Ik heb een nieuwe baan! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Ik heb een nieuwe baan!Als je mijn Photo Diary van afgelopen zondag hebt gelezen, kon je onder één van de foto's lezen dat ik iets te vieren had. Ik kreeg een prachtige bos bloemen van mijn vriend en dat was niet geheel zonder reden. Ik kon het toen nog niet vertellen, maar nu alles rond is, mag ik het eindelijk aan de hele wereld mededelen: ik heb een nieuwe baan! En die baan heeft iets met de foto hierboven te maken. Benieuwd naar mijn nieuwe functie? Lees dan snel verder!

Over mijn huidige functie
Voordat ik je alles ga vertellen over mijn heeeele leuke nieuwe functie, ga ik eerst even terug naar het begin. Want je vraagt je misschien wel af waarom ik een nieuwe baan heb... zo lang ben ik immers nog niet afgestudeerd en aan het werk.
Misschien weet je dat ik op dit moment als marketingconsultant werk bij One4Marketing, een marketingbureau in Veenendaal. Begin 2013 startte ik daar als jong en nog onwetend Communicatiestudentje. Ik werd aangenomen als contentmarketeer en hield me in eerste instantie bezig met het vertalen van Engelse teksten naar het Nederlands. Op den duur ging ik ook zelf teksten schrijven voor One4Marketing en de klanten.

Nu zijn we ruim 3 jaar verder. Toen ik vorig jaar november afstudeerde, begon ik met mijn werk als inbound marketingconsultant bij One4Marketing, wat betekent dat ik zelfstandig werk voor onze klanten. Op dit moment werk ik voor zes klanten die ik help bij het opstellen van een marketingstrategie, ik adviseer hen over contentmarketing en social mediamarketing en ondersteun ook in de uitvoering. In die 3 jaar is er veel gebeurd: ik heb stage gelopen bij een PR-bureau, ik heb in het buitenland gestudeerd... maar al die tijd heb ik contact gehouden met mijn huidige werk. Toen ik in Istanbul woonde, werkte ik zelfs vanuit daar en nam ik mijn laptop regelmatig mee naar een Turks cafeetje om te werken voor onze klanten.

Ontdekken wat je écht leuk vindt
Ik heb in die drie jaar ontzettend veel geleerd van mijn baan bij One4Marketing. Ik ben een stuk zekerder geworden van mijn kunnen en heb echt ontdekt wat mijn passie is: marketing! Als je eenmaal aan het werk gaat, ontdek je ook dingen die je misschien niet zo leuk vindt aan je werk. Ik vind de diversiteit van mijn werk heel erg leuk, maar je bent ook continu aan het schakelen omdat je met veel verschillende projecten en klanten tegelijk bezig bent. Dat vond ik soms best wel lastig, omdat ik het idee had dat ik me nooit volledig op één project kon storten.
Nog steeds vind ik werken in de marketing ontzettend leuk, maar ik merkte ook dat ik toe was aan iets nieuws. Ik wilde liever werken in een wat grotere en meer professionele organisatie. Een bedrijf waar ik me helemaal in kan verdiepen en me bezig kan houden met één project en één soort organisatie tegelijk.

Die uitdaging heb ik inmiddels gevonden! Ik ben al een tijdje aan het solliciteren, heb veel sollicitatiebrieven verstuurd en ook een aantal sollicitatiegesprekken gehad. Ik vond het heel erg leuk om dit sollicitatieproces mee te maken, want ik heb na mijn studie natuurlijk nooit hoeven te solliciteren, ik kon gewoon blijven werken met One4Marketing. Je leert ontzettend veel van solliciteren: hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief? Hoe presenteer je jezelf in een sollicitatiegesprek? Maar ook: hoe ga je om met teleurstellingen?
Ik heb namelijk best wel wat sollicitatiebrieven geschreven, waar ik geen reactie op kreeg of niet werd uitgenodigd op gesprek. Tja, dat is dan soms best even slikken.

De prachtige kamers in het Van der Valk hotel in Veenendaal! 
Mijn nieuwe baan!
Maar nu heb ik dus een functie gevonden die helemaal bij me past. Ik zal jullie niet langer in spanning houden (misschien ben je zelfs al wel doorgescrolld naar het einde van dit artikel omdat je gek werd van mijn super lange verhaal)... Ik heb een nieuwe baan als marketing- en contentmanager bij het Van der Valk Hotel in Veenendaal! 

Zo, dat is eruit! Ik ben ontzettend blij dat ik bij zo'n mooie organisatie mag gaan werken. Het is zeker iets anders dan wat ik nu doe, maar ik heb echt zin om aan iets compleet nieuws te beginnen. Vanaf oktober ben ik verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van het Van der Valk hotel in Veenendaal in de breedste zin van het woord. Ik ga de marketing doen voor alle drie de divisies: kamers, restaurant en zalen. Op dit moment houd ik me bijvoorbeeld alleen maar met online marketing bezig, maar straks ga ik me naast online marketing ook verdiepen in offline marketingmiddelen. Denk aan het organiseren van evenementen, maar ook het ontwerpen en vullen van de menukaart... Verder word ik verantwoordelijk voor het opzetten van (online) marketingcampagnes en het beheren van de social mediakanalen. Heel divers, maar wel gericht op één specifiek bedrijf én een hele creatieve functie, precies wat ik wilde!

Ik ga 36 uur per week werken, zodat ik ook nog wat tijd over heb voor mijn blog. Ik werk nog tot eind september bij One4Marketing en dan ga ik er even een weekje tussenuit. Ik ga zes dagen langs bij mijn zusje die op dit moment stage loopt in Nice, in Frankrijk. Op 10 oktober start ik met mijn nieuwe baan en ik kan niet wachten om aan dit nieuwe avontuur te beginnen. Uiteraard houd ik jullie in mijn wekelijkse Photo Diaries op de hoogte van mijn avonturen als marketingmanager bij het Van der Valk Hotel in Veenendaal. Als je het leuk vindt, kun je ook de Facebookpagina van het hotel liken. Vanaf oktober zul je hier berichtjes voorbij zien komen die ik heb gemaakt!

Zo, het hoge woord is eruit! :) 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

28 opmerkingen:

 1. Dicky9.9.16

  Hé Nicole, wat een leuk artikel!
  Nogmaals gefeliciteerd met je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooh wat een leuke nieuwe uitdaging zeg!
  ik heb 'n weekje bij een andere van der Valk "moeten" wonen,
  met die tweede verbouwing van onze vloer!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Van harte gefeliciteeerd🎈.
  Heb jij heel toevallig nog wat sollicitatie tips? Zowel voor de brief als een gesprek😊?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, Dionne! En leuke vraag, misschien kan ik hier binnenkort wel eens een artikel aan wijden. Liefs, Nicole

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd Nicole, wat goed gedaan en wat een toffe baan heb je in de wacht gesleept. Alvast heel veel succes gewenst. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke baan, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan. Klinkt als een leuke en uitdagende functie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Annita te Gussinklo9.9.16

  Gefeliciteerd met deze nieuwe uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd en veel success met je baan. Klinkt als een mooie uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat tof! Gefeliciteerd met je nieuwe baan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supergaaf zeg, klinkt als een leuke uitdaging!! Gefeliciteerd en veel succes gewenst! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oewww super leuk!!! Heelveel suc6 met je nieuwe carriere. Ik ben dol op van der valk. Blijf er ook regelmatig logeren met mijn gezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Van harte gefeliciteerd! Aangezien ik zo'n 5 keer per week naar school ga in Veenendaal, kom ik je hopelijk nog eens tegen, en ik ga zeker eens snel een kijkje nemen bij het Van der Valk hotel zodat ik je misschien nog kan tegenkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat gaaf zeg, gefeliciteerd!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een enorm gave baan zeg! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd! Klinkt als een ontzettend leuke baan! Ik zou het leuk vinden om een keer een update te lezen :)
  En mag ik vragen wat je hebt gestudeerd en waar precies?
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Vera, dankjewel voor je reactie! Ik heb HBO Communicatie gestudeerd aan de Christelijke Hogeschool in Ede!

   Verwijderen
 16. Waauw, gefeliciteerd met de nieuwe baan! Klinkt echt super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel erg leuk veel succes! Een artikel met sollicitatietips is misschien wel handig inderdaad. Ik ben al super lang aan het solliciteren maar het nog steeds geen baan :(

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Ik breng graag weekendjes door bij Van der Valk dus misschien ontmoet ik je wel eens in het hotel in Veenendaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Van harte gefeliciteerd!!! Het lijkt me een heel leuke baan, dus veel plezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Van harte gefeliciteerd!!! Het lijkt me een heel leuke baan, dus veel plezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem10.9.16

  Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wauw wat leuk! Een dikke proficiat en alvast veel succes bij je nieuwe baan! Geniet eerst nog maar even lekker van je vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat ontzettend leuk zeg, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Victoria12.9.16

  Gaaf!! Gefeliciteerd!!
  Je hebt een hoop geleerd de afgelopen jaren maar kan me voorstellen dat je je het liefst focust op 1 klant. Dat is iets wat ik ook heb (gewoon karakter dingetje bij mij)
  Denk dat je een super tijd gaat hebben bij Van Der Valk! Geniet nog van je laatste weekjes bij je huidige werkgever, dan bij je zusje en dan op naar een nieuwe uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat tof! Gefeliciteerd en heel veel succes met je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen