Photo Diary #106 | Gastcollege geven, naar de Turkse supermarkt en bowlen - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #106 | Gastcollege geven, naar de Turkse supermarkt en bowlenEen nieuwe week betekent... een nieuwe Photo Diary! Afgelopen week was helaas niet de beste week van mijn leven, ik was twee dagen ziek en dan voel ik me altijd zo ellendig. Ik ben niet gemaakt om ziek te zijn; enerzijds ben ik te beroerd om iets te doen, anderzijds kan ik eigenlijk niet niks doen. Geen goede combinatie kan ik je vertellen ;-)

Gelukkig knapte ik na twee dagen ziek te zijn geweest weer helemaal op en was er nog genoeg tijd voor leuke dingen. Voor mijn werk gaf ik een gastcollege op het ROC en werkte ik samen met een klant aan de nieuwe website. In het weekend deed ik veel leuke dingen met vrienden: drankjes drinken, spelletjes spelen, bowlen en vooral veel kletsen. Kijk je mee naar mijn week?


Op zondag eet ik 's avonds bij mijn ouders. We eten soep en heel veel lekkere broodjes.


Op dinsdag ga ik iets héél leuks doen: ik geef een gastcollege op het ROC in Ede. Het is nog steeds een grote droom van mij om ooit docent te worden en nu kan ik alvast een beetje voorproeven.
Ik geef een les over contentmarketing aan tweedejaars Marketingcommunicatie studenten en ik geniet er echt van om mijn kennis over mijn vak over te dragen aan mijn toekomstige collega-marketeers.

En het leuke is: deze week mag ik weer, ik geef dan een college over social media.


Ik voelde het dinsdag al een beetje aankomen, maar woensdagochtend word ik wakker met pijn in mijn hele lichaam en ben ik extreem moe. Dan maar een dagje thuisblijven, waarop ik niet veel meer doe dan van mijn bed naar de bank lopen en 's avonds nog een beetje experimenteren met waterverf.


De volgende dag voel ik me gelukkig alweer een stukje beter en besluit ik 's ochtends vanuit huis wat dingen te doen voor mijn werk.


Omdat ik merk dat ik echt even energie en Vitamine D kan gebruiken, ga ik 's middags naar mijn ouders huis waar ik lekker in de tuin kan zitten om van het zonnetje te genieten. Ik eet een maaltijdsalade van de Albert Heijn met couscous en falafel (mega lekker!) en merk dat ik binnen no time weer helemaal opgeladen ben.


Ik lees dit boek van Kath Kelly: Leven van €1 per dag. Een perfect boek voor mij, als blogger op The Budget Life. Ik vind het een heel leuk en inspirerend boek en ik denk dat ik er binnenkort nog wel een artikeltje aan ga wijden op mijn blog.


Op vrijdag sta ik om half negen 's ochtends weer helemaal fris en fruitig op kantoor. Twee dagen ziek zijn is niets voor mij, ik verveel me super snel en heb ook weer veel zin om aan het werk te gaan. Ik heb ook nog eens een hele leuke dag voor de boeg, want ik geef de hele dag een training aan een klant.

Deze klant laat de nieuwe website bij ons bouwen en samen met de marketeer van dit bedrijf bepalen we welke content er nodig is voor de website, hoe we het menu gaan indelen en welke boodschap elke pagina uit moet dragen. Dit vind ik één van de leukste dingen om te doen!


's Avonds komen er vrienden langs. We kletsen gezellig onder het genot van een drankje en snacks en spelen spelletjes: 30 seconds en een potje poker.


Een aantal weken geleden kocht ik dit kweeksetje van Action voor €0,99 met basilicum en cherrytomaatjes. Ik had de hoop al bijna opgegeven, maar op zaterdag zie ik toch het eerste miniplantje de grond uit komen, yes!


Doordeweeks ga ik vaak voor gemak en doe ik al mijn boodschappen bij de Albert Heijn. Op zaterdag heb ik iets meer tijd en ga ik als het even kan naar de Lidl en Turkse supermarkt. Ik ben nog steeds dol op de Turkse supermarkt, waar ik vaak mijn groente en fruit koop voor hele fijne prijsjes.

Nu koop ik bijvoorbeeld een kilo appels, een kilo bananen, champignons, prei, limoenen, munt en druiven en betaal in totaal maar iets meer dan €5.


Bij Kruidvat vind ik dit tijdschriftenpakket met vier tijdschriften en een puzzelboek, voor maar €4. Het zijn wat oudere tijdschriften, maar dat vind ik helemaal niet erg. Als je bedenkt dat je voor deze tijdschriften normaal €19 (!) betaalt, vind ik dat ik een hele goede deal heb gescoord.


Een nieuw receptje uitproberen: mie met kip, broccoli, champignons, cashewnoten, sojasaus, munt en limoen. Heel lekker en zeker voor herhaling vatbaar.


Op zaterdagavond spreek ik af met mijn vriendinnen van de middelbare school. Ik ken de meeste al bijna 10 jaar, maar we bedenken dat we in die tijd nog nooit hebben gebowld. Daar moet snel verandering in komen en dus gaan we op zaterdagavond bowlen in Ede. Het is super leuk, iedereen is namelijk bijna even goed, waardoor het heel spannend is. Uiteindelijk word ik 5e van de 7 en daarmee ben ik dik tevreden :-)


Ik houd van zondag: echt zo'n familiedagje. 's Ochtends ga ik naar de kerk, daarna naar mijn oma en 's middags eet ik bij mijn ouders en speel ik Scrabble met mijn moeder. En daar voltrekt zich een heus wonder, want ik win! Dat is nog nooit gebeurd, omdat mijn moeder een wandelend woordenboek is en extreem goed is in dit spel. Een beetje trots op mezelf ben ik dus wel :-)

Deze week werk ik vier dagen op kantoor en heb ik lekker één extra dagje vrij. Mijn zusje is dan ook vrij en we willen wat gezelligs gaan doen. Dat zal wel een dagje shoppen worden! Op zaterdag ga ik waarschijnlijk naar de TV-opnames van een programma op RTL met mijn zusje en moeder en ga ik het nieuwe appartement van een vriendin bewonderen in Brabant. Een leuk weekend in het vooruitzicht dus. Hebben jullie leuke plannen deze week?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. Dat experimenteren met waterverf is goed gelukt! Ik vind zo`n tijdschriftenpakket ook altijd erg leuk om te lezen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De maaltijdsalades van Albert Heijn zijn zo lekker! Liefde voor de mozzarella-variant. Ik zou ook de moeite moeten doen om naar de Turkse supermarkt te gaan, inderdaad zo veel goedkoper! Nu ga ik 's zaterdags soms wel naar de markt, waar het ook best betaalbaar is in vergelijking met in de supermarkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er wederom weer uit als een gezellig weekje! Balen dat je je niet lekker voelde, maar gelukkig ben je weer een beetje opgeknapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bordspellen ik kan er geen genoeg van krijgen en balen dat je je niet fit voelde.. meer mensen hebben daar last van .. ook hier op het werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die maaltijdsalades ook altijd zo lekker! vooral die met geitenkaas, garnalen en mozarella haha. Ohh die lamp is trouwens super gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend dat je ziek was, maar gelukkig knapte je snel terug op en kon je nog wat genieten van het zonnetje! :)

  BeantwoordenVerwijderen