Photo Diary #105: Een gekke week... - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #105: Een gekke week...Het is je misschien wel opgevallen dat er afgelopen maandag geen Photo Diary online stond op mijn blog. Nu gebeurt het wel vaker dat ik een weekje over sla als ik weinig foto's heb gemaakt, maar deze keer was dat niet de reden. Afgelopen weekend is het helaas uit gegaan tussen mij en mijn vriend Tim. Het is een beslissing die ik zelf heb genomen, maar dat neemt niet weg dat het erg verdrietig is. Dit was dan ook de reden dat mijn hoofd er niet echt naar stond om een 'leuke en gezellige' Photo Diary in elkaar te zetten en ik denk dat jullie dat wel begrijpen!

Afgelopen week voelde dan ook als een gekke week. Ik vond gelukkig afleiding in mijn werk en heb ook heel veel gehad aan mijn lieve vriendinnen die ervoor gezorgd hebben dat ik me niet alleen hoefde te voelen!


Op maandagavond komt Sarah langs om te eten. We maken er een ultieme meidenavond van: we koken lekker uitgebreid, eten heel veel toetjes en kijken een slechte meidenfilm.


Een nieuw receptje uitproberen: preistamppot met gerookte kip, bieslook en kruidenroomkaas. Een erg geslaagd recept! Ik heb deze trouwens gewoon tussen de recepten van Albert Heijn gevonden, mocht je hem ook willen proberen :-)


Woensdag is mijn vrije dag en dat komt deze week wel extra fijn uit. Even tijd voor mezelf en leuke dingen!

's Ochtends ga ik langs bij Willemieke. Willemieke en ik zaten op dezelfde hogeschool, maar daar kennen we elkaar niet eens van. We kennen elkaar namelijk door onze blogs! In juni gaat Willemieke trouwen en ze had gevraagd of ik haar gelofteboekjes wilde kalligraferen, wat ik natuurlijk erg leuk vond om te doen! De boekjes breng ik langs en we drinken samen gezellig thee. En voordat ik het weet zijn we alweer super lang aan het kletsen!


Na een gezellig ochtendje bij Willemieke ga ik naar Veenendaal om te winkelen. Het regent de hele dag non-stop, maar met een paraplu overleef ik het wel. Bovendien is het lekker rustig in het centrum, fijn!


Ik kom thuis met heel veel tassen, ik ben erg goed geslaagd!.Ik koop onder andere deze witte Nikes bij Van Haren voor maar €50! Ik had geen idee dat je bij Van Haren Nike en Adidas schoenen kunt kopen en al helemaal niet voor zo'n fijn prijsje. Een leuke budgettip dus! :-)


Voor kerst kreeg ik op mijn werk een cadeaucard van de ICI PARIS XL die ik nu eindelijk eens besteed. Ik koop dit lekkere luchtje van Hugo Boss en een setje Invisibobble elastiekjes, die ik altijd al eens wilde proberen.


's Avonds komt Céline eten, één van mijn vriendinnen van de middelbare school. We maken zelf burrito's met kip, paprika, sla, komkommer, tomaat, kaas en een heerlijk sausje. Het is zo lekker dat we met z'n tweeën alles op eten!


Noooo... het laatste paaseitje! Ik ben dol op pure chocolade paaseitjes en ik twee weken heb ik een heel zakje leeggegeten. Oeps :-)


Op vrijdag heb ik een hele fijne en rustige werkdag op werk. Ook wel eens fijn voor de verandering! Aan het einde van de dag is het tijd voor onze vrijdagmiddagborrel, waar ik tot kwart voor acht blijf hangen omdat het zo gezellig is. Daarna ga ik even snel langs de snackbar om een portie raspatat en een kipcorn te halen die ik bij mijn ouders thuis op eet. Daar kijk ik samen met mijn ouders The Voice Kids!


Mezelf verwennen met een heerlijke lunch op zaterdag: twee wraps met een restje kip van woensdagavond. Hmmm!


Op zaterdagmiddag spreek ik af met Annemijn, een vriendin die ik ken via de kerk. Sinds kort is ze ook weer gestart met een blog, wat ik natuurlijk super leuk vind! We maken samen outfitfoto's bij Kasteel Hoekelum in Ede, die deze week online komen op mijn blog. We drinken nog even wat en gaan daarna bij mij thuis onze foto's bewerken en bloggen. Zo gezellig om dit samen met een vriendin te doen!


's Avonds kijk ik met twee vriendinnen de finale van Wie is de Mol?. Zoals elk jaar, heb ik ook nu weer de verkeerde Mol voor ogen, maar dat maakt het programma niet minder leuk. Als ik ooit de kans krijg om mee te doen aan dit programma, dan hoef ik daar nog geen twee seconden over na te denken. Het lijkt me zo gaaf!


Deze prachtige trosanjers kocht ik twee weken geleden bij de Albert Heijn en ze staan nu nog steeds mooi in de vaas! Ik vind dit zulke mooie en vrolijke bloemen!

Deze week werk ik weer vijf dagen op kantoor. Woensdag ga ik natuurlijk naar de stembus, ik ga nog even goed de partijprogramma's doorlezen om te kijken op welke partij ik ga stemmen. Verder werk ik deze week nog aan een aantal campagnes die de komende weken online komen op mijn blog. Wat zijn jullie plannen deze week?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

 1. Ik krijg altijd inspiratie uit het eten, niks geen moeilijke dingen, maar wel andere dingen dan dat ik eet en altijd leuk om te zien. Ooh die paaseitjes, herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hou ik toch van eten, looking good! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh raspatat dat wil ik wel een keer proeven

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem13.3.17

  Mooie en inspirerende foto's weer :) En sterkte met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhh Nicole, wat jammer! Break-ups zijn nooit leuk. Ik hoop dat je je ook wel een beetje opgelucht voelt en dat het snel minder pijn doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat je er snel weer bovenop komt en weer veel zin krijgt in al het leuks. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aahw niet leuk! Maar veel naar je mooie bloemen kijken :)
  Hmm dat recept ga ik opzoeken ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sterkte, Nicole. Goed dat je vriendinnen er voor je zijn. ♥︎ Ik heb nog geen paaseitjes gegeten dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat jammer dat jullie relatie ten einde is... Zoiets is altijd verdrietig! Wel fijn dat je zo goed omringt bent door vriendinnetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen