Photo Diary #100 | Chips eten in bed, naar de kringloop en uit eten - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #100 | Chips eten in bed, naar de kringloop en uit etenWoehoee, Photo Diary nummer 100 alweer! Ik kan niet geloven dat ik al honderd (!) weken mijn week in foto's met jullie heb gedeeld. En ik vind het elke week weer super leuk om te doen.

Afgelopen week bestond mijn week vooral uit werk, maar was er gelukkig ook nog genoeg tijd voor leuke dingen. Ik ging uit eten met vriendinnen die ik al ken sinds groep 1, met andere vrienden ging ik koffie drinken in het centrum van Ede én we bewonderden het nieuwe huis van twee andere vrienden (volg je 'm nog?!).


Maandagavond is mijn vaste 'boodschappenavond'. Ik woon op loopafstand van de Albert Heijn, dus na het avondeten pak ik altijd braaf mijn boodschappentas en loop ik naar de supermarkt. Ik ben een echte fruitliefhebber, er is geen fruit dat ik niet lekker vind. Ook deze week is mijn fruitmand weer aardig goed gevuld met fruit :-)


Er zijn heel veel voordelen van op jezelf wonen, maar dit vind ik toch wel het grootste voordeel: al lang op bed liggen, honger krijgen en dan gewoon op maandagavond chips eten in bed :-)


Groetjes vanuit de jungle! Dit is mijn werkplek op kantoor. Ik vind het heel tof met die grote planten overal.


Mijn leuke kamer! Ik ben nog steeds zo blij met de plankjes boven mijn eettafel. Eens in de zoveel tijd zet ik er weer wat nieuws op voor de afwisseling. En ik probeer ook nog steeds elke week een verse bos bloemen te kopen, ik vind dat zo gezellig!


Als ik woensdag na mijn werk naar de auto loop, zie ik deze prachtige lucht!


Op woensdagavond is de kringloopwinkel in Ede geopend. Vaak is Tim bij mij op woensdagavond (en hij is niet zo'n fan van kringloopwinkels), maar nu ga ik met mijn moeder even langs de kringloop. Het is zo lang geleden dat ik voor het laatst in een kringloopwinkel was, maar elke keer ben ik weer helemaal blij als ik tussen al die oude prulletjes kan rommelen.


Het lukt me weer: tussen de bergen met rotzooi vind ik weer een paar leuke pareltjes. Mijn beste aankoop? Deze draadmand trolley die ik voor €4 (!) mee mocht nemen. Ik heb hem meteen in mijn woongedeelte gezet en wat leuke spulletjes erin gezet.


Ook scoor ik nog een stapel tijdschriften, waaronder twee Flow tijdschriften. Heerlijk om die 's avonds voor het slapen gaan in bed te lezen.


Een heel leuk perspakketje van Oral B! Een aantal producten uit de nieuwe 3D White Collectie waar ik héél benieuwd naar ben (zou ik écht wittere tanden krijgen?) en een handdoek met mijn naam erop geborduurd, hoe tof?! Ik ga de producten zeker testen en als mijn tanden over een paar weken stralend wit zijn, ga ik er uiteraard een artikel over schrijven.Op vrijdagavond spreek ik af met drie vriendinnen die ik al sinds groep 1 ken. We hebben samen op dezelfde basisschool en middelbare school gezeten én hebben in ons pre-examenjaar de feestcommissie gerund. We gaan uit eten bij Dixie's in Ede, waar je voor €16,99 een driegangenmenu kunt eten. Oftewel: veel voor weinig en daar houden we van! Het is zoals altijd weer super gezellig, een hele fijne avond!


Op zaterdag probeer ik eerst uit te slapen, maar uiteraard word ik al wakker om 9 uur. Ik heb genoeg te doen, dus eigenlijk is het niet zo erg. Na een ochtendje schoongemaakt te hebben (schouderklopje voor mezelf) ga ik na de lunch even langs mijn vader die nieuwe lampjes op mijn fiets zet. Ik bof maar met zo'n handige vader, want zelf heb ik echt twee linkerhanden.


Aan het eind van de middag spreek ik in het centrum van Ede af met vijf vrienden. We gaan koffie drinken bij Effe Anders in Ede, een heel leuk koffietentje waar ze super lekkere koffie hebben. Ik ga voor de cappuccino met karamel, hmmm!


's Avonds ga ik samen met Tim langs bij twee vrienden die zijn gaan samenwonen in Ede. We bewonderen hun nieuwe huisje, kijken samen Wie is de Mol? en spelen het Wie is de Mol?-spel. Het is zó gezellig dat we volgens mij pas om 3 uur in ons bed liggen, wat voor mij echt heel erg laat is, haha!


Op zondagmorgen slapen we eerst uit tot 11 uur, heerlijk! We ontbijten samen en daarna gaat Tim naar huis om huiswerk te doen. Ik besteed mijn tijd aan het oefenen van handlettering met mijn nieuwe handlettering boek (Handlettering doe je zo!) en waterverf.


's Middags ga ik bij mijn ouders eten. Mijn moeder heeft een heerlijke ovenschotel gemaakt met rösti, shoarma, sperzieboontjes en kaas. Daarna spelen we spelletjes, Doodle City (mijn favoriete spel van het moment) en Scrabble, maar dat kan ik nooit winnen van mijn moeder.

En nu staat er weer een nieuwe werkweek voor de deur! Deze week werk ik vier dagen en woensdag ben ik vrij. Ik ga samen met een vriendin bij een appartement in Veenendaal kijken. We zijn een beetje aan het oriënteren zijn voor een plekje waar we met z'n tweetjes kunnen gaan wonen. Zo hebben we wat meer ruimte en hoef ik de badkamer en keuken met minder mensen te delen. Ik ben benieuwd of het wat wordt!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

12 opmerkingen:

 1. Oeh, ik ben benieuwd of het appartementje wat voor jullie is, wie weet kom ik je dan nog eens tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Ik ontving het pakketje van Oral B ook en mijn vriend test de tandpasta op dit moment; ik zie volgens mij al een klein beetje verschil! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, dat klinkt goed! Ik ben ook heel benieuwd of het bij mij werkt. Wat grappig trouwens dat jouw vriend die producten test! 😊

   Verwijderen
 3. Kringloopwinkels zijn zo leuk altijd, ik kan daar echt uren rondsnuffelen. En dan die mand voor 4 euro, heel tof! Het WIDM spel moet ik ook nog aanschaffen! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke week weer! Dat rekje is zó tof, wat een fijne aankoop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk weekje! haha ik woon nog thuis, maar eet altijd wel chips doordeweeks :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hehe ik moet altijd zo lachen want er komt in je overzicht altijd wel weer een bordspel tevoorschijn haha! leuk om te zien en oh ik hou ook echt van chippies hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw je bent echt goed in handlettering, ziet er goed uit! en wat een leuke koopjes bij de kringloopwinkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje, die trolley voor slechts 4 euro? Dat is inderdaad een geweldige aankoop!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke weekje heb je gehad meid.
  Super mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind in de kringloopwinkel rond neuzen vaak ook erg gezellig! :) Jammer genoeg hier al weer een tijdje geleden... Leuke trolley heb je gevonden! Fijne, nieuwe week toegewenst. Geniet van je vrije dag woensdag!

  BeantwoordenVerwijderen