Outfit: Mintgroene jas en witte sneakers - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit: Mintgroene jas en witte sneakersDe laatste keer dat ik outfitfoto's maakte en deze deelde op mijn blog? Dat was in augustus 2016... Toen mijn vaste fotograaf (a.k.a. mijn zusje) naar Maastricht verhuisde en nog alleen in de weekenden thuis was, werd het steeds lastiger om regelmatig foto's te maken.

Nu is vriendin Annemijn ook een blog is gestart en zij vindt het - net als ik - ook heel leuk om te experimenteren met fotografie. Toen ze voorstelde om samen outfitfoto's te maken, hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dat! Afgelopen zaterdag gingen we samen, gewapend met onze camera's, naar Kasteel Hoekelum in Ede om daar foto's te schieten.


Het was afgelopen zaterdag heerlijk weer. Zo lekker dat we zelfs op een terrasje koffie hebben gedronken. Het was dan ook de hoogste tijd om mijn mintgroene lentejas weer uit de kast te halen.

Deze mintgroene jas is één van de weinige kleurrijke items in mijn kledingkast. Ik draag eigenlijk alleen maar zwart, wit en grijs. Maar een gekleurd kledingstuk op z'n tijd kan ik ook wel waarderen.

Ik kocht de jas vorig jaar bij de ONLY en vorige week zag ik dat hij nu in de sale is voor €20. Dus mocht je hem ook zo leuk vinden, sprint dan nog even naar de ONLY, wie weet hangt hij er nog... Ik vind het een hele fijne en nette jas, die qua dikte perfect is voor de lente of herfst.Nieuw op mijn schoenenrek: deze Nike sneakers die nu nog zo wit zijn, dat het bijna pijn doet aan je ogen. Ik ben benieuwd hoe lang ze nog zo mooi wit blijven... mij kennende zijn ze binnen een paar weken zwart :-) Witte Nikes stonden al jarenlang op mijn verlanglijstje, maar stiekem vond ik ze altijd te duur. Totdat ik vorige week bij de Van Haren in Veenendaal een rek vond met allemaal Nike en Adidas sneaker voor een heel fijn prijsje.

Deze Nikes trokken direct mijn aandacht, deze sneakers waren precies waar ik naar op zoek was! En het beste van alles? Ze kostten maar €50!
De zwarte broek die ik op de foto's draag, scoorde ik ook afgelopen woensdag tijdens mijn shopsessie in Veenendaal. Alle mensen met korte benen opgelet: ga naar de ZARA! Ik ben daar nu al een paar keer geslaagd voor fijne broeken die qua lengte perfect zijn. Ik heb altijd moeite met fijne broeken vinden, omdat ze standaard te lang zijn. Deze broek was ook nog eens hartstikke betaalbaar: €17,95!

En nog een nieuw item in mijn outfit: deze sjaal. Ik kan totaal niet tegen wollen sjaals: ik krijg uitslag in mijn hals en kan niet stoppen met krabben. En zie maar eens een sjaal te vinden waar geen wol in zit... dat is bijna niet te doen!
Bij de H&M vond ik een groot rek met sjaals die in de sale waren, waaronder deze sjaal voor €10... zonder wol! Hij is van 100% polyester en is lekker groot en zacht. Helaas geeft hij nog heel erg af, maar een nachtje in de vriezer (ja, echt!) of een keer wassen helpt vaak wel.

Dat was 'm dan: de eerste outfitpost van 2017! Ik vond het weer super leuk om foto's te maken (en Annemijn ook!) dus waarschijnlijk verschijnen er binnenkort nog wel vaker outfitfoto's op mijn blog. Heb jij al een jas voor de lente gescoord?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke fleurige jas! Ik vind de schoenen ook heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jouw sjaal en jas zijn echt geweldig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. enorme leuke foto's zijn er van je gemaakt, ik heb geen lente jas maar vind de jouwe enorm leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je jasje echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Het jasje is zo leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke lente-outfit, de kleur van je jas is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De foto's zijn echt leuk geworden! En dat zelfs zonder je huisfotograaf :p

  BeantwoordenVerwijderen