Budgetbeauty: Miss Sporty Really Me! Foundation sticks - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Budgetbeauty: Miss Sporty Really Me! Foundation sticksToen ik twee jaar geleden nog dagelijks blogde (ik kan het me bijna niet meer voorstellen, jullie nog wel?), kwamen er wekelijks beautyreviews voorbij op mijn blog. Ik testte elke week wel een nieuw product uit, maar het afgelopen jaar ben ik niet zo experimenteel geweest met make-up als dat ik ooit was. Inmiddels gebruik ik een aantal make-upproducten die ik zó fijn vind, dat ik ze elke keer opnieuw koop.

Ik ontvang nog wel regelmatig make-upproducten van PR-bureaus en merken en uiteraard probeer ik al die producten uit. Zo nu en dan zitten daar hele mooie producten tussen die ik maar al te graag met jullie wil delen. Vorige week ontving ik een pakketje met de nieuwe producten van Miss Sporty, waaronder deze super betaalbare foundation sticks. Benieuwd of dit budgetproduct niet alleen goedkoop is maar ook nog eens kwalitatief goed? Lees dan snel verder!


Miss Sporty Really Me! Foundation Sticks - €4,49 per stuk

Ik heb al eens eerder foundation sticks geprobeerd van verschillende merken - zowel budget als high end. Ik moet zeggen dat ik nooit een fan ben geweest van die foundation sticks. Ik vind ze vaak erg droog en dat zie je ook terug op je huid.

Deze sticks van Miss Sporty beloven je huid echter een heel natuurlijk resultaat te geven, dus mijn aandacht was direct getrokken.

De verpakking vind ik leuk vormgegeven. Bovendien vind ik het formaat van zo'n stick heel erg praktisch: je gooit 'm zo in je tas en kunt gedurende de dag snel en gemakkelijk je foundation bijwerken als dat nodig is.Van links naar rechts: 001 Ivory - 002 Really Light - 003 Really Medium - 004 Really Honey

De Miss Sporty Really Me! Foundation Sticks komen in vier verschillende tinten. Omdat ik een hele lichte huid heb, heb ik standaard de lichtste kleur foundation nodig. Soms kan ik niet eens een foundation vinden die licht genoeg is.

Opvallend genoeg is in deze lijn niet het laagste nummer de lichtste kleur, maar 002 Reallly Light is de lichtste kleur. Even opletten dus als je in de drogist op zoek gaat naar deze foundation sticks! 001 Ivory heeft een warme ondertoon en is dus iets donkerder dan 002 Really Light, die eerder een koele, gele ondertoon heeft.

De foundation sticks zijn verrassend romig en helemaal niet zo droog als ik gewend ben van de sticks die ik eerder heb geprobeerd. Pluspuntje!Op bovenstaande foto's kun zie je mijn gezicht zonder foundation en mijn gezicht met foundation. 002 Really Light is de perfecte tint voor mijn huidskleur. Roodheden en ongewenste pukkeltjes worden goed bedekt en alsnog heeft de foundation een hele natuurlijke finish.

De Miss Sporty Really Me! Foundation sticks zijn wat mij betreft een echte aanrader. De sticks hebben een handig formaat, zijn goed uit te smeren op je gezicht en geven een prima dekking. Daarnaast zijn ze ook nog eens hartstikke betaalbaar, wat ik altijd een groot pluspunt vindt!

Je vindt de Miss Sporty Really Me! Foundation sticks voor €4,49 per stuk bij o.a. Etos. De sticks zijn verkrijgbaar in de winkel vanaf 15 februari. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

 1. Ze zien er goed uit! Ik vind alleen de verpakkingen van Miss Sporty altijd wat minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het effect is inderdaad heel natuurlijk! Misschien voor mij iets te subtiel ;). Ik heb wel wat last van roodheden die ik nog iets meer bedekt zou willen hebben. Wel is deze foundation geschikt voor de zomer, als je iets lichts wilt dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het effect wel heel mooi, persoonlijk houd ik wel van zo'n lichte dekking!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel natuurlijk effect inderdaad, fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk product! Vind alleen de dekking niet zo goed... Zelf houd ik wel van iets meer dekking :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijkt me echt een heel erg handig product!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super goeie producten zijn het.
  En super mooie resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen