Photo Diary #101 | Verschrikkelijke plantenverzorgster, pannenkoeken eten & bedrijfsuitje - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #101 | Verschrikkelijke plantenverzorgster, pannenkoeken eten & bedrijfsuitjeDeze week is voorbij gevlogen! Het leek wel gisteren dat ik op maandagochtend weer op kantoor aan het werk was, maar nu is het zondag als ik deze Photo Diary in elkaar zet. Gelukkig vind ik het alleen maar een goed teken als de tijd voor je idee zo snel gaat. Afgelopen week werkte vijf dagen op kantoor, sprak ik af met oud-studiegenootjes, had ik een personeelsuitje en ging ik eten met vrienden.


Op zondag ga ik met Tim bij mijn ouders eten. En ook mijn lieve zusje is weer terug in Nederland! Na vijf maanden stage in Frankrijk is ze nu voorlopig weer thuis en dat vind ik natuurlijk heel leuk!


Mijn moeder heeft super lekker gekookt: een shoarmaschotel met groenten en kaas. Smullen!


's Avonds kijk ik samen met Tim Wie is de Mol? terug. Ik vind het nog steeds zo jammer dat het programma tegenwoordig op zaterdagavond uitgezonden wordt. Ik zal vast niet de enige zijn die eigenlijk elke zaterdagavond wel een verjaardag, feestje of avondje met vrienden heeft gepland, waardoor ik Wie is de Mol? nooit live kan kijken. En aangezien ik veel te nieuwsgierig ben, kijk ik vaak al stiekem op social media wie er uit is...


Nicole en bloemen... waarom gaat dat altijd fout? Ik heb een mooie bos tulpen gekocht maar een paar dagen later hangen ze er alweer zo bij in de vaas.


Op woensdagavond komt Tim bij mij eten. We maken pannenkoeken (die er een stuk lekkerder zijn dan dat ze er uit zien op deze lelijke foto).


Na een dag werken, maak ik me donderdagavond klaar voor een avondje met oud-studiegenoten. Samen met een meisje van mijn studie hebben we een borrel georganiseerd voor alle studiegenoten. Uiteindelijk komen er maar vier meiden op af, maar ondanks dat we met een klein groepje zijn, is het wel een hele gezellige avond!


We gaan naar de Premier in Ede, waar we in onze studententijd vaak te vinden waren.


Op vrijdag halen we op kantoor altijd lunch. De ene keer bij de Subway, dan bij de Turkse bakker... deze keer gaan we voor de Bakker Bart waar ik een super lekker broodje gezond haal.


Vrijdag is het tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje van Media Artists, het bedrijf waar ik werk. Super leuk om in mijn vijfde werkweek al mee te mogen op het bedrijfsuitje. We gaan steengrillen en bowlen in Veenendaal en duiken daarna nog de kroeg in. Het is uiteindelijk drie uur als ik op bed ligt, dus dat betekent dat het een geslaagde avond was!


De volgende ochtend slaap ik eerst lekker uit. Daarna ga ik naar het centrum van Ede om wat inkopen te doen voor mijn blog voor een interieurcampagne die deze week online komt. Ik koop wat spulletjes bij de Kwantum, HEMA en Xenos en ben de rest van de middag bezig met de styling en fotografie. Zo'n artikel kost altijd veel tijd, maar vind ik wel één van de leukste dingen om te doen. Houd mijn blog in de gaten, want deze week komt het blogartikel online.


Nog een bloemen fail... als ik boodschappen doe bij de Hoogvliet, koop ik ook een bos bloemen. In de winkel zien ze er erg mooi uit en denk ik dat ze donkerroze zijn. Maar wanneer ik ze thuis in een vaas zet, zie ik dat ze paars zijn. En laat dat nu net de enige kleur zijn die ik verschrikkelijk vind... Bovendien stinken ze ook nog enorm dus wanneer jij dit leest, is de kans groot dat ik ze al in de prullenbak heb gegooid.


De laatste aflevering van My Crazy Ex-Girlfriend kijken... noooo! Ik heb geen idee of er nog een nieuw seizoen komt, maar aangezien de laatste aflevering een open eind heeft, hoop ik daar wel op.


Aan het einde van de middag rijd ik naar Dodewaard, waar ik samen met Tim bij een bevriend stel ga eten. Ze hebben ontzettend lekker gekookt: gehakt met kaas en bacon uit de oven, broccoli en een aardappelsalade met rode ui en augurkjes. We hebben met z'n vieren een kilo (!) gehakt opgegeten, dus je kunt je wel voorstellen dat ik de rest van de avond niets meer hoefde te eten, haha!

Deze week werk ik vier dagen op kantoor. Op mijn vrije dag heb ik een afspraak bij de opticien om mijn ogen op de laten meten. Ik heb de laatste tijd weer erg veel last van hoofdpijn, dus ik heb het idee dat de bril die ik gebruik wanneer ik achter mijn laptop zit, niet meer de goede sterkte heeft. Verder heb ik nog geen spannende plannen deze week, maar wel een verjaardag in het weekend. Altijd fijn om iets leuks te hebben om naar uit te kijken! 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

12 opmerkingen:

 1. Leuke week weer! Lekker eten komt er voorbij, en je bent echt niet de enige die dat heeft met de bloemen hahaha, ik heb er ook zo vaak last van! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oew bowlen, dat moet ik ook echt weer eens gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke, drukke week! Enneuhm, mijn planten gaan ook altijd meteen dood. Ik vind het knap dat onze kerstster nog steeds mooi staat! Lijkt me trouwens een erg fijn bedrijfsuitje! Dat van ons was een heel stuk minder leuk, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oeh dat gehakt met bacon ziet er amazing uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh dat eten ziet er heerlijk uit, leuke week heb je gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er leuk uit dat bowlen heb ik pas geleden ook weer gedaan, te lang geleden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben benieuwd naar het artikel over je interieur! En ik vind die bloemen eigenlijk best mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tip voor je tulpen, gewoon even korter knippen ;-) ze groeien binnen nou eenmaal heel hard, maar de steel is niet zo stevig dat ze rechtop blijven staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Anne Marije, dankjewel voor de tip! Ik ga het in het vervolg eens proberen. Wie weet word ik ooit nog een geweldige planten- en bloemenverzorgster :-) Liefs, Nicole

   Verwijderen
 9. Wauw bowlen dat is voor mij echt meer dan 5 jaar geleden denk ik zo.. en ik word altijd vrolijk van jouw food foto's haha, thanks!

  BeantwoordenVerwijderen