Photo Diary #86 | Sporten, blogdagje & Beleef Landleven evenement - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #86 | Sporten, blogdagje & Beleef Landleven evenementTijd voor weer een nieuwe Photo Diary! Wat boffen we toch met het lekkere weer dat bijna eeuwig lijkt te duren. Ik zal je verklappen dat ik het niet héél erg vind als het toch weer iets koeler word, want ik weet bijna niet meer wat ik aan moet trekken met dat warme weer, haha :-) Afgelopen week tekende ik mijn contract bij mijn nieuwe baan (klik hier om meer te lezen over mijn nieuwe baan!), had ik een hele productieve blogdag, sprak ik af met vrienden, at ik héél veel salades (beter dan vorige week met al die pizza, pannenkoeken en taart) en ging ik met mijn ouders naar een evenement waar ik voor was uitgenodigd via mijn blog.

Ben je benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Op zaterdagochtend begin ik de dag met een heel gezond en verantwoord ontbijtje: magere kwark met nectarine en thee. Toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde, at ik altijd een doodnormale bruine boterham voor ontbijt, maar dat doe ik nu eigenlijk nooit meer. Kwark is wat minder zwaar op de maag én ook nog eens gezond.


's Avonds viert Tim zijn verjaardag met twee andere vrienden. Het feestje wordt gehouden bij Tim thuis en bijna iedereen van onze vriendengroep is er, super gezellig! Uiteindelijk liggen we om 3 uur op bed.


Zondag is het een donker en regenachtig dagje. Maar dat vind ik helemaal niet erg, ik vind het juist wel wat hebben. Zeker na al die warme dagen die we hebben gehad. Ik heb een heerlijke relaxmiddag: ik lees blogjes, steek kaarsjes aan en ga met een boek op de bank liggen.


's Avonds maak ik een simpele salade met ei, tomaat, komkommer, paprika en lenteui en eet ik een hamburger erbij. Let trouwens in deze Photo Diary even op hoe vaak ik salade eet deze week :-)


En 's avonds lekker vroeg slapen, om weer fit te zijn voor een nieuwe werkweek!


Toen ik in april dit jaar op vakantie was in Marmaris, kocht ik daar al een paar (neppe) witte All Stars. Omdat mijn vorige paar nog prima was, besloot ik mijn nieuwe gympen nog even in de kast te leggen. Nu zijn mijn witte All Stars bijna versleten en bovendien héél erg vies, dus het is de hoogste tijd om mijn gloednieuwe paar All Stars uit de kast te halen. Zooo mooi wit! Maar ja, mezelf kennende zijn ze na een week alweer zwart.


Op maandagavond ga ik naar de sportschool om daar een lesje XCO te doen. Ik merk dat het steeds beter gaat: ik heb mijn ademhaling en hartslag steeds beter onder controle en ik vind het oprecht leuk om zo'n groepsles te volgen!


Als ik op dinsdag na een lange dag werken naar huis kom, kost het me teveel moeite om mijn auto strak in te parkeren. Daarom laat ik het maar zo... :-) (Sorry papa!)


Op woensdag ben ik vrij en is het tijd voor mijn blogdagje! Soms heb ik ineens enorm veel zin en inspiratie om blogjes te schrijven en woensdag is ook zo'n dag. Ik ga 's ochtends al vroeg naar het centrum om daar de nieuwe matte lipsticks van Essence te kopen. Ik schreef er afgelopen week al een review over mijn blog.


En na een dagje foto's maken, bloggen en mail bijwerken, chill ik aan het einde van de middag op de bank met dit boek van Jill Mansell. Laatst kocht ik op de rommelmarkt zeven (!) boeken van Jill Mansell, variërend van €0,50 tot €1 per stuk. Echt een koopje en ik vind het hele leuke boeken.


's Avonds komt Tim eten en maak ik salade (ja, alweer!) met aardappeltjes en een kipschnitzel.


Daarna kijken we Holland's Next Top Model (best leuk als je vriend dat ook leuk vindt!) en spelen we kaartspelletjes... die ik natuurlijk allemaal verlies.


