Photo Diary #89 | Een dagje naar Utrecht, laatste werkweek bij One4Marketing en op vakantie naar Nice!


Het is zondag en dat betekent… tijd voor een nieuwe Photo Diary! Afgelopen week was een beetje een gekke week. Na drie en half jaar gewerkt te hebben bij One4Marketing, nam ik afgelopen week afscheid en had ik mijn aller-allerlaatste werkdagje op donderdag. Volgende week maandag begin ik bij mijn nieuwe baan in het Van der Valk hotel als marketing- en contentmanager, maar eerst ben ik aan het genieten en uitrusten in... Nice! Mijn zusje loopt hier stage en vrijdag ben ik hierheen gevlogen om een paar daagjes te relaxen.

Benieuwd hoe mijn afgelopen week eruit zag? Lees dan snel verder!


Doordat Tim nu naast zijn werk ook nog twee avonden per week naar school gaat (en ook ik een druk leven heb), zien we elkaar een stuk minder. Daarom is het de hoogste tijd om samen een dagje op stap te gaan op zaterdag, naar Utrecht! Het is heerlijk weer, we shoppen een beetje en lopen over de markt.


’s Middags nemen we pauze en drinken we wat op een terrasje bij de Oude Gracht. Genieten van het zonnetje!


Wat heeft Utrecht toch leuke straatjes. Ik denk dat ik Utrecht zelfs leuker vind dat Amsterdam omdat het iets kleiner en knusser is.


Vanaf de Dom lopen we iets uit het centrum naar de Oude Hortus. Je betaalt €2,50 entree en komt dan in een prachtige tuin terecht vol mooie planten. Ook zijn er kassen waar je doorheen kunt lopen. Echt een aanrader als je een keer in Utrecht bent!


Ik koop deze kaart in het winkeltje bij de Oude Hortus, lekker droge humor :-)


We hebben de auto een stuk uit het centrum geparkeerd (want, gratis!). Met de bus gaan we terug naar de parkeerplaats en vanaf daar rijden we met de auto naar Woerden, omdat we daar lekker uit eten gaan. Een tijdje geleden kon je bij de Albert Heijn sparen voor een tweede driegangenmenu en op aanraden van een collega gaan we uit eten bij De Beren, een gezellig eetcafé dat op verschillende plekken in Nederland zit.


Als voorgerecht hebben we drie verschillende crostini’s met carpaccio, bruchetta en pulled pork. Mijn hoofdgerecht is varkensmedaillons in spek met honing en groenten en friet en als toetje thee met een cupcake.
En uiteindelijk hebben we nog geen €40 afgerekend met z’n tweeën. Ideaal, een tweede menu gratis! Ik vond het eten erg lekker en de bediening was heel vriendelijk, we hebben een heel fijn dagje gehad samen.


Mijn standaard ontbijtje als ik bij Tim blijf slapen: halfvolle yoghurt met cruesli en banaan.


Daarna ga ik samen met Tim naar de kerk in Veenendaal.


De rest van de middag ben ik lekker thuis aan het rommelen. Ik hang mijn grid wall aan de muur met allerlei leuke dingetjes eraan.


Ik heb zin in een ultieme relaxzondag en doe die dag verder ook niet zoveel. Ik kijk de film Gooische Vrouwen, die ik nog nooit eerder had gezien. Erg hè? Ik vond ‘m erg leuk, een lekkere feel good movie.


’s Avonds komt Tim gezellig eten. Ik maak een ovenschotel met pasta, broccoli, spekjes, pittige pastasaus en kaas. Heerlijk!


Op maandag start mijn aller-allerlaatste werkweek bij One4Marketing. Ik ga langs bij een klant waar ik alvast afscheid neem. Ik neem saucijzenbroodjes mee voor de medewerkers en voor mezelf chocoladepepernoten. Ik kon het niet meer weerstaan, haha :-)


Bij de Albert Heijn koop ik deze suuuuper lekkere oatmeal cookies. Ook al klinkt het heel gezond, volgens mij barsten ze van de boter en suiker, maar erg lekker is het wel!’s Avonds eet ik voor het eerst van mijn leven… een stoommaaltijd! Ik ben helemaal gefascineerd als ik zie hoe dat in z’n werk gaat in de magnetron. En het is verrassend lekker!


Op woensdag krijg ik van een andere klant een prachtige bos bloemen als dank voor de werkzaamheden die ik heb gedaan. Zo leuk!


Donderdag is het echt zover: mijn laatste dag bij One4Marketing! Ik neem taart mee voor alle collega’s (natuurlijk heb ik ontiegelijk veel over waardoor ik die dag wel 3(!) stukken taart eet, oeps).


Ik word verwend met hele leuke cadeautjes van mijn collega’s en krijg nog een hele lieve speech van onze directeur. Ik kijk terug op een hele leuke tijd bij One4Marketing, maar heb ook erg veel zin in mijn nieuwe uitdaging bij het Van der Valk hotel in Veenendaal.


Vrijdagochtend gaat de wekker en besef ik me: ik hoef niet te werken! Integendeel… ik ga op vakantie! Mijn zusje loopt stage in Nice en ik ga haar daar opzoeken. Op vrijdagochtend ga ik met de trein richting Eindhoven en vanaf daar vlieg in naar Nice. Daar ben ik nu dus en de komende week hoop ik wat leuke foto’s en hotspots te delen van Nice. Dus, als je dat leuk vindt om te zien… check mijn blog dan even de komende week!

Geniet van jullie zondag, dat ga ik in ieder geval wel doen! Het is hier vandaag 27 graden, dus wij gaan een dagje op het strand door brengen. Je hoort mij niet klagen… :-)

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke week in mooie foto's! Het zal wel even wennen zijn dat je nu niet meer bij je oude werk zit. Maar gelukkig heb je eerst nog een vakantie om bij te komen van alles. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel benieuwd naar je foto's uit Nice, super leuk, nog even lekker genieten! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben benieuwd naar hoe je het in Nice hebt!

    BeantwoordenVerwijderen