Photo Diary #88 | Cocktailparty met vriendinnen, nieuwe zonnebril en zelf een 'grid wall' maken


Joehoe, het is weer zondag en dat betekent: tijd voor een nieuwe Photo Diary! Ik ben zo blij dat de temperaturen eindelijk weer een beetje normaal zijn, ik heb het gevoel dat ik eindelijk weer een beetje adem kan halen. Ik heb de afgelopen week regelmatig een avondje op de bank doorgebracht inclusief kaarsjes en een dekentje, voor mij hét teken dat de herfst is begonnen.

Afgelopen week maakte ik zelf cocktails met vriendinnen, kreeg ik veel leuke pakketjes opgestuurd voor mijn blog, ging ik op mijn vrije dag sporten én een DIY maken en ik verfde mijn haar. Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Simpel eten op zaterdagavond: tomatensoep van Unox en versgebakken stokbrood met kaas. En een bos mooie nieuwe bloemen die ik bij de Albert Heijn heb gehaald, witte en rode gerbra's. (Als dit totaal geen gerbra's zijn, vergeef me... ik ben een planten- en bloemenanalfabeet)


Op zaterdagavond heb ik een super leuke avond met vriendinnen gepland, namelijk een cocktailparty! Deze avond staat al sinds mei gepland, toen we deze cocktailparty cadeau gaven aan één van onze vriendinnetjes. De cocktailparty wordt bij mij thuis gehouden en van tevoren kleed ik de tafel alvast leuk aan en zet ik alle ingrediënten voor onze cocktails erop.


We maken drie verschillende soorten cocktails: sex on the beach, mojito (mijn favoriet!) en 43 iced tea. De receptjes schreef ik van tevoren alvast op kaartjes, zodat we die er makkelijk bij kunnen pakken.


Iedereen neemt lekkere hapjes mee en ik haal carrotcake bij de Albert Heijn die echt verrassend lekker is! De leuke cocktailprikkertjes met een zilveren strikje heb ik bij de Sostrene Grene gekocht voor maar €0,84!


Het is de eerste keer dat ik cocktails maak en het is super leuk om te doen! We beginnen met mojito en de rest van de avond heb ik geen foto's meer gemaakt. We hebben in ieder geval veel héle lekkere cocktails geproefd en omdat we nog zoveel over hebben, plannen we meteen onze volgende cocktailavond in november!


Tja, het is weer zo'n week dat ik héél veel foto's van mijn eten heb gemaakt, dus als je heel erg honger hebt, kun je deze Photo Diary maar beter wegklikken :-) Mijn ontbijtje op zondagochtend: knäckebrod met kaas (love it), een vers sapje en muntthee.


's Middags wil Tim Formule 1 kijken en aangezien dat mij niets scheelt, kom ik met een veel beter plan: ik ga in bad! In mijn eigen huisje heb ik geen bad en als er iets is wat ik mis, dan is het wel een bad. Gelukkig heeft Tim thuis wel een bad, dus daar maak ik optimaal gebruik van. Ja, je ziet het goed: inclusief kaarsjes, scrub en een maskertje. Ultiem relaxen!


's Avonds kijk ik samen met Tim Heel Holland Bakt. Wat een heerlijk programma is dat toch! Ik ben helemaal fan van André van Duin, hij is gewoon de mannelijke versie van Martine Bijl en hij presenteert het ontzettend leuk!


Op maandagavond is het tijd voor de maandelijkse 'pizzasessie' op mijn werk. Zonder pizza zoals je ziet, maar dit keer plaatsen we een bestelling bij Kip2Go. Ook heel erg lekker, vooral de mega dikke Vlaamse frieten zijn super lekker!


Na de pizzasessie ga ik even snel langs bij mijn ouders en daarna door naar een vriend, waar we met een paar van onze vrienden Kolonisten spelen. Het blijft een leuk spel!


Ontbijtje op maandagochtend: kwark met banaan, een groot glas water met limoen en een vers fruitsapje. Ik word heel erg vroeg wakker, waardoor ik 's ochtends nog zeeën van tijd heb. Stiekem best lekker! Ik pak mijn nieuwe boek van Jill Mansell erbij en lees een hoofdstukje voordat ik naar mijn werk ga.


's Avonds eet ik alleen en dan zet ik meestal een programma of YouTube-video op. Dit keer kijk ik de weekvlog van Anna Nooshin (ik ben echt fan van haar weekvlogs!) terwijl ik een megabord couscous met Griekse kofta eet. Super lekker!


Woensdag is mijn vrije dagje en om 10 uur sta ik al in de sportschool voor een groepslesje XCO. Een heerlijk begin van de dag!


Ik loop al weer een paar weken rond met een beschamende uitgroei, dus de hoogste tijd om dat bij te werken! De vorige keer verfde ik mijn haar ook in de kleur 412 Iced Cacao van L'Oréal en dit is echt de fijnste haarverf in tijden! Vorige week was de haarverf ook nog eens in de aanbieding bij de Etos (1+1 gratis), dus ik nam er direct twee mee.


Doei uitgroei en hoi nieuwe zonnebril! De webshop Mariener vroeg of ik het leuk vond om twee zonnebrillen uit te zoeken in de webshop en dat vond ik natuurlijk geen probleem :-) De zon heeft nog vaak genoeg geschenen deze week, dus de perfecte gelegenheid om ze uit te testen.

Dit is één van de exemplaren die ik tot nu toe elke dag op heb gehad in de auto. Hij zit ontzettend fijn én werkt goed tegen de zon. En hij is ook nog heel erg leuk (ook wel mooi meegenomen). Kortom: ik ben dik tevreden!


's Avonds ga ik even langs bij mijn ouders om een pakketje op te halen. Een pakketje van Kruidvat met een aantal van hun 'oude' huidsverzorgingsproducten, maar dan in een nieuw jasje. De huidolie (helemaal links) gebruik ik nu een paar dagen en ik vind hem heel erg fijn! Hij ruikt heel erg lekker en voedt mijn huid goed. Wat ik met het rozenwater (tweede van rechts) aan moet, weet ik nog niet... iemand tips?


Ik heb eindelijk weer eens een DIY gemaakt! Op Pinterest kwam ik al een tijdje deze super leuke 'Grid Walls' tegen en ik wilde er dolgraag zelf eentje maken. Dus, op mijn vrije dagje ga ik naar de Karwei en koop ik daar een mega stuk gaas (1.50 x 60) voor €15. Ik ga even langs mijn super handige vader die er een vierkant stuk uithaalt waarmee ik zelf een grid wall kan maken. Binnenkort laat ik het eindresultaat zien op mijn blog!


Ik probeer een nieuw receptje uit op donderdag: wraps met chilibonen, kip, paprika en kaas en een salade van avocado en cherrytomaatjes. Prima te eten, maar ik mis wel echt wat smaak. Volgende keer dus wat meer kruiden toevoegen!


's Avonds ga ik langs bij TapAsia, het restaurant waar ik sinds een paar weken een freelance klus voor doe: de Facebookpagina bijhouden. Het is ontzettend leuk om te doen en ik geniet er echt van. En ik verdien er ook nog eens geld mee, beter kan toch niet? :-)


Vrijdag: weeeeekeeeeend! Na mijn werk ga ik langs bij mijn ouders om daar te eten en pakketjes op te halen. Hier kun je mijn zonnebril van Mariener trouwens nog iets beter zien, ik vind 'm zo tof!


En tja, op vrijdagavond kan ik tijdens het kijken van Expeditie Robinson mijn guilty pleasure echt niet weerstaan. Ik ben dol op (jonge) kaas met komkommer dus daar geniet ik intens van :-)

Ik kan het bijna niet geloven, maar deze week is het mijn laatste werkweek bij One4Marketing. Donderdag is mijn aller-allerlaatste dag bij het bedrijf waar ik sinds 2013 werk. Het wordt dus nog een druk weekje met de laatste dingetjes afronden en vrijdag vlieg ik naar Nice om mijn zusje op te zoeken die daar stage loopt, heel erg veel zin in! Ik blijf er tot volgende week woensdag, dus ik heb een lekkere vakantie (ja, alweer...) voor de boeg. Een fijne zondag en alvast een fijne week toegewenst!

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk overzichtje! Gaaf idee zeg, zo'n cocktailparty! En ook ik ben fan van Anna Nooshins vlogs én van Heel Holland Bakt. Je schrijft alleen dat André van Duijn de vrouwelijke versie is van Martine Bijl ;) Volgens mij moet dat 'mannelijke' zijn, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's allemaal en je haarkleur is echt prachtig! en anna nooshin vind ik ook echt geweldig, haar nieuwe lingerie en accessoires zijn ook super, heb er een aantal gekocht! en kolonisten ziet er bij jullie heel anders uit, met zn tweeën doen wij nu een ander spel van kolonisten die is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik de rozenwater van de kruitvat als tonic, werkt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat klinkt dit weer als een fijne week :) Geniet van Nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ahhh ik wil ook zo'n grid wall, heel tof. Ben benieuwd naar je DIY/eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen