Photo Diary #107 | High tea, bloggen & TV-opnames - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #107 | High tea, bloggen & TV-opnamesWat heb ik afgelopen week genoten van het zonnetje! De lente is nu echt in zicht en ook al houd ik niet zo van warmte, ik moet zeggen dat het zonnetje me toch wel goed doet. Nu het 's avonds langer licht is, merk ik dat ik ook 's avonds nog bomvol energie en inspiratie zit. Dat zorgde er dan ook voor dat ik de afgelopen week in de avonden nog heel wat uurtjes aan mijn blog heb gewerkt en gezellige dingen deed met vrienden. Ik bracht een bezoekje aan de kringloopwinkel, ging eten en tekenen met een vriendin en ging op zaterdag naar TV-opnames in Hilversum.

Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Omdat ik vorige week munt heb gekocht mij de Turkse supermarkt, drink ik het hele weekend door muntthee met limoen. Zo lekker! Ik vind het altijd jammer dat zo'n bosje munt maar een dag of twee goed blijft...


Op dinsdagmiddag geef ik weer een gastcollege op het ROC A12 in Ede. Vorige week gaf ik aan dezelfde klas een gastcollege over contentmarketing, deze keer gaat het over social media marketing. Onwijs leuk om te doen en volgende week mag ik nóg een keer!


Ik ben de laatste tijd weer helemaal in de 'blogflow'. Ook al blog ik volgende maand alweer 6 (!) jaar, ik geniet nog steeds heel erg van het schrijven van artikelen. Op dinsdag werk ik alvast wat ideeën uit voor blogposts die de komende weken online komen. Er staan momenteel tien concepten klaar voor blogs die je de komende weken kunt lezen op mijn blog. Aan inspiratie geen gebrek :-)


Op woensdagavond ga ik samen met een huisgenootje naar de kringloopwinkel in Ede. Een aantal jaar geleden kwam ik hier bijna wekelijks, maar de laatste tijd kwam het er steeds niet van. Des te leuker om er nu weer eens een keer heen te gaan!

Uiteraard kom ik niet met lege handen thuis. Ik koop een boek van Nicci Gerrard (ik dacht dat ik al haar boeken al had gelezen, maar deze kende ik nog niet!) en één van Jill Mansell, twee tijdschriften, een boekje met kaarten, een blikje en een leeg dagboek waar alleen op de eerste pagina geschreven staat dat het een kerstcadeau uit 1940 (!) was. In totaal betaal ik voor al deze spulletjes €7. Love de kringloop :-)


Op donderdag ga ik uit mijn werk naar vriendinnetje Sarah in Veenendaal. We eten samen met haar familie pizza en daarna gaan we weer lekker creatief aan de slag met waterverf en handlettering.


Op vrijdag ben ik een dagje vrij, heerlijk! Eerst slaap ik lekker uit en daarna verwen ik mezelf met banaan-ei pannenkoekjes voor ontbijt. Ik maak ze als volgt: één banaan prakken, een ei er doorheen kloppen en een flinke eetlepel havermout en tot slot wat rozijntjes. Door de havermout heb ik het idee dat de pannenkoekjes wat steviger en voedzamer zijn, aanrader dus!


Mijn zusje is op vrijdag ook vrij en 's middags gaan we winkelen in Arnhem. Het is super lekker weer, dus het is geen straf om door de stad te lopen. De Costes in Arnhem is verhuisd naar een groter pand, zo mooi! De kleding bij Costes is helemaal mijn smaak, helaas vind ik het vaak net iets te duur.

Bij de Primark slaag ik wel heel goed: ik koop twee hele leuke jurkjes en een spijkerjasje.


Na een paar uurtjes shoppen, maken we een tussenstop bij Droomtaarten in Arnhem voor een ge-wel-di-ge high tea. Als afscheidscadeautje bij mijn vorige baan kreeg ik van mijn collega's een tegoedbon om te high tea'en, de hoogste tijd om die eens te gebruiken. We krijgen diverse soorten thee en een plateau vol met de meest lekkere taartjes, koekjes en bonbons. Na anderhalf uur verlaten we - propvol - de winkel.De Dille & Kamille in Arnhem vind ik zo leuk! Ik kan hier echt uren rondlopen en het liefst zou ik alles in mijn winkelmandje stoppen. Zoveel leuke spulletjes voor in de keuken, maar ook notitieboekjes en planten. Ik weet mezelf uiteindelijk aardig in te houden en koop alleen een nieuw vetplantje voor op mijn kamer.


Zaterdag: tijd om uit te slapen! De laatste tijd lukt het me weer een beetje om uit te slapen en word ik niet meer standaard om zeven uur wakker. Ik maak 's ochtends alvast wat foto's voor mijn blog en 's middags ga ik samen met mijn moeder en zusje naar Hilversum. We gaan naar de TV-opnames van een programma op RTL, waar we in het publiek zitten. Altijd leuk om zo'n programma eens 'achter de schermen' mee te maken.


Op zondagochtend slaap ik eerst lekker uit. Aan het einde van de ochtend spreek ik met Annemijn af in Veenendaal om outfitfoto's te maken. Hier zie je alvast een sneakpeak van de outfit, die je over twee weken op mijn blog kunt bekijken. Ik ben super blij met de foto's, handig zo'n vriendin die goed is in fotografie! :-)


De rest van de middag maak ik foto's voor mijn blog, schrijf ik artikelen en verzamel ik nog wat documenten voor mijn administratie. Nu de klok een uur vooruit is gezet, vliegt zo'n dag voorbij!

Deze week heb ik weer een drukke week op mijn werk: ik werk vijf dagen, heb wat afspraken gepland staan en geef aanstaande dinsdag alweer mijn laatste gastcollege op het ROC. Verder wil ik deze week proberen twee avonden te sporten. Het gaat zo goed met hardlopen en die vijf kilometer komt steeds dichterbij. Wat gaan jullie doen deze week? Liefs!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

 1. Ik ben erg benieuwd naar je aankopen van Primark! Costes is heel leuk, maar inderdaad jammer van de prijzen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk overzicht weer en oh ik ben alweer te lang niet bij de Primark geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie foto van jou! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie outfit, en een hele mooie foto zeg! Staat je goed. Die hightea ziet er ook heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem28.3.17

  Mijn moeder heeft me geleerd dat als je een bosje munt wikkelt in vochtig keukenpapier het in de koelkast super lang meegaat. Ik doe het nu al een tijdje en het gaat idd langer dan een week mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik stop de munt of in een schaaltje water of in een grote beker water met een plastic zakje erover en voilaaa het blijft langer goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellig weekje heb je achter de rug! En wat ziet die high tea er lekker uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen