Photo Diary #110 | Drukke werkweek, pokertoernooi & Paasbrunch - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #110 | Drukke werkweek, pokertoernooi & Paasbrunch
Via websites/apps zoals Scoupy en Gratiz.nl kun je regelmatig producten gratis uitproberen. Je koopt het product met een actieverpakking in de supermarkt en kunt via de website of app je geld terugvragen door de kassabon te uploaden. Mijn zusje tipt me over over deze actie van Sourcy waarbij je gratis één van de drie nieuwe smaken kunt proberen. Ik ga voor Sourcy Cactus, mega lekker!
De actie is trouwens nog steeds open, dus mocht je Sourcy ook gratis uit willen proberen, klik dan hier! (niet gesponsord trouwens! :-)) 


Ik werk vijf dagen op kantoor en heb een mega drukke week op werk. 's Avonds spook ik dan ook niet bijzonder veel meer uit. Ik typ wat blogjes, beantwoord mails en kijk wat TV-programma's terug. En ik geniet natuurlijk van mijn prachtige bos trosanjes die inmiddels alweer twee weken mooi op tafel staat.


Op donderdagavond komt vriendinnetje Sarah eten, gezellig! We maken een Mexicaanse ovenschotel met gehakt, groenten, pastasaus, aardappeltjes, tortillachips en kaas. Mega lekker!


En daarna trakteert mijn huisgenoot op Magnum-ijsjes, ook al zo lekker!


Na het eten gaan we naar Veenendaal om daar met vrienden The Passion te kijken.


Wat een verwennerij op vrijdagmiddag: onze stagiairs maken voor het hele bedrijf broodjes hamburgers! Mij hoor je niet klagen...


Op vrijdagavond ga ik na het eten naar mijn ouders. Mijn zusje zie ik ook weer, nadat ze twee weken in Maastricht is geweest. We spelen een potje Scrabble en kijken daarna met het gezin The Voice Kids


Ik ontbijt al weken met een bruine boterham met pure hageslag. Het is makkelijk, voedzaam en lekker. Wat een saaie Nederlander word ik zeg... ;-)


Als ik op zaterdagochtend mijn boodschappen heb gedaan en stiekem nog steeds erg trek heb, neem ik gewoon nog een ontbijtje om mijn saaie eerste ontbijt te compenseren ;-) Bij de Lidl sla ik wat vers fruit in: een bakje aardbeien voor €1, een doosje frambozen voor €0,69 en bij de Turkse supermarkt koop ik vijf bananen voor €0,60. Het feit dat er in de zomer zoveel lekker en goedkoop fruit is, is één van de redenen dat ik zo van de zomer houd!

Ik maak kwark met aardbeien, banaan en frambozen en strooi er wat amandelschaafsel overheen.


's Middags ga ik naar het centrum van Ede in de hoop een flinke lading zomerkleding te scoren. Over drie weken lig ik als het goed is op mijn strandbedje in Turkije, dus korte broekjes, hemdjes en jurkjes kan ik goed gebruiken. Maar helaas, ik vind he-le-maal niks, behalve twee nagellakjes van MaxFactor bij de Etos.


Het is weer zover: ik heb zin om mijn kamer te veranderen. Mijn bureau en kledingkast ruilen van plek, waardoor mijn kamer ineens een stuk ruimer en lichter lijkt én mijn bureau op een veel fijnere plek staat. Ik ben heel erg blij met deze mini make-over!


's Avonds ga ik met vrienden naar Dodewaard. Met onze vriendengroep hebben we een heus pokertoernooi georganiseerd: iedereen legt €5 in en we spelen diverse rondes totdat de winnaar bekend is. Ik lig er na de eerste ronde al uit, maar ik had ook niet anders verwacht. Het is een hele gezellige avond en ik lig pas om half drie in mijn bed, oeps...


Op zondag is het Pasen. Voor mij is Pasen wel iets meer dan alleen paaseitjes, paashazen en paasbrunches. Als Christen geloof ik dat Jezus is gestorven en opgestaan uit de dood en op Pasen wil ik de kerkdienst dan ook niet missen. Na een heel kort nachtje (van slechts vijf uur slaap) is het wel even pittig om 's ochtends vroeg mijn bed uit te komen, maar de kerkdienst is erg mooi en inspirerend, dus het is de moeite waard.


Na de kerk sjees ik naar huis om mijn gerechtjes klaar te maken voor onze Paasbrunch! We brunchen bij mijn ouders thuis met mijn ouders, zusje, oma, ooms, tante en nichtje. Iedereen maakt wat klaar en we hebben een tafel bomvol heerlijke gerechtjes: van fruitsalade tot gehaktbrood en van sandwiches tot hartige muffins... heerlijk! Ik maak mini broodjes hamburgers naar dit recept, maar dan zonder rode biet.


Mijn zusje maakt deze cinnamon rolls. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar ze smaken ook nog eens mega lekker!

Vandaag geniet ik optimaal van een extra dagje weekend. Dat kon ik wel gebruiken! Ik heb flink wat blogwerk in te halen en heb een aantal deadlines voor blogcampagnes. Dat betekent: foto's schieten, artikelen schrijven en veel mails beantwoorden. Deze week verwacht ik dat het een stuk rustiger is op werk en hoop ik stiekem dat het zonnetje nog een beetje tevoorschijn komt... die lente mag wat mij betreft nu wel echt beginnen! Wat gaan jullie doen deze week?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. Die cinnamon rolls zien er echt super lekker uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ovenschotel ziet er heerlijk uit. Je handlettering ziet er ook erg mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige en drukke week! Die cinnamon rolls zien er echt super lekker uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat ziet die ovenschotel er lekker uit! En die cinnamon rolls, mooi toetje, hehe. Gezellige week heb je gehad! Grappig, zo'n pokertoernooi!

  BeantwoordenVerwijderen