Photo Diary #98 | Eerste werkweek, sneeuw & shoppen! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #98 | Eerste werkweek, sneeuw & shoppen!Hoi! Leuk dat je weer mijn Photo Diary hebt aangeklikt. Elke maandag blik ik samen met jullie terug op mijn week en laat ik aan de hand van foto's zien wat ik afgelopen week heb beleefd. Mijn week begon 'spannend': het was namelijk mijn eerste werkweek bij mijn nieuwe baan.

Gelukkig is het enorm goed bevallen en kijk ik terug op een hele leuke, eerste week waarin ik superveel geleerd heb! In mijn vrije tijd ruimde ik al mijn kerstspullen op (snik), keek ik The Jungle Book met Tim, speelde ik spelletjes met mijn ouders en zusje en ging ik shoppen. Klik verder op mijn week in foto's te zien!


Een spannend begin van een nieuwe week, want op maandag begin ik namelijk aan mijn eerste werkweek bij Media Artists, mijn nieuwe baan! Op maandagochtend word ik om half 9 hartelijk ontvangen en word ik meteen aan het werk gezet.


Op dinsdagavond is het toch echt tijd om mijn kerstspulletjes op te ruimen. Lampjes en kerstballen uit de kerstboom, de kerstboom bij het grofvuil zetten en ook mijn leuke kerstman gaat de kast in. Jammer, want nu weet ik niet zo goed hoe ik mijn kamer de komende maanden moet decoreren.


Daarom koop ik maar een nieuwe bos bloemen, wat meteen weer heel gezellig staat! Bij de Albert Heijn zijn de rozen in de aanbieding: twee bossen rozen voor maar €4! Ik doe ze in mijn mooie nieuwe vaas die ik van de moeder van Tim heb gekregen.


Op woensdag komt Tim bij mij eten. We eten sperzieboontjes met gebakken aardappeltjes en SUPER lekkere kip piri piri uit de oven. Deze is trouwens ook van de Albert Heijn, echt een aanrader!


Daarna duiken we lekker op de bank en kijken we - onder het genot van chocolademousse - The Jungle Book. We kijken de versie die in 2016 is uitgekomen, de vernieuwde versie van de tekenfilm die alle mensen van mijn leeftijd ongetwijfeld kennen. Het is een prachtige film die ontzettend knap gemaakt is, Tim en ik vinden hem beide heel leuk!


Op donderdag ben ik van plan om pompoensoep te maken. Ik heb alle ingrediënten in huis en ga zelfs nog speciaal langs mijn ouders' huis om daar een staafmixer op te halen (die heb ik zelf namelijk niet). Ik zet daar meteen mijn auto af zodat mijn vader hem mee kan nemen naar de garage voor APK. Ik klets nog even gezellig en ga daarna naar huis... je raadt het al: zonder staafmixer. Die ben ik vergeten en dus geen pompoensoep voor mij. Gelukkig heb ik een vriezer vol met eten dus maak ik aardappeltjes uit de oven en eet ik er een schnitzel bij.


Op vrijdag borrel ik na een eerste, hele leuke werkweek nog even na met collega's. Daarna ga ik bij mijn ouders eten. Na het eten spelen we Scrabble, wat ik een super leuk spel vind, maar mijn moeder wint altijd! Daarna kijken we nog even TV en ga ik lekker vroeg naar huis om te slapen.


De volgende ochtend word ik - net als de rest van Nederland - wakker met dit uitzicht: sneeuw! In Ede heeft het niet enorm hard gesneeuwd, maar het is wel flink glad overal. 's Ochtends werk ik eerst aan mijn blog: ik maak wat foto's en schrijf alvast wat artikelen.


's Middags lunch ik met twee boterhammen met gebakken ei en kaas, zo lekker! Ik wacht tot na de lunch voordat ik naar buiten ga, ik durf het namelijk niet aan met die gladheid. Gelukkig valt het heel erg mee en kan ik zonder te vallen naar het centrum van Ede fietsen.


Omdat ik op oudjaarsdag helaas niet zo goed ben geslaagd tijdens de jaarlijkse shopsessie van m'n zusje en mij - en ik echt kleding nodig had - waag ik maar een tweede poging tot het kopen van kleding. En dat gaat gelukkig heel erg goed! Ik koop dit super leuke jasje bij de ONLY in de sale voor maar €20. Verder koop ik nog een grijs vest, een zwarte blazer en een T-shirtje. Allemaal in de sale, yay!


's Avonds vieren twee vrienden hun verjaardag in Veenendaal. Reinier krijgt van de hele vriendengroep een koffiezetapparaat cadeau en daar is hij heel erg blij mee!


Op zondag ga ik 's ochtends naar de kerk en daarna kruip ik achter mijn computer om deze Photo Diary in elkaar te zetten en wat foto's te bewerken voor artikelen die deze week online komen.

Deze week werk ik weer bij Media Artists - dit keer 4 dagen (lang leve een 36-uurs contract!) Verder is mijn agenda nog aardig leeg. Ik wil werken aan mijn goede voornemens: meer sporten en meer creatief bezig zijn. Ik heb aquarelverf besteld, dus daar ga ik deze week lekker mee aan de slag. Ik wens jullie allemaal een hele fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

 1. Leuke diary weer! Ik vind jouw foto's altijd zo leuk, mede omdat je redelijk dichtbij woont, maar ook omdat je laat zien dat het hele leven gewoon heel normaal is, en je het echt laat zien hoe het ook realistisch is. Lekker normaal eten thuis, op de bank hangen en spelletjes doen, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Piri piri is een erg lekkere saus (en niet eens zo slecht)! vooral bij de spareribs zijn ze heerlijk. ah wat leuk dat je ook een gebakken ei met kaas eet haha dat doe ik ook al heel mijn leven. Wat saai dan weer altijd he zonder de kerst spulletjes. Ik hoop dat je het naar je zin hebt bij je nieuwe baan, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gebakken ei met kaas, yum! ik vind dat zo lekker he .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En hoe is je eerste week bij je nieuwe baan bevallen? Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhhhh het lijkt wel een eeuwigheid dat ik je blog heb bezocht. Ik heb je bloggie gemist haha <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je nieuwe job je zo goed bevalt! :) Dat jasje van Only staat je zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen