Photo Diary #99 | Wie is de Mol?, grillen met vrienden en darten! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #99 | Wie is de Mol?, grillen met vrienden en darten!Afgelopen week keek ik de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? (yes!), speelde ik veel spelletjes met vrienden en familie, oefende ik met mijn nieuwe aquarelverf, had ik woensdag een dag vrij en dus eindelijk weer tijd om een leuk blogartikel in elkaar te zetten en had ik een hele gezellige grillparty met vrienden. 


Op zondag ga ik 's ochtends naar de kerk en 's middags rijd ik naar Zetten. Omdat we zaterdagavond een feestje hadden, konden Tim en ik Wie is de Mol? niet live kijken, maar op zondagmiddag hebben we daar uitgebreid te tijd voor. Wie is de Mol? is het enige programma dat ik al jaren op de voet volg, ik vind het zo'n leuk en spannend programma!


We houden een relaxte zondagmiddag en spelen spelletjes, onder andere Triominos.


Op maandagavond komt Tim bij mij eten. We eten kofta, een heerlijk wereldgerecht van Knorr en spelen daarna Doodle City, ons nieuwe favoriete spelletje.


Ik heb eindelijk aquarelverf besteld! De rest van de week heb ik op mijn vrije avondjes veel tijd besteed aan handlettering en gekliederd met aquarelverf.


Omdat ik een 36-uurs contract heb, werk ik de ene week vijf dagen en de andere week vier. Deze week werk ik vier dagen en dus heb ik op woensdag een dag vrij, heerlijk! 's Ochtends maak ik het huis schoon (tja, dat moet ook gebeuren...) en lunch met zelfgemaakte pompoensoep en twee crackers met avocado.


De rest van de middag ben ik bezig met een heel leuk blogartikel dat deze week online komt. Ik bouw zelfs een speciale setting bij het raam, zodat ik zo goed mogelijk licht heb bij het maken van de foto's.


's Avonds komen mijn ouders gezellig eten. Het toetje? Mona pudding!


Mijn ouders zijn trouwe lezers van mijn blog. Mijn moeder had ik mijn vorige Photo Diary gelezen dat ik na het opruimen van mijn kerstspullen niet goed wist hoe ik mijn huis nu moest decoreren. Daarom neemt ze deze twee leuke, lenteachtige bloemetjes voor me mee. Ik koop zelf nog twee potjes bij de Blokker en nu heb ik in ieder geval weer wat leuks in mijn kamer staan!


Vrijdag: de laatste werkdag van de week! Ik vertrek 's ochtends extra vroeg van huis omdat er erg slecht weer voorspeld wordt. Gelukkig valt het uiteindelijk erg mee en kom ik veilig - zonder te vallen! - aan op kantoor.


Na een lange werkdag en een gezellige vrijdagmiddagborrel heb ik 's avonds geen zin meer om te koken. Gelukkig woon ik op één minuut loopafstand van de snackbar vandaan en dus haal ik een frietje en een frikandel :-)


Het plan is om op vrijdagavond naar een vriendin in Brabant te gaan, maar vanwege de slechte weersvoorspellingen besluiten we dat plan toch maar te cancellen. In plaats daarvan ga ik even langs mijn ouders en kijken we samen The Voice of Holland. Mijn moeder vraagt of ik bowl wil en ja, dat wil ik wel. Ik zeg: 'Met slagroom erop alsjeblieft'. En dit is wat er dan gebeurt, typisch de humor van mijn familie, haha!


Op zaterdag slaap ik eerst uit tot een uur of tien. Daarna is het tijd om mijn kamer schoon te maken en doe ik de rest van de dag lekker rustig aan. Ik kijk de nieuwe aflevering van My Crazy Ex Girlfriend op Netflix, een heerlijk foute, maar feel-good serie.


Even douchen, mezelf opmaken en aankleden om boodschappen te gaan doen!


's Avonds is het namelijk tijd voor de kwartaallijkse grillsessie met onze vriendengroep. Eens in de drie maanden eten we gezellig samen en deze keer is het mijn beurt om vlees te halen. Zoals je ziet is dat heel wat vlees, maar ja... wat wil je als je met twaalf man bent (waarvan acht mannen met grote eetlust? ;-))


We hebben een super gezellige avond met onze vrienden. Het komt zelfs zover dat ik ga darten (terwijl ik daar nooit iets van snap en er eigenlijk geen bal aan vind). Maar nu iemand me het heeft uitgelegd, vind ik het stiekem toch wel leuk!

Deze week werk ik weer vijf dagen en heb ik een leuk weekend voor de boeg! Op vrijdag ga ik uit eten met drie vriendinnen die ik al ken sinds groep 1 van de basisschool en zaterdag ga ik langs bij twee vrienden om hun nieuwe huisje te bewonderen. Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

 1. Gezellige week weer! Die Mona toetjes horen bij het bij-elkaar-zijn met de familie haha! Lekker zo in de zoveel tijd een dagje vrij, kun je weer even bijkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat had je een leuke en fijne week! Heerlijk om op woensdag een dagje vrij te zijn en leuk dat je je ouders zoveel zag. Ik houd ook zo erg van WIDM! Alleen heb ik het altijd fout, dus voorspellingen doe ik maar niet meer... Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat gezellig zo'n grilsessie! Wat een leuke week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik denk dat jochem de mol is :D wie denken jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk Diederik! Maar aangezien ik het in al die jaren dat ik het volg nog geen één keer goed heb gehad, zal ik er ook nu wel flink naast zitten... :-)

   Verwijderen
 5. Ik ga a.s. zaterdag grillen met mijn collega's! Oh wie is de mol volg ik echt niet, haha misschien toch ooit maar eens kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellige week Nicole! Heb heel hard gelachen om dat slagroom bordje in je bekertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er een gezellige week uit! Dat zwarte blouseje met bloemetjes staat je zo goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen