Event tip: Kortingscode Pop-up store / 23 – 25 september (win kaarten!)


Als je mijn blog al langer volgt, dan weet je misschien wel dat ik al een aantal jaar samenwerk met het platform Kortingscode.nl. Op dit platform vind je ontzettend veel kortingscodes die je kunt gebruiken bij een online bestelling, van Zalando tot aan New York Pizza.

Online shops in het echt zien?
Eind september gaat Kortingscode.nl voor vier dagen van online naar offline. Het platform opent op donderdag 22 september namelijk een pop-up store in Amsterdam. De merken die regelmatig een kortingscode aanbieden op Kortingscode.nl, komen nu naar de pop-up store, zodat o.a. de leukste fashion merken in het echt kunt zien! En je krijgt dan direct super fijne kortingen, zoals 12% korting op alles van Zalando, 21% korting op de kleding van Forever21 en 15% korting op TOMS schoenen.

Gratis Goodiebags
Tijdens het evenement worden er ook 150 goodiebags met gadgets weggegeven. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Ook kun je gedurende de vier dagen hele toffe prijzen winnen, bijvoorbeeld een hotelovernachting t.w.v. €400.

Bekende vloggers
Op vrijdag en zaterdag zijn er ook twee bekende vloggers aanwezig. Op vrijdag 23 september om 14.00u komt Sanny Verhoeven van Sanny Zoekt Geluk een workshop geven over fashion en geluk. Op zaterdag 14.00u kun je Laura Ponticorvo ontmoeten die een workshop geeft over styling.

Win: 2x2 kaarten voor de exclusieve opening
Op donderdag 22 september is er een exclusieve openingsparty van 17.00 uur t/m 21.00 uur. Danny Vera komt optreden, een aantal bekende influencers komen langs en er zijn gratis hapjes en drankjes! 

Hiervoor mag ik 2x2 toegangskaarten voor de opening verloten op mijn blog. Wil jij deze kaarten winnen?

▶ Laat dan een reactie achter onder deze blog;
▶ Vergeet niet je e-mailadres te vermelden
▶ Reageer voor zondag 18 september en dan kies ik op maandag 19 september de winnaars uit! 

Enneh, op donderdagavond heb je natuurlijk de meeste kans om zo’n leuke goodiebag te krijgen :)

Kun je 22 september niet aanwezig zijn? Kom dan om 23, 24 of 25 september naar de Kortingscode.nl pop-up store. De toegang is gratis! Check hier de website voor meer informatie.

Locatie: Gerard Doustraat 76, Amsterdam

Openingstijden:
Donderdag 22 september 17.00 – 21.00u
Vrijdag 23 september 10.00u – 16.30u
Zaterdag 24 september: 10.00u – 16.30u
Zondag 25 september: 10.00u – 16.00u.

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Hier wil ik natuurlijk graag een gokje voor wagen. Ben benieuwd! Mijn e-mail adres is glamtheday@hotmail.com, nu maar duimen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah supertof! Daar zou ik wel heen willen gaan! Heb ik na college toch nog iets om naar uit te kijken, haha. Mijn email is: master-dewi@hotmail.combinatie

    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen