Photo Diary #109 | Het eerste ijsje van het jaar, paaseitjes & op kraamvisite - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #109 | Het eerste ijsje van het jaar, paaseitjes & op kraamvisite
In de Photo Diary van vorige week kon je al lezen dat ik mijn salontafel aan het opknappen ben. De afgelopen week ben ik dan ook bijna elke avond bij mijn ouders thuis geweest om in hun garage aan de tafel te werken. Oké, het was even wat werk, maar vijf lagen verf verder is mijn tafel weer zo goed als nieuw. Op maandagavond fiets ik weer terug naar huis, ik word zo vrolijk van al die bomen met bloemetjes!


En over bloemetjes gesproken... ook in mij huis staat weer een verse bos bloemen. Toen ik de vorige keer trosanjes kocht, kon ik bijna drie weken genieten van deze prachtige bloemen. Afgelopen week waren de trosanjers in de aanbieding bij de Albert Heijn (twee bossen voor €5) en wist ik niet hoe snel ik weer een bos moest halen.


Dinsdagavond is al lange tijd mijn vaste sportavond. Als ik thuis kom uit mijn werk, eet ik wat kleins en daarna sta ik braaf een uur lang mezelf uit te sloven in de sportschool. Mijn doel is om binnen nu en een maand vijf kilometer te rennen, zonder looppauzes en binnen een acceptabele tijd. Ik zit in ieder geval op de goede weg: op dinsdag ren ik 3,5 kilometer in 20 minuten, waarvan ik er slechts drie heb gelopen.

Daarna ben ik flink afgepeigerd en ga ik eerst even een kwartiertje op de bank liggen om bij te komen...


Op donderdagavond ga ik bij Rianne eten in Voorthuizen. In 2015 studeerde ik samen met Rianne in Istanbul en we spreken elkaar nog steeds regelmatig. Zo gezellig om dan weer bij te kletsen! Rianne kookt deze super lekkere vegetarische gevulde paprika's.


Altijd als ik Rianne zie, zijn we een paar uur non-stop aan het kletsen. Voordat ik  het weet, is het alweer 12 uur en ga ik weer terug naar Ede.


Voordat ik thuis ben en op bed lig, is het al half twee. Gelukkig kan ik op vrijdag lekker uitslapen, omdat ik een dagje vrij ben. Ik gebruik sinds een paar dagen de 'Sleep Cycle' app die je slaapactiviteit trackt en bijhoudt wanneer je diep of juist licht slaapt. Vervolgens kun je een tijd instellen waarop je wakker wilt worden (bijvoorbeeld tussen 7 uur en half 8) en het alarm gaat af op het punt dat je in je lichtste slaap bent, waardoor je (bijna) altijd uitgerust wakker wordt.

Ik vind het een hele handige app! Op vrijdagochtend word ik dan ook helemaal uitgeslapen wakker en ga ik meteen actief aan de slag met het schoonmaken en stofzuigen van mijn kamer. Zo fijn om met een schone en opgeruimde kamer het weekend te beginnen!


Bij de kringloop kocht ik laatst wat tijdschriften waar ik een aantal mooie foto's uitknip. Deze plak ik met washitape op de muur boven mijn bureau. Zo kan ik - terwijl ik aan het bloggen ben - even wegdromen bij al deze prachtige droombestemmingen.


's Middags spreek ik af met drie vriendinnen die toevallig ook vrij zijn. Tijd voor het eerste ijsje van het jaar! IJssalon Bernardo's is een begrip hier in de omgeving, het ijs is er heerlijk en je krijgt altijd een flinke bak vol. Ik ga deze keer voor strawberry cheesecake en Bueno, hmm!


's Avonds eet ik bij mijn ouders en eten we verse aardbeien met slagroom als toetje.


Op vrijdagavond ga ik langs bij één van mijn oud-collega's in Amersfoort. Ik heb nog steeds goed contact met haar en we vinden het de hoogste tijd om weer eens bij te kletsen. Als cadeautje neem ik een bakje met paaseitjes mee, wie wordt daar nu niet blij van...? :-)


Op zaterdag heb ik een lekkere, luie ochtend. Ik blijf tot na de lunch in mijn pyjama zitten en kijk The Voice Kids terug terwijl ik onder een dekentje op de bank lig.


Na de lunch besluit ik mezelf maar eens toonbaar te maken. Ik draag mijn nieuwe blousje van de ONLY en krul mijn haar met mijn stijltang.


's Middags ga ik boodschappen doen. Niet zomaar mijn wekelijkse boodschappen, maar een mega kar vol boodschappen omdat we 's avonds met ruim ruim twintig man gaan grillen. Ik ben verantwoordelijk voor het vlees en sla meer dan 10 (!) kilo vlees in bij de Lidl. De rest van de middag ben ik bezig met de bereiding ervan: vlees kruiden, snijden en onder andere mini hamburgertjes maken van drie kilo gehakt...


Aan het einde van de middag rijd ik met vrienden richting Dodewaard, waar we bij een vriend thuis met onze vriendengroep gaan eten. Het is nog heerlijk weer, dus uiteindelijk zitten we bijna de hele avond buiten. Als het koud wordt, steken we het kampvuur aan en eten we natuurlijk marshmallows. Wat een fijn voorproefje op de vele zomeravonden die ons staan te wachten!


Na een kort nachtje zit ik op zondagochtend weer braaf op tijd in de kerk. Daarna rijd ik door naar mijn oma in Lunteren om op 'kraamvisite' te gaan. Eén van haar poezen is afgelopen week bevallen van vier super schattige kittens. Zo leuk! Nu zijn ze nog piepklein en hebben ze hun oogjes nog dicht, maar de komende weken zullen ze wel lekker gaan rondrennen.


Op zondagmiddag is het de hoogste tijd om eens iets aan die melkflessen te doen. Omdat ik thuis helaas geen tuin of balkon heb, ga ik naar mijn ouders huis waar ik de rest van de middag in de tuin van het zonnetje geniet. Puzzelboekje en leesboek erbij... lekker degelijk! ;-)

Helaas is het mooie weer alweer afgelopen en moeten we het deze week met veel lagere temperaturen en regenbuitjes doen. Ik werk weer vijf dagen op kantoor, maar heb natuurlijk wel een extra lang weekend voor de boeg. Op zaterdagavond hebben we met onze vriendengroep een heus pokertoernooi georganiseerd en op zondag (Eerste Paasdag) ga ik met mijn familie brunchen. En met zo'n leuk weekend voor de boeg, kom ik deze week wel door! Hebben jullie al plannen voor het Paasweekend?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Ah wat een productieve week, knap zeg dat je, ook al ben je zo laat naar bed, de volgende dag nog zo op tijd uit de veren. Daar heb ik zo'n moeite mee haha! Het weer was zo heerlijk, ben alleen vergeten mijn melkflessen te kleuren, oeps. Dat was wel een slim idee geweset ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke week! Ik heb mijn eerste echte ijsje nog niet gegeten, dat moet ik snel maar eens gaan doen.. En je haar ziet er prachtig uit gekruld! Ik heb woensdag nog een herkansing, maar donderdag vlieg ik voor een midweek naar Aruba om mijn vriend op te zoeken, dus dat is een heerlijk paasweekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend snoezig, die kittens! ♥ Inderdaad een behoorlijke bak vol, die ijsjes! En wat zien die gevulde paprika's er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is momenteel zulk goed weer dus die ijsjes en bloemen en sandaaltjes zijn van harte welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog helemaal geen ijs op , niet eens gisteren erg he haha

  BeantwoordenVerwijderen