Outfit (met mijn nieuwe Daniel Wellington horloge!) - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Outfit (met mijn nieuwe Daniel Wellington horloge!)Twee weken geleden trok ik er op een zonnige zondagochtend op uit met collega-blogger en vriendin Annemijn om outfitfoto's te maken. Annemijn en ik hebben een tijdje samengewerkt bij hetzelfde marketingbureau, dat zich midden in de weilanden bevond. We hoefden dan ook niet lang na te denken voordat we een geschikte locatie hadden gevonden om foto's te schieten: op naar de Veenendaalse weilanden!Het jurkje dat ik draag is van... de Primark! Ik kom eigenlijk nooit meer bij de Primark: ik vind het maar een onoverzichtelijke winkel, het is er altijd druk en de kwaliteit van de kleding is ook niet bepaald om over naar huis te schrijven.
Toch besloot ik een aantal weken geleden maar weer eens een poging te wagen. Samen met mijn zusje ging ik op een vrijdagochtend naar de Primark in Arnhem. En ik was blij verrast, want ik heb er twee hele leuke jurkjes gescoord waarvan deze er één is!

Nu het buiten nog een beetje fris is, draag ik dit jurkje nog met een panty, maar straks kan ik hem ook prima zonder panty dragen - als mijn benen tenminste een beetje bruin zijn... ;-)
Ik vind het een heel fijn jurkje, dat mooi past bij mijn figuur. Dankzij het touwtje om mijn middel, kan ik mijn taille mooi benadrukken. Daarnaast vind ik de lengte ook perfect: niet te kort en niet te lang.

En dat voor €12... Ik ben heel benieuwd hoe lang hij mooi blijft!Om mijn pols schittert het nieuwste horloge van Daniel Wellington: het Classic Petite horloge. Een stijlvol, minimalistisch horloge met een wat kleinere wijzerplaat (32 mm) dan de andere Daniel Wellington horloges. Ik vind het een super mooi horloge, dus je snapt vast wel dat ik héél blij was toen ik de vraag kreeg of ik als één van de eersten het nieuwe horloge wilde ontvangen.

Het Classic Petite horloge is uitgebracht in vier verschillende modellen: goud of zilver en met een witte of zwarte wijzerplaat. Omdat ik alleen maar zilveren sieraden draag, ben ik voor de zilveren versie gegaan: de Classic Petite Sterling met een witte wijzerplaat. Ik draag dit horloge nu bijna een maand en vind hem zo mooi, dat ik nog niet eens heb afgewisseld met mijn andere Daniel Wellington horloge!
Ik was eerst bang dat het bandje misschien snel zou irriteren, omdat ik leren bandjes gewend ben, maar niets is minder waar. Je kunt het bandje makkelijk in lengte verstellen en ik vind hem super fijn zitten!

De Classic Petite aanschaffen met korting

Ben jij - na het lezen van dit artikel - ook fan geworden van het Classic Petite horloge of één van de andere Daniel Wellington horloges? Met de code "BUDGETLIFE" krijg je op Danielwellington.com 15% korting op jouw bestelling. Veel plezier met shoppen :-)

Heb jij een horloge van Daniel Wellington?

Het horloge heb ik ontvangen van Daniel Wellington.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. Dit jurkje staat je echt prachtig! Hele mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n mooi horloge! De foto's zijn ook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mooie foto's zeg. Echt een prachtig horloge ook, zo mooi tijdloos. Ik heb een cluse, maar die is eigenlijk best wel vergelijkbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zulke mooie foto's!
  Prachtige dress en mooie watch!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onwijs leuk jurkje! Staat je super

  BeantwoordenVerwijderen