dichtbij komt, sloeg de 'kledingstress' ineens toe. Herkennen jullie dat? Elk jaar denk ik dat ik echt genoeg zomerkleding moet hebben, maar op de één of andere manier valt dat dan toch tegen. Ik plaats een flinke bestelling bij Zalando en OTTO, maar helaas houd ik maar twee dingen: een T-shirtje en een hele leuk jumpsuit/playsuit.


Doordat ik deze week op maandag vrij was door Tweede Paasdag, vloog de week voorbij. Voordat ik het weet, is het al vrijdag! Na nog even gezellig te hebben geborreld op werk, ga ik pannenkoeken eten bij mijn ouders, hmmm!


Met m'n lieve zusje!


Na het eten ga ik met mijn ouders en zusje nog even langs mijn oma in Wekerom. De linker orchidee heb ik mijn oma vorig jaar voor haar verjaardag gegeven, hij bloeit zo mooi!


Op zaterdagochtend neem ik me voor om eerst héél lang uit te slapen, maar dat mislukt compleet. Nou ja, ik heb een flinke to-do-lijst, dus zo erg is het niet. 's Ochtends werk ik aan wat campagnes voor mijn blog en maak ik foto's. Als lunch eet ik twee crackers met kaas en tomaat (mijn favoriete combi op het moment) en een broodje bapao.


Na de lunch ga ik even naar het centrum omdat ik nog wat spulletjes voor de vakantie nodig heb. De 1+1 gratis actie op alle make-up bij Kruidvat kan ik natuurlijk niet weerstaan!


Mijn buit is uiteindelijk best bescheiden, al zeg ik het zelf. Ik heb voor het eerst een nagellakje van Essie gekocht, die nu nog €5 kost dankzij de 1+1 gratis actie. Tot nu toe bevalt hij heel goed en merk ik direct dat de lak langer blijft zitten dan de goedkope nagellakjes.
Ook koop ik de Clump Defy mascara van MaxFactor. Ik heb daar zoveel positieve reviews over gelezen, ik kan niet wachten om deze te proberen!


Aan het einde van de middag kruip ik lekker op de bank onder een dekentje. Vorige week kreeg ik van mijn huisgenoot het boek 'Hotel Hartzeer'. Het boek is geschreven door Susan Smit en Marion Pauw (twee van mijn favoriete schrijfsters!) en staat boordevol tips voor een 'gebroken hart'.
Zoals je misschien wel weet, is mijn relatie sinds een aantal weken uit en ik heb het daar best moeilijk mee. Dit boek heeft me de afgelopen week zoveel mooie inzichten gegeven en ik heb enorm veel geleerd over mezelf, waar ik heel dankbaar voor ben. Mocht je ook liefdesverdriet hebben, dan kan ik je dit boek zeker aanraden!


Op zaterdagavond viert mijn oma haar 83e verjaardag. Mijn oma is één van de meest trouwe lezers van mijn blog en leest mijn blog altijd op haar tablet, zo leuk! Ze viert haar verjaardag in een zaaltje in Lunteren, waar we een hele gezellige avond met familie hebben.

Deze week heb ik een hele korte werkweek. Woensdag ben ik vrij en donderdag is het Koningsdag waardoor ik ook vrij ben. Ik hoop op woensdag wat artikelen voor mijn blog te kunnen schrijven en op donderdag ga ik met een vriendin alle rommelmarkten in de buurt af, waar ik super veel zin in heb! Wat zijn jullie plannen met Koningsdag?

7 opmerkingen:

 1. kijk, dat is nog eens leuk scrabble spelen XD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij en je zusje lijken echt op elkaar! Mooie meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een vrouw heeft nooit nagellak genoeg haha! wat een leuke foto samen met je zusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha dat is wel een hele leuke regel bij scrabble, die ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige photo diary. Nog van harte gefeliciteerd met je oma. Wat leuk dat ze je blog altijd leest.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben altijd een 'stille' lezeres van je blog, maar wilde nu toch ff reageren. Wat ben je toch een leuke meid en wat schrijf je leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anne Marije, wat een lief berichtje en wat leuk dat je reageert! Ik word helemaal blij van je compliment :) Liefs, Nicole

   Verwijderen