Op donderdag heb ik een héle lange werkdag. Ik moet 's ochtends om half 9 al bij een klant zijn en aan het einde van de middag heb ik een evenement van een andere klant. Omdat ik weet dat ik die avond laat thuis ga zijn, eet ik tussen de middag alvast een soort van avondmaaltijd. En ja: dat is inderdaad een salade (salade nummer 3 deze week)


Het evenement is bij de Rabobank in Ede. Het is een netwerkevenement van een ICT-netwerkclub, die ik ondersteun met marketingactiviteiten. We hebben een grote opkomst en een aantal interessante sprekers. Na afloop is er nog een borrel, die zó gezellig is, dat ik pas als één van de laatsten het pand verlaat.


Als dank voor mijn hulp bij de organisatie van het evenement, krijg ik een flesje fijn, heel erg leuk!


Joehoeeee, ik heb weer een nieuw boekje van Moleskine! Zoals je misschien wel weet ben ik een fanatiek notitieboekjesverzamelaar en daarnaast groot fan van het merk Moleskine. Ik gebruik al maanden geen agenda meer, maar nu ik aan een nieuwe baan begin in oktober, vind ik het toch wel handig om een agenda te hebben. Ik ben voor de Moleskine 18 months agenda gegaan, en dan het kleinste formaat (pocket formaat). Deze is nu trouwens in de sale bij bol.com voor €14,90!


Op vrijdag spreek ik na mijn werk af met een twee vrienden van de middelbare school. Ook Tim is er gezellig bij. Eerst eten we met z'n allen friet...


... en de rest van de avond spelen we spelletjes. 30 seconds en daarna nog Koehandel, wat echt hilarisch is!


Op zaterdag gaat de wekker alweer vroeg. Ik ben voor mijn blog uitgenodigd om naar het Beleef Landleven evenement in het Openlucht Museum in Arnhem te komen. Arnhem is voor mij praktisch om de hoek, het is ontzettend lekker weer én mijn ouders vinden dit ook heel erg leuk: dus ga ik samen met mijn ouders een dagje op stap. 


Er zijn allerlei kraampjes: van koekjes tot aan interieuritems en van kleding tot aan dierenvoer. Héél divers dus en erg leuk om alles te bekijken.


En er is ook een veld vol met dieren! Super schattige kuikentjes, een hele coole geit en deze koe.


Naast alle kraampjes, kun je ook de rest van het Openlucht Museum bekijken. Het is voor mij ruim tien jaar geleden dat ik er voor het laatst was, maar het is echt heel erg tof. Je kunt in allerlei kleine huisjes binnen kijken, er is een bakkerij en kruidenier waar je echt brood en snoep kunt kopen... je waant je even in de 20e eeuw!


Zo grappig, al deze houten klompen! Ik heb vroeger (héél vroeger) ook nog op houten klompjes gelopen.


Even pauzeren met thee en een appelflap van Fairmobiel. Fairmobiel heeft door het hele park kleine karretjes staan waar je koffie of thee kunt kopen. Een heel leuk concept!


M'n lieve oudertjes! :-)


Ik vond het echt een ontzettend leuke dag! Het lekkere weer helpt natuurlijk ook wel mee om zo'n dag geslaagd te maken, maar ik was vooral verrast door de goede organisatie. Het is echt een leuke dag voor jong en oud. En mocht je dit nog op tijd lezen, vandaag kun je ook nog het Beleef Landleven evenement bezoeken. Kaartjes zijn €16 per stuk en kun je gewoon bij het park aanschaffen. 

Deze week ben ik heel erg druk op mijn werk. Ik werk nog drie weken voordat mijn laatste dag bij One4Marketing is, dus ik ben vooral bezig om werkzaamheden af te ronden en over te dragen aan mijn opvolger. Verder heb ik volgend weekend ook een héél leuk evenement voor mijn blog in Amsterdam, waarbij ik een nachtje mag slapen in het Ibis hotel in het centrum van Amsterdam. Ik wens jullie een fijne zondag en alvast een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Anoniem11.9.16

  Leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige foto's! :) Die moleskine agenda lijkt me erg fijn én handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs leuke week! Heerlijk al die salades, ik begin er een beetje zin in te krijgen... Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om dit te zien. Mooie foto's.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt leuk hoe je op je eten let, althans zo komt het wel over. Ziet er gezond uit. Verder hele leuke foto's. Ik kan niet wachten tot ik op vakantie ga deze herfst, dan maak ik ook een foto diary!

  BeantwoordenVerwijderen